mandag 28. februar 2011

Vampsex

Jeg elsker kveldene. De rolige kveldene når jeg er ferdig med dagens trening, fått unna dagens dose husarbeid, spist en god middag og lagt barna. Da roen i stua har lagt seg og det er tid for avslapning. Ren latskap i sofaen mens man koser seg med en bra tv-serie. Her går det i både Greys Anatomy, Bones, Dexter og Vampire Diaries. Og når det gjelder sistnevnte, er jeg for øyeblikket HOOKED! Det er noe med den spenningen av overnaturlige ting, krefter alle i det skjulte drømmer om å ha. Jeg elsker det, og det gjør meg så kåt!

Vi hadde sett en rekke episoder som selvsagt involverte både biting, fart, kjærlighet og brutalitet. Den gode blandingen jeg liker så godt. Men siden vi var trøtte og skulle opp tidlig dagen etter (som vanlig), var det tid for senga. Problemet var bare at jeg ikke riktig var helt klar for å sove, og til min store glede var ikke han det heller.

Han grep tak i meg, dro meg opp på han, og lot leppene mine legge seg på hver side av skaftet hans, slik at klitten min fikk press fra den allerede stive pikken. Jeg bøyde meg ned og la leppene godt innpå hans og merket fort at han var i det samme humøret som jeg. Han ga meg ikke noe rolig romantisk eller fint kyss. Nei, jeg fikk en skikkelig dose deilig klining. Sånn klining der man liksom aldri stopper. Man bare spiser på hverandre i evigheter fordi det er så vannvittig deilig der og da. Og deilig det var det, så når han i tillegg presset pikken frem og tilbake mellom fitteleppene mine og inntil klitoris, kunne jeg ikke annet enn stønne ut litt tilfredstillelse. Jeg tok tak i armene hans og la de opp mot midjen og brystene mine. Han åpnet munn litt, og bak de tykke myke og absolutt DEILIGE leppene hans, skinte hjørnetenne hans mot meg. Ja, jeg tuller ikke. Han har faktisk sånne hvite vampyrlignende hjørnetenner, noe som etter en kveld med Vampire Diaries, bare tente meg noe helt vannvittig! Han presset kuken i meg og jeg red mot hans jokkebevegelser. Jeg var så kåt og i et slik humør at jeg bare ville rive han hardt i håret og bite han så hardt at jeg fikk smake blodet hans i munn. Jeg måtte virkelig anstrenge meg for å holde meg selv i tømmene.

Han var brå og ivrig i bevegesene sine, som om han var litt raskere enn vanlig. Isteden for myke kåte bevegelser, var de brå, intense og sultne, og hele tiden så han på meg med et sexy vampyrblikk. Øynene hans skinte og leppene hans så fantastisk gode ut. Jeg må bare smake av de igjen. Jeg kysser han lidenskaplig og nyper tak i underleppa hans med tennene. Gud så fristende det var å bite bare litt hardere. Men jeg kunne ikke, isteden kjørte jeg neglene i ryggen hans og nøt tanken på at huden hans ble revet av og la seg under neglene mine.

Vi vekslet mellom å jobbe. Jeg elsker å ri han med føttene i madrassen, knærne litt sammen og pikken hans litt trangere inn i meg. Da kan jeg kjenne detaljene på kuken hans godt helt fra utsiden og langt oppover i meg. Han er lang og tykk og fyller meg skikkelig opp. Jeg kan føle formen på hodet så langt oppi meg at det nesten er vondt, blodet som pulserer i skaftet og vinkelen på skaftet godt oppover i dypet på meg. Deilig! Jeg gnir meg nedpå han og føler meg uovervinnelig, som om jeg har krefter ingen andre har, og at mannen under meg er sterk og spesiell, og når som helst kan utføre kreftene sine på meg.

Jeg er så tent at det føles som jeg brenner og atmosfæren er så dampende at huden min fuktes. Han tar litt hardere i meg også. Ikke så det er vondt, og ikke på en dominerende måte, bare hardere. Som om han liker å kunne ta litt ekstra i meg denne gangen. Plutselig legger han armene skikkelig rundt meg og stønner mens han presser seg litt ekstra opp i meg. Han sprutet så godt at jeg kjente det inni. Det er ekstra digg når jeg får kjenne det.

Hele runden denne gangen var bare annerledes. Lidenskaplig, kraftfult og overnaturlig. En blanding av deilig realitet og heit fantasi.

+Afrodite+

8 kommentarer:

 1. Sigridsn: litt skremmende hvor nær jeg var å bite han til han blødde, men gud så digg det var! Helt annen type sex en ellers! Har du opplevd noe lignende?

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig med deg,vampyrer er digg! ;)
  Er fullstendig hekta på vampyrserier om dagen,har sett Vampire Diaries og nå holder jeg på med True Blood,som absolutt er å anbefale! Det er enda mer rått og sexy enn VD. M-mm!
  Jeg og typen var i full gang i senga for en stund siden(da jeg var midt i sesing 1 av True Blood,og hadde masse vampyrfantasier),og det var hardt og hett. Digger det når vi kliner hardt,biter hverandre i leppene og river hverandre i håret,og støtene er skikkelig harde.. Typen kysser og suger meg på halsen,og så biter han meg skikkelig hardt,det var egentlig litt vondt,men herregud så tent jeg ble! Han hadde liksom ikke gjort det akkurat på den måten før og det falt virkelig i smak ;D
  Så jeg skjønner hva du mener :)

  Heidi

  SvarSlett
 3. Heidi: Herlig! Jeg har bare sett en episode sånn randomy av true blood og fikk inntrykk av at det var litt amatør, men om du sier den anbefales så skal jeg absolutt ta en titt :)

  Åååå, det er så deilig når begge to er kåte på samme tanken, når begge er like satt på den "brutale" seksuelle herligheten. Vidunderlig! Om du har en opplevelse du ønsker dele enda mer om en dag så ikke nøl med å sende oss en mail. Alltid spennende med en gjestebloggers historie :)

  SvarSlett
 4. Er meg som har skrevet historien om campingknulling ;D
  Har litt skrivekløe i kveld og har planer om å prøve og koke sammen en historie til :)

  Ja,True Blood virker litt rart i starten,etter å ha sett Vampire Diaries. Jeg begynte å like det først etter å ha sett 2-3 episoder. Vampyrene der har mye rarere hoggtenner enn i VD,haha ;) Det er mye sex i True Blood,noe som ikke akkurat er kjedelig ;)
  Har ikke sett sesong 3 enda,men har fått høre at den er enda verre(eller bedre..) på sexscener! Gleder meg til å se det ;P

  Heidi

  SvarSlett
 5. Heidi: Åja, ja men da er du jo igang med skrivingen :) Det er bra, da venter vi spent! :)

  Jeg skal absolutt ta en titt, gi det en skikkelig sjanse. Ingenting er som en god tv-serie kveld :)

  SvarSlett
 6. Historien er skrevet og sendt ;)

  Heidi

  SvarSlett
 7. Tusen takk Heidi :) Gleder oss til å legge den ut :)

  SvarSlett