søndag 27. februar 2011

Bundet i mørket


Jeg lå der i mørket, armene mine var bundet. Huden min var ruglet av gåshud fra det kalde rommet. Jeg var blottlagt, naken og sårbar. Hvor var han? Hvor ville jeg kjenne han neste gang? Jeg hørte en lyd, og en kald vind smøg seg nedover ribbeina mine. Var det han? Var han der? Hva ville han gjøre? En våt og varm følelse spredde seg utover brystvorten min og jeg spente meg i nytelse. Fy fader så deilig! Det ble kaldt igjen. Leppene hans etterlot seg en enda kjøligere fornemmelse på huden enn det var på forhånd. Jeg ante ikke hvor han var, men før jeg fikk mulighet til å lytte etter han, kjente jeg en varm hånd stryke over magen og midjen min. Spenningen over å ikke vite hvor jeg ville kjenne han neste gang, spenningen over å ikke vite hva jeg ville kjenne, gjorde alt enda mer behaglig enn til vanlig. Å ikke kunne se han, gjorde de andre sansene enda mer følsomme. Og det at jeg ikke kunne ta på han med hendene, føle kroppen hans i håndflaten min, gjorde meg enda mer vill etter han. Jeg kunne bare gjette hvor han ville ta på meg, fantasere om hva han ville gjøre, forestille meg hvordan han så ut og bli med på ovrraskelsene han planla for meg. Jeg vred meg i spenning, gledet meg til å kjenne mer. Jeg ville han skulle bruke meg, ta for seg med det han ville ha. Være bestemt og tirre meg. Og det gjorde han.

Han lente seg over meg og lot leppene så vidt komme borti mine før han trakk seg frekt unna igjen. Jeg visste han nøt det, nøt å la meg tro jeg ville få noe uten å egentlig skulle gi meg det. Han blåste kald pust ved brystene mine, men i steden for å slikke meg der slik jeg ventet, dro han tungen fra nederst til øverst på låret mitt. Det føltes kilende, og jeg gledet meg til å kjenne den varme tunga gjøre underverker mellom leppene mine. Han fortsatte å tirre, lekte med kroppen min og varmet meg med varmen fra hendene sine. Før han ble borte igjen. Lenge. Det var helt stille og jeg fikk føle på kåtheten som spredte seg i kroppen min. Jeg ville ha han, jeg ville kna rompa hans mens han pøste på meg ovenfra, men det var helt stille. Men der, han snudde hodet mitt litt til siden og dytta en stor hard pikk i munn min. Smaken var herlig, ren. Hendene mine var bundet under ryggen min, så å suge var ikke det letteste pga vinkelen, men jeg gjorde ingen dårligere jobb av den grunn. Han dro seg vekk fra meg igjen og det ble stille.
- Ikke gå.
Det var fortsatt stille.

En varm pust og myk følelse av våt tunge fløt opp mellom leppene mine. Jeg vred meg i nytelse og presset meg nærmere tungen hans. Han slikket meg igjen. Myk flat tunge sakte men bestemt oppover musa mi. Vidunderlig! Han blåste kald pust på meg før han la den varme tunga inntil igjen, og denne gangen lot han den bli der. Lagde vibrerende følelser med den i rytmiske bevegelser som om han presset den dypere inn mellom leppene mine. Så spisset han tunga og lagde sirkler rundt klitorisen min. Herlig! En finger ble stukket opp i meg, først rolig, så litt raskere. Han varmet meg opp, forberedte meg på mer. Jeg ville ikke vente. Jeg ville ha nå! Han fylte meg mer opp ved å tilsette langfinger, og sammen lagde de to fingrene hans magi i underlivet mitt med raske bevegelser mot g-punktet inni meg. Han la tunga inntil klitoris igjen og presset mens han bevegde hodet i sirkulerende og varierende bevegelser. Jeg ble varmere og varmere. Kroppen dirret og jeg klarte ikke lenger holde hoftene i ro. Han økte hastigheten på fingerbevegelsen og satt armen i arbeid ved å dra fingerne ut og inn i meg. Jeg kunne se for meg blikket i øynene hans nå, det deilige lystne og lekne, litt konsentrerte blikket han ser på meg med, mens han nyter å se min nytelse. Å se damene vri seg i nytelse, bønnfalle han om å få mer, er noe av det beste han vet. Hans største fetisch er å se damenes ansikt forandre seg idet orgasmens rush strømmer gjennom kroppen dems. Han lever for å tilfredstille damenes ønsker, og han gir seg ikke før han får det til. Så om han må prøve igjen og igjen.


