onsdag 23. februar 2011

Tær i tøsen - Et innlegg om ekte skamJeg må bare si at jeg er det ekleste mennesket jeg kjenner. Jeg har gjort noe av det ekleste jeg kan tenke meg. Jeg kan bare påberope meg å være gal i gjerningsøyeblikket, hvis man kan kalle kåt ut av sitt gode sinn gal. -Og det kan man vel, igrunn.

Det ekleste jeg vet om er føtter. Jeg avskyr dem. Særlig manneføtter. Det er virkelig det ekleste av det ekle. Det finnes føtter jeg kan tåle, men ingen jeg kan like. Den første kjæresten min hadde føtter som traumatiserte meg for livet, fulle av fotsopp og træler tykkere enn tommelen min og sprekker som blødde og lo og sokker med hull, og etter det har jeg helt hetta for nakne føtter. Nja, jeg er ikke begeistret for føtter med sokker på heller. Det kan faktisk være værre. Sure sokker som sitter dårlig på foten, loete og illeluktende. Nei, fysj! Nakne, rene, velpleide føtter er helt greit. Så lenge jeg ikke trenger å ta på dem. Og stikk dem for all del ikke inntil huden min på noe vis! *Grøss*

Charming har ikke noe imot føtter. Faktisk er han litt i den motsatte grøften og har et snev av fotfetisj. Jeg snakker ikke fotfetisj på den måten at han smører dem inn med olje og får utløsning bare han ser på dem. Jeg har ikke opplevd at han har stukket pikken sin mellom fotbladene mine en eneste gang, heller. Men han har ikke noe imot å ta på dem. Faktisk tror jeg at han liker det. Hvor snålt det enn virker for meg. Han er ikke redd for å kysse dem heller. Eller slikke på dem, eller suge på tærne mine. -Så lenge de er rene i det minste. I begynnelsen synes jeg det var uverdig, og trakk til meg føttene for å skåne han for dem. Men så skjønte jeg etterhvert at han faktisk virkelig liker føttene mine. Og jeg må jo bare innrømme at det er utrolig deilig å få fotmassage (heldig som jeg er, får jeg det stadig vekk), og det er mer opphissende enn jeg hadde innbilt meg å bli kysset, strøket, massert og slikket på føttene. Det er jo faktisk...jeg hater å innrømme det...deilig!

Jeg prøvde å skjule min fobi for min kjære en lang perode. Så jeg skal innrømme at jeg faktisk har tatt på hans tottelotter ved et par anledninger. Tilogmed prøvd å kysse dem. Ja, jeg brakk meg. Men jeg tror ikke han merket det. Tross alt lærer vi kvinner oss alt mulig rart fordi vi vil være sexgudinner for (våre) menn. Det var i utgangspunktet slik jeg lærte meg både å suge og svelge og deepthroate. Likte det ikke noe særlig da jeg prøvde det første gang. Faktisk likte jeg ikke egentlig selve ideen i utgangspunktet. Hvor sikker kunne man være på at man ikke svelget tiss, liksom? Men jeg tvang meg til å lære meg det, og i dag digger jeg det. Jeg hører det er leksa for de fleste kvinner.

Men føtter. Jeg tenkte egentlig at jeg bør vel lære meg å like føtter også. Han liker det jo. Og jeg vet han liker at jeg tar på hans. Men jeg liker det ikke. Ikke det spor, faktisk. Og etter en samtalediskusjon om å prøve ting bare fordi partneren vil, og tilogmed lære seg å like ting man i utgangspunktet ikke liker, fordi partneren elsker det...jeg var for. Tross alt hadde jeg vært en ganske annen gudinne om jeg ikke hadde vært for tilvenning og utprøving. Charming var imot. Veldig imot. Han ville aldri noensinne hatt sex med meg om jeg hadde mensen. Eller slikket meg etter at han hadde kommet i meg (Uuuu, mulighet for egen sperm på leppa! Uuuuu). Aldri noensinne. Uansett.

Så da tenkte jeg at shit heller. Hvorfor i helvete skal jeg!? Føtter er ekkelt. Sånn er det med den saken. Så slipper jeg å nærme meg de motbydelige utstikkerne med hverken hender eller lepper, eller tunge eller hud på noe vis om jeg ikke vil det. Hah!

