tirsdag 1. mars 2011

Gudinnene på facebook!

Da er vi endelig kommet oss på facebook også! :-D Så, for å få jevnlige oppdateringer på innlegg og andre sprell direkte på deres face-profil, så må dere "like" dette. :-)Der kan vi få til en dialog mye mer også. Dere kan komme med forslag og spørsmål og temaer som vi skal ta opp på bloggen. Mye lettere å gjøre det der enn her, kanskje! :-) Alt dere trenger å gjøre er å trykke på like-knappen her, eller øverst på venstre side av bloggen.Vi finnes også som en facebook-profil. Men det er LikePage dere skal forholde dere til. Den og eventuelt mailen vår gudinnene@hotmail.com, der dere kan komme med leserhistorier og sp.mål som dere ikke vil dere med resten av verden!

Vi elsker dere, folkens! Hvis vi kan gjøre mer for å vise at vi setter pris på dere, let us know!  

                                                                   ♥ ♥ ♥

3 kommentarer:

  1. Hey! 3 stk har likt face-siden! Skal ikke mye til før jeg blir glad, skjønner jeg. *juble og hoppe rundt i stua med henda i været mens jeg synger Habahabahaba..oooohyeeeah!*

    SvarSlett
  2. My name is Sonja McDonell, 23, stewardess Swiss Airlines with 13 oversea towns. I am very tender with many fantasies, also in my wonderful work. Lesbian girls & women, please write me.
    sonjamcdonell@yahoo.com

    SvarSlett