lørdag 5. februar 2011

Divaprinsesse - fototroll

-Ta bilde av meg, da!
Mr. Charming ser på meg og på mobilen i hånden jeg strekker mot ham. Bedre kamera enn mobilen min har jeg ikke. Jeg har fått en innskytelse om at skoene jeg har fått i presang er verd å ta bilde av. Med meg oppi, så klart. Jeg har funnet fram forskjellige antrekk jeg vil fotograferes i. Det er moro å kle seg ut. Det er moro å leke sexy.

Barna er i seng og sover. Nå vil jeg leke. Jeg vil i det minste ha klesshow med meg selv. Jeg poserer foran en hvit dør. Jeg er elendlig på å posere. Jeg klarer ikke slutte å smile. Jeg er ikke spesielt sexy. Jeg finnes ikke fotogen. Men jeg har det moro. Jeg vrir på meg. Flytter på bena. Bøyer meg framover. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av armene. Jeg føler meg ukomfortabel. Det er jo Charming som tar bilder. Han er ikke noen premiefotograf heller. Men det gjør ikke noe. Fotosjuuut. Klikk, klikk. Blitsen blinker. Jeg vrikker på meg. Ler litt. Prøver å ikke smile. Leker sexy.

Jeg får se noen av bildene. De er ikke verd å se på. Men jeg poserer videre. Skifter klær. Beholder skoene på. Snart er sitter Charming med kameraet i den ene hånden og pikken i den andre mens han prøver å fokusere linsen og runke samtidig. Jeg er mer påkledd enn han, men jeg blir oppmuntret av oppmuntringen og snart er resten av klærne på vei av. Jeg hører at han knipser, og jeg greier ikke stoppe å flire, men jeg strutter med rumpa, setter på meg sexyblikket og ser rett i kameraet så øynene nesten går i kryss. Jeg vet bildene vil være avskyelige og at jeg ikke kommer til å se på dem senere. Hvis jeg får valget kommer jeg til å slette de fleste. Det spiller ingen rolle. Jeg koser meg akkurat nå. Divaprinsesse. Fototroll

Noen minutter senere står jeg bøyd framover med svai i ryggen og skoene fremdeles på, mens Charming pumper meg bakfra. Jeg stønner. Han grynter. Jeg svetter. Han peser. Begge kommer.

Charming har tatt bilder av meg før også, mens vi har hatt sex. Han er ikke den eneste. Bigboy tok bilder av meg mens jeg strippet. Fingret. Viste meg fram i sexy undertøy. Fikk orgasme. Mr. Actor filmet meg i smug da jeg var 16 år og nypoppet. Gjemte et digert kamera i bokhyllen bak noen bøker og ventet på at jeg skulle komme hjem fra skolen. Det ble en film av rumpa mi som går opp og ned på pikken hans, mens disneymusikken ljomet i bakgrunnen (disney-fans er virkelig snåle typer)  for å overdøve durelyden fra kameraet. Mulig han mente det satte stemningen også. Jeg var bare kåt og forelsket. Han filmet meg i smug da jeg var 17 også. Senere, etter at han hadde fortalt meg om filmene, filmet han meg med mitt samtykke. Hey, han fikk kick av å filme oss ha sex. So be it. Rull film! Jeg kan fakestønne som en pornodronning, jeg.

Jeg har ikke noe imot å bli filmet, jeg kan like å bli fotografert. Jeg kan gjøre meg til og posere. Jeg kan lage trutmunn til linsen og jeg kan se i kameraet mens jeg suger deg. Men jeg takler ikke å se på bildene etterpå. Jeg har aldri noengang tatt fram en av amatørfilmingene til Actor for å tenne meg selv med meg selv. Hvis jeg kommer over sexbilder av meg selv, blir jeg flau og selvkritisk. Dessuten ser jeg bare teit ut når jeg har sex. Og det jeg tror er sexy blikk ser bare kleint ut på bilder. Jeg leter etter valker og celulitter. Jeg kan komme til å se en dobbelthake. Eller et ansiktsuttrykk som drar min ellers magre ansikt til å se ut som en demon. Noen ganger skjønner jeg ikke at det finnes menn som tenner på meg mens vi har sex. Hva i hælsike er sexy med en dame som presser hoftene så langt opp at rumpa blir skvist sammen. Eller en munn full av pikk. -Det ser ut som ansiktet består av to svære øyne og to lange kinn.

Hva som gjør at filmning eller fotorafering er så spennende når man har sex er underlig, og antakelig veldig individuelt. Jeg er kanskje exhibisjonist, men jeg kan aldri tenke meg å se bildene i ettertid. Mitt eget speilbilde er jeg trygg på. Jeg har øvd inn stillinger og vinkler hvor jeg ser meg selv som flatterende, sexy og tiltrekkende. Bilder derimot. De kommer alltid for brått på, de låser øyeblikket så du ikke kan rette på noe, eller ta deg inn, og de taes alltid på feil tidspunkt og når jeg ikke er klar.

Likevel. Det finnes gullkorn blandt alt snusket. Selv jeg kan noen ganger finne et bilde av meg selv i undertøyet og tenke: "Damn! Jeg hadde naila henne!"

--Isis--

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar