mandag 28. februar 2011

Hva er sex?

Nå spør du dumt, sier du kanskje. Du vet, kuk i fitte, knulle, pule, penetrere, "sexe" (som ungene mine kaller det)...

Men jeg tenker på FOR DEG! Hva er sex for deg?

Jeg tenkte med en gang at det må i det minste være en orgasme involvert for at man skal kunne kalle det sex. Det vil vel stort sett være mannens, og er du heldig kan du slenge inn en selv også. Men det må være en orgasme ett eller annet sted i all nakenbrytningen.

Men så tenkte jeg at det er ikke alltid jeg klassifiserer det som sex da heller. Hvis det har vært en runde hvor jeg ikke har fått orgasme, tenker jeg ofte slik at Charming hadde sex med meg. Jeg hadde ikke sex. Jeg var bare...der. Med. Som et verktøy. Men så blir jeg alltids litt smågrinete om jeg ikke får orgasmen min. Jeg VET jo at det var sex på et vis, men jeg tenker at jeg liksom ikke fikk være med, og det er...litt kjipt.

Også tenkte jeg at egentlig bør det vel ikke være orgasmer involvert i det hele tatt. Personlig føler jeg vel egentlig ikke at vi hadde sex, om ingen fikk orgasme...mer at vi startet noe som kunne blitt det. Men da betyr det jo at jeg mener sex ER orgasme, og det er jo heller ikke helt riktig. Hva da med de som aldri får orgasme når de har sex med en annen person?

Det er jo så mye mer! Bare et blikk kan være så sensuelt at man nesten kommer der og da. Om det så er på TV. Men jeg har vel ikke sex med folk på TV heller. (Untatt i mine drømmer, men det er et helt annet tema) Eller er det nettopp det det betyr? Sånn som han der homo'n i Prison Break...Wentworth Miller. Han har et så intenst blikk at...la oss si at jeg glemmer han er homo, for å si det sånn. Betyr det at jeg har sex med han hver gang jeg ser en episode?

Når blir blikk sex, da? Et blikk som fører til noe? Til noe...hva da? Orgasme eventually? Da var vi tilbake til sex = orgasme igjen. Og det var vel feil, var det ikke?

Berøring ihvertfall. Sexy berøring. Sånn man får gåsehud av. En hånd som stryker på armen så huden nupper seg? Nei. Det er ikke sex. Det er kos.

Hvorfor er dette noe jeg bryr meg om å svare på? Fordi det sier noe om hva som er grensene for utroskap. Hvis definisjonen på sex er flytende...hva da med utroskap? Er du utro om du kysser en annen? Snakker med en annen om personlige ting? Er intim, som det heter. Er du utro om du tar på en annen person for å gjøre noe de nyter? Stryker dem på ryggen? Masserer dem? Hva med om du tar på en annen persons kjønnsorgan, da? Er det utroskap? Fremdeles har jeg ikke nevnt noe som har med orgasme å gjøre. Men jeg tror de fleste ser at vi beveger oss mot et grenseland. Hvor går egentlig grensen?

Kvinner er flinke til å unnskylde seg. De teller ikke med tilfeller som ikke passer inn i inntrykket de vil gi, eller den sannheten de ønsker å ha. "Nei, han der hadde jeg ikke egentlig sex med. Det teller ikke, for sexen var så dårlig" eller "nei, han teller ikke, for han kom jo ikke en gang!" eller "Nei, han hadde jeg ikke sex med. Det teller ikke, for jeg bare runka han. Det er jo sånt han kan gjøre sjøl, liksom. Det kan vel ikke akkurat regnes med..." Kvinner kan være så flinke til å unnskylde seg, at tilfellene kan bli ganske drøye uten at de "regner" det med. Ei jente kan f.eks ha sex med en annen en kjæresten, men når han kommer, kan hun be ham ejakulere på puppene hennes og dermed er hun etter sine egne "regler" ikke utro, for han kom ikke inni henne...eller hun kan tenke at hun fikk ikke orgasme selv, så da blir det ikke skikkelig sex og dermed kan det ikke telles som utroskap...

Ja, jeg har hørt om slike tilfeller i virkeligheten.

Hva det gjør for utroskapsstatestikken, kan man bare spkulere i. Kanskje man greier å være ærlig når man faktisk blir spurt av statistisk sentralbyrå?


Så. Hva er sex? -For deg?
--Isis--

12 kommentarer:

 1. Sex er samleie.

  Hva GOD sex er er forøvrig et helt annet spm.

  SvarSlett
 2. Anonym: Så f.eks suging, eller slikking, er ikke sex?

  SvarSlett
 3. Oralsex er også sex, bare av en "mildere" versjon.

  SvarSlett
 4. Afrodite: Hvorfor er det mildere?

  SvarSlett
 5. Sex er samleie. To personer som er smeltet sammen..
  Følelsene du vil utdype over hvor mye du elsker personen.
  (Alle sier jo hvordan første gang skal være så spesiell, med tanke på at du virkelig knytter deg til en person...)

  Utrykket: Se men ikke røre

  Passer meg perfekt! :)

  SvarSlett
 6. PrøveMamma: Mener du at man knytter seg til alle man har samleie med? Eller mener du at når du utvikler dype følelser for noen så er det sex? Men hvorfor skal man ikke få lov å røre noen andre når sex bare er samleie? Jeg kan finne på mye å bedrive som etter din definisjon ikke er samleie/sex. Det kan innebære berøring. Men ikke nødvendigvis.

  Hva med cybersex eller telefonsex? Når man ikke engang tar på hverandre...ikke engang befinner seg i samme rom...kan det defineres som sex?

  SvarSlett
 7. Kanskje er det sex bare å fantasere om å ha sex med noen? Hmmm. Jeg tenker at det er "noe" der når man føler man har en slags sexy kjemi utenom det vanlige, men at det ikke er sex før man leker med hverandres kropper. Om det er lek ved kyss og beføling så er det en type "sex" også.

  SvarSlett
 8. Dette er individuelt! Sex for meg har nok en videre betydning enn mange andre...

  Når det gjelder utroskap, mener jeg, av vond og nær erfaring, at andre ting enn den fysiske akten (også) konstituerer utroskap. Som å henge sammen som kjærester, prate om å slå opp med kjæresten sin for henne, snakke dypt om følelser man har for hverandre - og ikke minst holde møter hemmelig for kjæresten... :'(

  P.S. Og Isis? <3 DANS <3 Herlig at du er en av oss!

  SvarSlett
 9. S. Cherry: NETTOPP! Det er noe slikt jeg var ute etter. Sex er så MYE! Det har en videre betydning enn folk flest er seg selv bevisst. Men alle har likevel grensene ganske klart trukket opp i sitt eget hode, så lenge det gjelder kjæresten. For sin egen del kan spørsmålet plutselig bli vanskelig å vurdere. Sterke følelser er grunnen. Både til grensene man har trukket opp for kjærestens del, og grenser som blir strukket for sin egen del...

  SvarSlett
 10. Sex er ikke bare samleie, sex er så mye mer!

  SvarSlett
 11. Anonym: Jeg er enig. Men HVA mer? Hva inngår i definisjonen sex?

  SvarSlett
 12. In fact no mаtter if sοmeone dоesn't understand then its up to other users that they will help, so here it occurs.
  Here is my web page - Loans for Bad Credit

  SvarSlett