tirsdag 26. oktober 2010

Fra barn og fulle folk...

Jeg hadde med guttene mine til kjæresten min Mr. Charming for første gang. Alt hadde gått fint, de likte han, han likte dem og alt gikk igrunn glatt slik jeg hadde forventet på forhånd. Da kvelden kom la vi ungene på det eneste soverrommet i leiligheten, før vi rearrangerte sofaen slik at den ble en seng (nei, ikke sovesofa) og kastet oss over hverandre.

Sexen var super, slik den gjerne er når man ikke ser hverandre hver dag. Utmattede (og ikke bare av sexen) la vi oss til å sove. Sæden hans var fremdeles i meg, men jeg får ikke noia av sånt og er ikke den som løper ut på badet for å tørke meg/vaske meg av den grunn.

Men så er det så...dere vet den lukten som noenganger utvikles av at sæd blandes med jentas safter? Jeg aner ikke hvorfor, jeg anter det har noe med kvinnens syklus og hormoner og gjøre, men ihvertfall er det slik at noen ganger så lukter det rett og slett skikkelig reke hvis sæd og safter får godgjøre seg en time eller to. Det er ikke så innmari lekkert.

Vel, vi ligger nå ihvertfall på sofaen og sover. Vi sover helt til guttene kommer inn og vekker oss. De er barn. Barn står opp tidlig. Særlig på nye steder. Sånn er det bare. Guttene er livlige og glade og gleder seg til å starte på en ny dag (hvor blir det av den energien og livslysten når vi blir voksne?). De kommer bort til sofaen der vi ligger...og plutselig begynner den ene og snuse rundt i luften.

- Det lukter noe rart her!
Den andre begynner også å snuse i luften.
- Ja! Det lukter æsj.
- Hvor lukter det fra?

De snuser rundt som gale og kommer de nærmere meg der jeg ligger. Skrekkslagen. Jeg vet jo hva og hvem lukten kommer fra. Den yngste (jeg hadde bare to den gangen) snuser over meg som en sporhund før han rynker på nesa og strekker en arm i været for å peke.

- Det lukter herfra! Æsj! Det lukter fisk av mamma!

Mr. Charming spruter ut i latter. Jeg kjenner at jeg holder på å gå i oppløsning av ren skam. Jeg har ikke vært raskere ut på badet noen gang, tror jeg, og jeg spyler direkte opp i fitta bare for å være sikker på å ha fått ut alt. Hva slags traumer er det jeg gir unga mine?

Det går et år eller to og hele episoden er glemt. Vel, gutta har glemt den i det minste. Høh? Hvem er jeg som kan være sikker på det? Den blir ihvertfall ikke nevnt noe mer. Jeg og Mr. Charming flytter sammen, vi får en unge og vi begynner å ha sex i mørket. En dag har vi sex på sofaen for å bryte ut av det evinnelige mørket. Det er så flott å ha sex i lyset at jeg glemmer meg bort etter at han har kommet inni meg og setter meg ned på en teppe som ligger i sofaen. Naken. Denne gangen går vi faktisk i dusjen, uten at det egentlig betyr noe annet enn at det var et svett knull. -Men teppet jeg satt på ofrer jeg ikke en tanke.

Dagen etter har vi besøk av Afrodite og hennes Knigt in Armour og deres barn. Det hele er lagt opp til en koselig kveld helt til en av gutta mine begynner å leke med teppet jeg satt på kvelden før. Han elsker å leke med tepper. Akkurat idet han griper tak i det kommer jeg på fadesen, men jeg rekker ikke gjøre noe før han roper:
- Det lukter sånn ekkelt av teppet! Det lukter sånn det lukter av mamma! Kom å lukt! Det lukter skikkelig ekkelt!

Jeg har vært svært nøye på hvor jeg setter stussen min naken, etter dette.

9 kommentarer:

 1. Hahahahha herremin! Så fælt for deg, men du gav meg en god latter nå:P

  SvarSlett
 2. Yasmin: Haha, takk skal du ha. :-)

  SvarSlett
 3. hahahaha, herregud! Fantastisk!

  SvarSlett
 4. kan du legge ut bilder da du og han kjærasten din hadde sex med eller?

  SvarSlett
 5. Anonym: Du må rette opp den grammatiske feilen i setningen her, så jeg i det hele tatt skjønner hva du spør etter før jeg kan svare.

  SvarSlett
 6. Haha :D
  Du fikk meg til å le iallefall :D

  SvarSlett
 7. Jeg har ikke hatt en slik god latter på lenge. Så gledelig. Barn har evnen til å spre latter, glede og lykke.

  Svar på din kommentar på "Små barn, store gleder, men også bekymringer":
  Hei, en flott kommentar som jeg kjenner det er vanskleig for meg å svare på =)

  Som du sier, det å bli fortalt ting som at du er en voksen er nok noe man setter pris på. For deg så var det å være voksen en trygghet i forhold til det å bli skjermet for alt. Det tror jeg kan være veldig riktig.

  Barn merker at det er noe selvom de blir skjermet for det. Derfor er det kanskje bedre dersom man forteller barna hva som er feil på en voksen måte slik at barnet ikke føler seg krenket.
  Ihvertfall så var jeg slik at dersom mamma eller pappa unnlot å fortelle noe jeg viste, følte jeg meg tråkket på. Trodde de virkelig jeg var så dum og ikke forsto at det var noe galt?

  Men jeg tror også at man er barn for en grunn, jeg tror ikke man skal hoppe over barndommen og bli voksen før tiden er der. Hvorfor er man et barn dersom man ikke trenger det? Jeg sier ikke at man ikke kan bli snakket til som en voksen, men det å få lov til å være et barn dersom man ønsker det. Ikke bli tvunget til å bli tidligere voksen.

  Tusen takk for en enestående, flott og personlig kommentar, det setter jeg veldig pris på. Du har foresten en veldig fin blogg :) LIker å lese den. Åpen og ærlig :) Liker svært godt.

  Ha en nydelig dag.

  SvarSlett