torsdag 24. februar 2011

Humpty-Dumpty på tur for å humpty-dumpty.

Ja, du vet det er ting man gjør som gravid som ellers aldri gjør. Også er det ting man gjør ellers, som man helst aldri burde gjort som gravid. Sex i det fri f.eks. -Særlig på en dårlig skjult parkeringsplass bak en dagligvarebutikk mellom noen illeluktende søppelcontainere. Men er man gravidkåt, så er man kåt og sånn er det.

Vi var på biltur. Hvor og når og hvorfor er litt uklart. Men vi hadde kjørt lenge og jeg var hypp på litt humpty-dumpty. Det skal nevnes at jeg var i 8. mnd med minstemann og at jeg var omtrent like stor foran som jeg er høy. Mr. Charming er likevel ikke mannen som sier nei. Han har skjønt dette med at gravide damer bør helst få det som de vil. Neida. Han er bare en sånn herlig ja-person som ikke vil såre noens følelser. -Særlig ikke følelsene til ho monsterdama som han sitter i samme bil med. Så han kjører av på en liten stikkvei for å se om han ikke kan finne et litt mer secluded sted.

Det viser seg at noe slikt finnes ikke. Vi er ikke i noen stor by, men på et tettsted tett nok til at man ikke kan ha sex utenfor bilen uten at folk sansynligvis vil se det. Å ha sex inni bilen er ikke engang et tema. Jeg er tross alt stor som et hus. Vi kjører litt rundtomkring og kikker, og det beste vi finner er altså bak en liten dagligvarebutikk på en parkeringsplass for trailere. Der parkerte vi tettest mulig inntil noen heftig stinkende søppelcontainere. Det er mulig min nese var forsterket av gravidhormoner, men stanken var ihvertfall motbydelig. Tror dere det hjalp mot kåtheten? Nei, dere kjenner meg nok sikkert godt nok nå til å svare riktig på dette; nope.

Jeg rullet ut av førersetet med stjerner i øya. Gikk rundt bilen og stilte meg opp med bena fra hverandre. Der fikk jeg skikkelig bra utsikt til speilbildet mitt i bilvinduet. Og for dere som noengang har fått glimt av speilbildet deres i et bilvindu vet at man pleier å bli enda rundere enn man er. Vel. Jeg var trill rund fra før. Alt jeg kunne se i speilet var et flatklemt, minilite hode oppå en rund og vanvittig stor ball med ben på. Bak meg stod en skikkelse og pumpet på i turbofart. Vi ville jo tross alt bli ferdig fort.

Jeg bestemte meg for å ikke se på mitt eget speilbilde, ettersom jeg fikk mest lyst til å avbryte hele greia. -Og det ville jo være småuhøflig gjort mot min gryntende kjæreste som faktisk hadde kjørt rundt for å finne knulleplass til dama si! Utakknemlig. Rett og slett. Det streifet ikke tanken min et sekund at han muligens antakelig ville sluttet av med glede tvert og impulsivt om jeg bare hadde gitt tegn til at det var greit.

Eller jo. Jeg tenkte på det. Men det ville vært så flaut å si at jeg ikke ville mer!

Sånn, der var det sagt. 

Så vi fortsatte. Jeg var ikke kåt lenger. Bak meg hadde jeg en pumpende, prustende hingst som gjorde sitt aller beste i et forsøk på å være snill og forståelsesfull. Mine stønn var tilgjorte og jeg følte meg utrolig dum der jeg stod framoverbøyd og fortung med hovne ben og gigarumpe.

Så løftet jeg blikket over bilen og møtte øynene til en gammel mann med stokk. Han stod helt stille og så rett på meg. Ikke sjenert i det hele tatt. Og ikke det spor inspirert av den kaninaktiviteten vi holdt på med. Det er vanskelig å si om det plaget ham direkte, det så mest ut som om han var litt irritert. Litt som man blir med en flue som surrer over øret ditt om morgenen når du helst har lyst til å sove litt lenger. Jeg trakk til meg blikket først, for å si det sånn. Jeg turde ikke si noe til Charming da heller. Jeg kikket opp igjen, veeeldig diskret, og da var han på vei bort. Med handleposen i hendene, og dagens reprimade på hjernen. Bare synd han stod så langt bort. Og at Charming var så konsentrert. Jeg skal vedde på han hadde lyst til å lekse opp for oss altså!

2 kommentarer:

  1. Haha :)
    Vet du,nå driver jeg og skriver en historie til deg! ;)

    Heidi

    SvarSlett
  2. Anonym (Heidi): Hey, så bra! Jeg skal lese den straks! :-D

    SvarSlett