Afrodite

Grekernes gudinne for kjærlighet, skjønnhet og fruktbarhet, og hører sammen med asiatiske fruktbarhetsgudinner. Hun skjenker skjønnhet, hun er selv vidunderlig vakker og er tilsvarende etterstrebt. Også dødelige unner hun sin kjærlighet. Hennes allmakt i naturen symboliseres ved særlig fruktbare eller vakre dyr og blomster.Ja, jeg er Afrodite. Jeg er ikke som andre. Jeg er ingen A4 dame med interesse for interiør og egenskapet på kjøkkenet. Isteden er jeg en gudinne med sex på hjernen, og egenskaper basert på hvordan jeg bruker kroppen. Mine drømmer baserer seg på nærhet og dampene magi fra sexens underverker. Ingenting kan få mine sanser til å skjerpes mer, enn når jeg får nyte gleden av en annens kropp. Og jeg bærer en evig lengsel etter å få tilfredsstilt mine behov.

Ved siden av dette er jeg en omsorgsfull mor. En familiedame som gledes over barnetegninger, som trøster og veileder, kan flere barnesanger enn voksensanger, og oftere har barn på fanget enn en mann i senga.

Min historie er spennende. Mine opplevelser er mange. Men det er en utfordring jeg aldri har tatt; jeg har aldri vært alene, aldri møtt gledene og utfordringene ved å være singel. Jeg kan masse, men har mye å lære. Min gave og min forbannelse er at jeg har lett for å knytte meg. Danner bånd ut av en liten tråd. Noe som ender opp i lange tråder som til slutt ryker pga manglende fundament. Jeg må lære meg å bremse, men finner ikke riktig pedal. Jeg trenger råd, og det ber jeg om av dere.

Jeg er en kombinasjon av uskyldig rolig joggebukse-mamma, en vill, sexy sexfantast, og en håpløs romantiker. Dette er mitt fristed. Her kan jeg skrive om alle mine tanker og fantasier.


 Afrodite 

Se alle Afrodites innlegg her