tirsdag 8. februar 2011

Og mens vi snakker om dildovibratorer

En morgen våknet jeg og fant dildovibratoren min liggende oppå nattbordet mitt. Merkelig, tenkte jeg. Lå ikke den i skuffen sin? Det var ikke lenge siden jeg hadde brukt den, men det var ikke i går kveld...og dessuten lå jo Bigboy ved siden av meg. Jeg pleide ikke å la den forbli liggende framme når jeg heller hadde tilgang til ham!

Jeg la den tilbake i skuffen sin, og tenkte ikke egentlig noe mer over det. Helt til jeg tok den fram for å bruke den igjen. Da la jeg merke til at den var knekt innvendig! Det gikk an å bruke den, ettersom det var en egen klitorisvibrator på den, men den fungerte ikke helt optimalt for å si det sånn. Jeg klødde meg i hodet. Hvordan hadde dette skjedd? Jeg kunne ikke huske den ble ødelagt sist jeg brukte den, og jeg trodde ikke barna hadde fårr fatt i den igjen, slik de hadde greid å plukke den ut av kurven jeg hadde på gulvet ved siden av sengen. Den gangen de var bare 2 og 3 år gamle og synes knappene var fantastisk morsomme. Da jeg fant dem med en vibrerende dildo i hendene, tok jeg den fort og flaut ifra dem og avledet dem med noe annet, før jeg fant en mye mer barnesikker skuff til sakene mine. Jeg var ganske sikker på at de ikke hadde sett den igjen etterpå.

Hvordan hadde da vibratoren blitt ødelagt? Det var lite sansynlig at den hadde blitt ødelagt i skuffen. Av seg selv.

Det viste seg at Bigboy hadde ødelagt den. Å, nei, tenkte jeg. Har han et issue med at jeg bruker leketøy!? HAN? Hva faen, liksom! Jeg trodde ikke han var typen til det. Men så har han ødelagt den, og det taler jeg sitt klare språk, det... Æsj. Jeg får holde den neste jeg kjøper litt mer diskret unna, kanskje...
- Liker du ikke at jeg bruker leketøy?
Jeg måtte bare spørre. Han ble sprutrød i ansiktet. Han skjønte hva jeg siktet til.
- Nei, det er ikke noe problem. Jeg ødela den ikke med vilje...
Jeg så forvirret på ham. Ikke med vilje? Det skal ganske store krefter til før man brekker en sånn en. Jeg så på ham mens jeg ventet på forklaring. Han ble enda rødere og flirte skjevt.
- Ehm... Jeg lånte den...
???
- I natt. Jeg våknet og var så sykt kåt. Du sov. Jeg hadde ikke lyst til å vekke deg. Så gikk ut for å runke. Men jeg ble bare kåtere. Også fikk jeg...lyst på...noe i ræva. (På dette tidspunktet tør han ikke engang se på meg) Og da kom jeg på at du har en sånn dildogreie. Så jeg hentet den...men så var jeg visst litt vel kåt og litt voldsom...for plutselig brakk den..inni rumpa mi. Heldigvis er den dekket av gummi, så den brakk jo ikke tvert av. Men jeg var litt bekymret et lite øyeblikk. 

Jeg sprutet ut i latter. Jeg greide ikke la være. Selv om jeg skjønte han var veldig flau. Jeg synes faktisk det var litt modig at han i det hele tatt innrømte det. At gutta blir så kåte at de får lyst på noe i rumpa får det ofte til å låse seg i dem. Det er homsete.

Det var igrunn greit. Det var på tide å bytte den ut likevel. Jeg smilte. Men så kom jeg på noe. Jeg hadde jo prøvd den før jeg oppdaget at den var brukket! Og selv om den var brukket hadde jeg jo oppdaget at den funket til det det viktigste...

- Ehm...Bigboy! Du husket å VASKE den etter bruk sant?

--Isis--

4 kommentarer:

 1. Modig gjort! Ler fortsatt :)

  SvarSlett
 2. Hahahah, nå dør jeg litt av latter, kjenner jeg!
  Bra han veit å kose seg da.. ;)

  Digger forresten bloggen deres, Gudinner!
  Inspirasjonskilde deluxe! :D

  SvarSlett
 3. Ida: Han var klin gæærn akkurat slik jeg likte det. Har ikke møtt mange som han etterpå. :-) Tusen takk for skryt!

  SvarSlett