Dum som jeg var så sa jeg akkurat det.

Så da ble han jo såra og vonbroten. Hva? Ville jeg ikke venne meg til føttene hans? Men det var jo så viktig for han! Nei, sorry. Jeg setter strek.

Men det som er med menn er at de respekterer ikke sånne uttalelser. Ihvertfall ikke min mann. Han går heller inn for å frelse meg fra min oppfatning og påtvinge meg føtter på snikete måter. Han tror det vil overbevise meg om at føtter ikke er så gale likevel. Lurer på hvordan han hadde tatt det om jeg lurte hans egen sperm i maten hans og sa at "Ser du? Det var da ikke så gale likevel, var det vel?". *ond latter* Neida. Har ikke planer om å være slem. Selv om jeg har tenkt på det når han har dyttet de sure, nyvaskede tærne sine under nesa mi. Øsj!

Ja, ja, ja, ja, jeg kommer til det der med gal i gjerningsøyeblikket og sånt. Dere skjønner sikkert at det har med føtter å gjøre. Og det jeg skal fortelle er så flaut og ekkelt at jeg spyr litt i munnen mens jeg tenker på det. For ikke å snakke om flaut. Pinlig. Og ekkelt. *spy*

Han hadde greid å tenne meg denne kvelden også. Det skal igrunn ikke så mye til. En finger på et strategisk sted. Et lurt blikk og en tunge, så er jeg igang så det synger etter. Han slikket meg først til en orgasme, også plasserte han min egen hånd direkte på behandlingsstedet og bad meg fortsette selv. Det var greit for meg. Særlig da han dro fram sin egen tryllestav og begynte å gni. Jeg elsker å se på at han runker, så etter en halvtimes tid hadde jeg fått en 15-20 orgasmer. Jeg lå å vred meg på sofaen. Han hadde tatt forhåndsregler etter orgasme nummer 5 eller 7 eller noe sånt og lagt noe under rumpa mi for å unngå søl på sofaen. Men han hadde ikke tenkt på ryggen. Å få orgasme er muskelspenninger ulikt noe annet.  Personlig spenner jeg sånn ca alle musklene jeg klarer å oppdrive og det betyr en del energibruk. Etter et par tre orgasmer, og særlig serieorgasmer, begynner jeg å svette. Etter en halvtime er det så vått under ryggen min at det er ikke spesielt behagelig å ligge der mer. Dessuten var jeg gal av kåthet. Sa jeg gal? Prøv riv ruskende crazy-sprø. Jeg hadde fingret meg selv til synet av en stiv pikk så lenge at jeg var helt vill av tanken på å ha den i meg. Men neeeeida. Han hadde runket til han var sår og pikkhodet var lilla. Han svettet han også, og hadde runket seg ut på kjøkkenet etter et glass vann et eller annet sted midt i alle orgasmene mine.

Nå lå han på motsatt side av sofaen med pikken i været. Jeg satt på knærne ved fotenden hans og fingret som en galmann. CrazyBitch. Uten bitch. Kroppen i bue. Muskler i spenn. Pust i korte støt. Så en liten pause for å hvile den stakkars overarbeidete klitorisen...men bare noen få sekunders hvile. Jeg legger meg på alle fire og prøver å krabbe fram over Charming...jeg vil ha pikken hans! Den er fristende. Stiv. Klar. Glatt og myk og hard på samme tid. Jeg vil kjenne den i meg. Ri den. Men jeg kommer ikke langt før jeg har en fot på skulderen som dytter meg tilbake. Jeg ser forskrekket på foten og fra foten til ansiktet til Charming. Han smiler skjevt. Jeg surmuler. Litt. Jeg liker det jo litt også, å ikke få det som jeg vil med en gang. Men den foten er jeg sannelig ikke sikker på om jeg liker, så nær ansiktet mitt. Likevel blir det til at jeg prøver meg et par ganger til mellom orgasmene med samme resultat. Så gir jeg opp og bare nyter synet av ham istedet. Sa jeg nyter? Jeg er så kåt at jeg mister kontrollen over meg selv. Jeg er redusert til et uintelligent vesen uten konkrete tanker, bare med instinkter og følelser. Det er like før jeg sikler. Jeg er midt i en orgasme da jeg kjenner foten til Charming mellom ben mine. Og nå har jeg egentlig ikke lyst til å fortsette fortellingen, for det hele er så pinlig og vil knuse hele min integritet fullstendig. Men så kom jeg på at den integriteten min muligens ikke er så mye verd likevel. Gudinne eller ikke.

Jeg kjenner altså foten til Charming mellom låra mine. Jeg er liiiitt usikker på hva han driver med, men jeg er sikker på at det har noe med å frelse meg fra min misforståtte føtter-er-ekkelt-religion. Han poker meg med tærne på innsiden av lårene. Jeg nærmer meg min åtte-og-førtiende orgasme (eller noe sånt) og er ikke beregnelig for fem øre. Bare svett og rusa. Jeg kjenner at han beveger føttene, MED de ekle tærne på, nærmere musa mi, men siden jeg er sååå nær en eksplosjon, så bestemmer jeg meg for å drite i det og bare la det stå til. La han ha føttene sine i nærheten av musa mi. Jeg har hatt eklere ting mellom bena. Tærne hans er i det minste ikke fulle av kukost. Ikke lukter de vondt heller. Charming er en mann med sans for personlig hygiene. Gudsjelov og takk.

Saken er at når jeg nærmer meg orgasme, så spenner alle musklene seg. Det buler muskler på mine veltrimmede lår og rumpa ser ut som en skvist sviske. Big size. Dritnice. Det gjør også at hoftene mine beveger seg litt framover og ettersom tærne til Charming var veldig nær musa mi fra før av, så ble da til at de kilte mot leppene nå! Våte, hovne lepper. Veldig, veldig kåte lepper. Veldig kåt dame. Dame helt utenfor seg selv. Siklende, rusa, flytende beist. Som har lengtet etter en pikk i musa i nesten en orgasmetime! Jeg er litt fuzzy på hva som egentlig skjedde, men ihvertfall. Plutselig befant hans ekle sure tær seg ikke bare mellom låra mine, men mellom leppene mine og videre inn i musa. I mitt hode var det han som lurte dem inn der, utnyttet situasjonen grovt da orgasmen skylte over meg og mine frampressende hofter som gjorde det enkelt å bare svippe dem innom med omtrent null motstand whatsoever ettersom det var vått og glatt og sånt. Charming nekter for at det var det som skjedde, men han ville nektet for det uansett. Han nekter for det om jeg påstår han prøver å frelse meg fra fotfobien min ved å stikke føttene oppunder nesa mi også, men jeg kjenner ham. Og det med totter i fitta, det var utvilsomt HANS skyld. Hans grove utnyttelse av meg på et svakt punkt i livet. THAT'S my story and I'm sticking to it!

Det som skjedde etterpå kan jeg imidlertid ikke like enkelt bortforklare, og der er her det med gal i gjerningsøyeblikket kommer inn. Det føltes nemlig GODT å ha føtter i fitta. Vel, fot. Entall. Jeg har ikke plass til så mange. Faktisk ikke en fot heller. Mer sånn to stk tær og noen skarpe negler. Men uansett. Og dermed, når jeg BURDE ha summet meg og klasket til meg selv etter at orgasmen var over, da bare skjøv jeg det fra meg istedet, med det resultat at når en ny orgasme nærmet seg, så fikk jeg LYST  til å føle de ekle tærne hans inni meg på nytt! HELT AV MEG SELV! (Ja, jeg vet det er mye bruk av caps her, men her stiger min hysteri til paniske tilstander altså!) Han hadde ikke flyttet føttene sine noe særlig, så det var fort gjort å bare finne dem selv, ved å styre hoftene mine i den retningen og bare "svupp" ha dem mellom leppene og inn i det myke...så da gjorde jeg det! Mens jeg ristet av orgasme, så så jeg gjennom rusen at Charming fikk et djevelsk blikk. Du vet...sånn smil som rynker øynene og brer seg i ansiktet som et lys. Et sånt som forteller at han morer seg noe voldsomt. Et sånt et. Djevelsk som faen.
- Hvis du virkelig liker dette, si at du liker det! NÅ!
Skjønner dere? Djevelen selv.