Han drar meg opp i sittende stilling å dytter kukken i munn min igjen. Det er rart å ikke se noe, og jeg vil så gjerne hjelpe til med hendene, men det er godt alikevel. Halvveis, men godt. Jeg får ikke holde på lenge før han snur meg, dytter meg nedpå senga igjen og drar rompa mi til seg. Han er bestemt, dirty. Han slikker meg bakfra. Drar tunga fra klitoris, leker seg ved vaginaåpningen min, og slikker meg godt over rompehullet og opp langs rompesprekken. Han vet å virkelig få meg til å dirre av lyst. Og endelig, den harde blodfylte kuken glei inn i meg og fylte meg opp slik jeg hadde gledet meg til helt fra han la leppene inntil brystvorten min. Det kjentes.. kjentes.. aaaah! Det var så godt at det kan ikke forklares. Alle musklene i kroppen min spente seg, jeg gispet og utbrøt et større stønn enn på lenge. Han hadde et godt tak om hoftene mine og dro meg mot seg for hvert jokk. Hardt, brutalt og himmelgodt! Så tok han tak i skulderen min og dro meg opp til seg. Jeg kunne endelig kjenne huden hans med hendene som var bundet på ryggen min. Den myke, varme huden som luktet så herlig. Han dro ansiktet mitt mot sitt og ga meg heftig tunge, før han flyttet leppene videre ned halsen min og beit meg et tak i nakken. Det var sånn deilig vondt. Sånn vondt at du vil hyle, men så godt at kroppen tenner så kraftig at du omtrent setter ropa i været av instinkt.
- Ta meg!
Han pøste på litt til mens han befølte brystene mine og holdt meg godt fast med armene sine. Tempoet økte og jeg kjente han var på vei til å gi meg en real servering, og det fikk jeg. Likevel ga han seg ikke der. Han så at jeg fremdeles var sprengkåt så han fant fram dildovibratoren min og kjørte den i meg med kraft. Han hamret den i meg så hardt at jeg brølte. Det var godt, så vondt, så godt-vondt, men alltid mest godt så jeg ville ikke han skulle stoppe. Nei, isteden ba jeg han om mer. Han hadde trigga mine hardhendte lyster tidligere i økta ved å slå meg på rompa så hardt at jeg etterpå oppdaget håndmerker. I tillegg hadde han bitt meg godt og tatt meg hardt. Jeg var klar for mer, jeg ønsket mer, og han ga meg det virkelig.

Etterpå var jeg så sliten at jeg bare lå der og nøt tilfredstillelsen jeg var fylt med. Han løsnet båndene om håndleddene mine og tok av bindet for øynene mine. Lyset var skarpt i øynene, men etter å ha tilvendt meg lyset så jeg rett i et lurt blikk. Han smilte skjevt og så fornøyd ut med seg selv. Jeg var så sliten i kroppen etter alle spenningene at jeg nesten ikke klarte smile, men øynene mine sa det meste. Jeg var mer enn fornøyd. Jeg var utkjørt av nytelse. Jeg gledet meg til neste gang.

+Afrodite+

4 kommentarer:

 1. Nå svei jeg kyllingen! Hahaha;D Og jeg burde IKKE lese dette når jeg har en spesiell, altfor deilig type i tankene 24/7;p

  SV: Så utrolig rått å høre, tusen hjertelig takk! Digger at du likte det:D Blir kjempeglad for det♥

  SvarSlett
 2. Sigrid: Så bra :) det var jeg etter denne opplevelsen også :)

  Rebella: Hahaha :D nei, hot man i tankene kombinert med sexhistorier, det kan bli en interessant kveld ;)

  SvarSlett
 3. BlueHost is ultimately one of the best hosting provider with plans for any hosting needs.

  SvarSlett