søndag 13. februar 2011

To menn og en trekant

Vi var ofte på besøk hos Stian. Det var ofte fest der. Stian var singel og barnløs. Men en kveld var det bare oss der. Bigboy, Stian og jeg. Vi satt en stund og bare pratet, før gutta fant ut at det var på tide å finne fram noe alkohol. De fant fram Sambuca og shotglass. Og øl. Jeg drikker ikke øl, så jeg holdt meg til Sambucaen. Hodet begynte å sveve deilig på skuldrene mine. Jeg smilte og lo. De smilte og lo. Vi hadde det igrunn utrolig hyggelig.

Jeg ble med Bigboy ut på kjøkkenet for å hente noe. Vi stirret litt på hverandre. Vi var jo forelsket. Vi kysset litt. Jeg kikket flørtende inn i øynene hans. Han smilte tilbake til øynene mine.

- Gå å kyss Stian.
What? Jeg hadde hatt lyst til det hele kvelden. Men jeg hadde latt være. Jeg hadde holdt meg lenger unna Stian enn jeg pleide. Jeg stolte ikke på meg selv. Det var bare oss der. Jeg ville dessuten ikke såre Bigboy. Han var litt sår på at jeg tente på kameraten hans. Jeg hadde hatt en følelse av at han synes det var spennende også. Men han kunne bli sår.
- Gå å kyss ham. Han blir sikkert med på trekant. Bare gå bort til ham!
Han gav meg en liten dytt i ryggen. Jeg kjente jeg ble våt mellom bena. Men jeg nølte. Var dette en test? Vi hadde ikke snakket om dette før. Stian hadde dessuten vært litt kjøligere mot meg enn vanlig. Sannsynligvis av samme grunn som min. Vi var begge glad i Bigboy. På hver vår måte. Jeg kjente enda en utålmodig dytt i ryggen.

Takk gud for alkohol. Uten den hadde jeg aldri turt å gjøre det jeg gjorde.

Lett i hodet med et lett smil gikk jeg bort til Stian. Jeg stilte meg opp foran ham. Bare stod der og stirret på ham. Fikk ham til å møte blikket mitt. Han kikket på meg og ventet. På at jeg skulle si noe, kanskje. Jeg smilte. Satt meg ned ved siden av ham. Holdt blikket hans. Jeg ville skape seksuell spenning. Skape et ønske om å kysse meg. Invitere. Lokke. Han så forundret på meg. Forventningsfullt. Litt skremt, kanskje. Både han og jeg visste at Bigboy ikke bare var i nærheten. Han holdt sannsynligvis øye med oss. Jeg bøyde meg litt fram. Trakk ham mot meg med blikket. Det bruste i ørene mine da leppene våre møttes. Jeg kysset ham med lidenskap. Trakk meg tilbake for å fange blikket hans. Kysset ham igjen.

Jeg kjente at Bigboy satt seg ved siden av meg. Tett. Jeg snudde hodet. Kysset ham istedet. Ønsket jeg kunne kysse begge. Samtidig. Jeg kjente pusten til Stian i nakken mens jeg kysset Bigboy. Suget mellom bena ble sterkere. Jeg var ikke våt. Jeg smeltet. Jeg kunne ikke tro at jeg satt imellom de to mest attraktive mennene jeg kjente og byttet på å kysse dem. Jeg snudde meg igjen. Kysset Stian. Jeg kjente Bigboy legge hånden på låret mitt. Kjente hvordan gled nærmere det våte. Utenpå buksa. Jeg var sikker på han kunne kjenne det våte igjennom. Varmen.

Plutselig fornemmet jeg at de kommuniserte over hodet mitt. Nikket til hverandre? Jeg vet ikke. Stian reiste seg opp og grep rundt meg. Løftet meg opp og bar meg inn på soverrommet. Jeg lå slapp i armene hans. Jeg var så kåt. Så tilfreds. Lykkelig. Han la meg på sengen. Øyeblikkelig var bigboy hos meg. Kysset meg. Kledde av meg på overkroppen. Toppen. BH-en. Stian jobbet med buksa mi. Da den gled av hørte jeg det samme gispet jeg hadde hørt første gang jeg traff ham. Han satt ved føttene og bare stirret. Tok inn synet. Så trakk han av meg trusa. Bigboy kysset meg fremdeles. Nei, han hadde en brystvorte i munnen. Detaljene er litt fuzzy ettersom jeg var pussa. Men akkurat det gjorde det bare bedre.

Jeg kjente at noen spredte bena mine. To hender fulgte konturene av leggene, knærne, lårene...oppover, innover. En myk tunge mellom bena. I alt det våte. Noen kysset puppene mine. Sugde på brystvortene mine. Lepper mot mine lepper. Jeg fløt. Fløt på følelsen av tunge mot klitoris og kjønnslepper, lepper mot hud, hender som stryker og den deilige disen av alkohol når man bare er akkurat passe full. Lepper som strøk over halsen min. Jeg har aldri følt meg mer som en Gudinne. Akkurat det øyeblikket.

Igjen får jeg fornemmelsen av at de nikker over hodet mitt. Stilltiende, planleggende, enige. Bigboy tar over plassen til Stian og slikker meg mens Stian kler av seg. Så flipper de meg rundt, og Stian trenger inn i meg bakfra. Han er mindre enn Bigboy. Men det var de fleste. Det er en grunn til at jeg kalte ham Bigboy. I tillegg til høyden og kroppsbygningen. Mindre. Men ikke for liten. Så visst ikke for liten. Det første støtet er alltid det beste. Jeg lukket øynene og stønnet lavt. Når jeg åpnet dem igjen var Bigboy naken også. Han stilte seg foran meg der jeg stod på alle fire i sengen, med Stian på kne bak meg. Pikken var så hard at den stod rett ut og litt oppover. Min favoritt! Jeg åpnet munnen og lot ham stikke pikken inn. Lukket leppene om den. Stian støtet bak meg og jeg møtte støtene hans. Pikken gled inn og ut av munnen min ved hvert støt. Jeg krøllet tungen rundt den. Slikket ekstra på piercingen, der den kom ut rett under hodet, ved strengen. Snurret på den. Vred på hodet mitt, og laget dermed en roterende bevegelse for hvert støt. Tungen rundt piercingen i et åttetall. Stønn og grynt fra begge mennene. Lysere stønn fra meg. Det kjentes ut som om jeg ikke var meg selv. Samtidig som jeg var så ekstremt klar over situasjonen. Over stemningen. Alle detaljene. Lyset. Lydene. Den forskjellige lukten av to menn. Det føltes så surrealistisk. Jeg levde helt i øyeblikket. Tok inn alle inntrykk slik de kom.

Bigboy la seg på sengen. Jeg skrittet over og satte meg overskrevs på pikken hans. Jeg red ham en liten stund, mens Stian runket til synet. Jeg var så våt. Så kjente jeg en hånd på ryggen min som dyttet meg litt framover. Stian skrevde over bena til Bigboy og holdt meg nede med en hånd mens han førte pikken sin mot analen min med den andre. Jeg ventet. Jeg grudde meg litt. Gledet meg mer. Ville det være vondt? Hvordan ville det kjennes å ha to pikker i seg samtidig? Så nær hverandre, og likevel helt adskilt? Jeg prøvde å slappe helt av. Gjøre det lettere for inntrengningen. Jeg kunne kjenne pikken til Bigboy som allerede var i meg. Jeg sverger på jeg kunne kjenne den pulsere. Jeg ventet. Han var forsiktig. Tok seg god tid. Så kjente jeg han trengte inn. Først hodet. Forsiktig. Ventet litt. Så litt til. Vondt? Nei. Ikke vondt. Uvant, men likevel så fantastisk riktig! Jeg kjente det bruste i ørene ved tanken på hva som skjedde.

Etter en stund fanget Bigboy blikket mitt. Jeg skjønte han ville være alene nå. Bare meg og han. Jeg tenkte ikke engang på å protestere. Han kjørte løpet. Han og Stian. Jeg var bare med. Med på en herlig tur høyt oppe i luften. En opplevelse uten det vanlige. Jeg smilte til ham. Han flyttet blikket over hodet mitt. Jeg kjente Stian trekke seg ut og snart hørte jeg det gå i en dør. Vi var alene. Akkurat der og da tenkte jeg ikke engang på hva Stian tenkte eller hadde behov for. Jeg følte meg bare vanvittig heldig. Etterpå, fikk jeg mer dårlig samvittighet for at vi kastet ut Stian. Men det gikk bra. Han smilte til oss da vi kom ut. Jeg med røde kinn og bustete hår. Bigboy stolt og glisende.

Så fikk jeg faktisk hatt sex med han jeg tente mest på i verden ved siden av Bigboy himself. Det var fantastisk. Om det tok bort spenningen mellom meg og Stian? Nope. Den ble om mulig enda sterkere. Men likevel var det ikke vanskeligere å styre seg. Jeg hadde vært heldig. Jeg hadde fått smake. Faktisk hadde jeg fått noe enda mer verdigfullt. Jeg hadde fått forståelse for mine seksuelle følelser for Bigboys bestekamerat. Og en en mulighet til å leve dem ut. At Bigboy var med gjorde opplevelsen bare enda sterkere. Mer berusende. Spennende. I ukevis etter dette var vi på hverandre som kaniner. Jeg og Bigboy. Ville av kåtskap. Jeg trengte bare møte blikket hans for å tenke på denne hendelsen og plutselig var jeg helt klar. Han var hardere og kåtere enn vanlig. Det er helt utrolig hvor mye det har å si for sexlivet at man får impulser utenifra. Hvor mye mer kreativ man blir. Hvor mye mer man setter pris på den man har. Hvor mye mer man får lyst på den man har.

Fremdeles kan jeg fantasere om dette og komme som et skudd. Hadde jeg fått sjansen igjen hadde jeg grepet den med begge hender.

6 kommentarer:

 1. Har selv hatt trekant med to gutter og forstår så godt hva du mener. En fantastisk opplevelse!

  SvarSlett
 2. Nora: Ikke sant! Jeg var redd det skulle være mer kleint også...men det var mye mer naturlig enn jeg hadde trodd. :-)

  SvarSlett
 3. Absolutt værdt å vente på!

  SvarSlett
 4. Sigrid: Takk, det var godt å høre.

  Karsten: Jeg tror det var min beste opplevelse noensinne. Så absolutt NICE. ;-)

  SvarSlett
 5. En gang sa lærer Aakvåg på Svelvik Ungdomsskole,
  at jeg hadde analfissur. Og man kunne få den her fissuren bort da, ved å massere endetarmen. Så han og Geri masserte endetarmen min da. Noe sånt.

  SvarSlett