For der satt jeg da, på knærne, med fingrene rundt klitrorisen, en hånd i veggen bak meg, kroppen i en bue og tær i fitta, ristende av orgasme mens jeg roper med sikkel i munnviken:
- Deeeeet eeeeer deeheeheeheeeiiiiiliiiig!

Så nå vet dere det.

Og nå skal jeg bare gå å skamme meg litt under dyna mi. Muligens spy litt også.

Æsj, Føtter! Æsj, æsj, æsj, æsj!

No offence til dere som liker føtter.

Så nå håper jeg at noen av dere har en historie til meg om noe dere har gjort, seksuelt, som dere er flaue dere over. Sånn som meg. Så jeg ikke føler meg helt alene i min bunnløse skam. Pliiiis, la meg bli deres skam til del!

--Isis--

6 kommentarer:

 1. haha!! Lo skikkelig når jeg leste det! Samboeren min har også et snev av fot-fetish og jeg er som deg :P Flau historie?: Når vi flyttet sammen skulle vi kjøre fra Oslo og til Nord-Norge. Jeg var Gravid (med de hormonene som følger med) og kjøreturen var lang! og de fleste strekningene ganske så øde... Ville gjerne ha han til å stoppe så vi kunne gjøre kjøreturen litt mer koselig, men han satt å regnet hvordan vi lå ann i følge skjemaet, og nektet!! HERREGUD!! fikk jeg et nei?!? FUCK han! kåt som jeg var tenkte jeg at hvis jeg begynner selv slenger han seg sikkert på.... Bilen var jo pakket med alle tingene våre, og det tok ikke lang tid før jeg fant soveromsskuffinnholdet... så der satt jeg, i forsete på min elskede bil, en 2 tonns tilhenger bak, han kjørende og jeg med en stor mage og en dildo mellom beina kjørende gjennom østerdalen... herregud!! SKAM!! kunne jeg enda trøstet meg med at han ble med på avsluttningen så hadde det vært greit, emn neeeida! UFF!! FLAUT!!

  SvarSlett
 2. Rora: Hahaha, Tusen tusen tusen takk! Så godt å høre at det ikke bare er jeg som er uberegnelig iblant. Dog du hadde en god unnskyldning, gravid og greier. Du har sikkert lest min gravidhistorie her? Jeg har flere...ble litt inspirert er nå, så plutselig kommer det et par til... Haha.

  SvarSlett
 3. Ææh. Går det an å få så mange orgasmer som du beskriver her? Mener du det?
  Jeg må prøve....... Tror du er over gjennomsnittet kåt eller noe, for det her kunne jeg ikke se for meg i min villeste fantasi! HELDIG:-)

  SvarSlett
 4. Hahahahaha, jeg ler høyt her;D Syke kjerring, but I'm not one to judge;D Jeg kan ikke si jeg *hater* føtter, men jeg føler nærmest hat mot fotfetisjisme - det slår meg bare som så ufattelig DUMT og det provoserer meg! Jeg kunne ha langet ut videre, men det er ikke særlig sympatisk, og ikke har jeg noe med hva folk tenner på, det gjør jo ikke noe så lenge det ikke skader noen. Og jeg tror ikke det er mange grenser for hva man kan gjøre i øyeblikksrus med en type, men jeg lo faen meg høyt av flere av uttalelsene dine her;D

  SvarSlett
 5. Nei, har ikke lest de, men skal det nå!! nettopp funnet frem til bloggen og ELSKER den allerede!! Ler og rødmer om hverandre:P

  SvarSlett
 6. Anonym: Det er så absolutt mulig å få så mange orgasmer og flere også! Jeg lyver ikke, selv om antallet nok ikke er heeelt nøyaktig. Jeg pleier å slutte å telle etter en tre-fire. Det er jo det som er velsignelsen med å være kvinne! Vi kan få så mange orgasmer vi vil! :-)

  Rebella: Skriv gjerne ut ditt hat mot fotfetisjisme i klare og festlige ordelag, så skal jeg legge det ut som et gjesteinnlegg! Det er jo ganske interessant at det provoserer deg! Mailadressen ligger på venstre side. Men tusen takk for at du lo! Det var litt poenget. Hehe. Jeg ler og skammer meg om hverandre. Charming ler så han griner av meg. :-P

  Rora: Jeg har bare én her enda...men det kan godt hende det kommer flere! :-D

  SvarSlett