lørdag 12. februar 2011

Prefiks

En av dere spurte om jeg ikke kunne skrive et innlegg om den gangen jeg hadde trekant. Det kan jeg selvsagt gjøre. Det er noen år siden nå, og selvsagt var også dette den gangen jeg var sammen med Bigboy. Jeg har ikke møtt noen som kan utfordre meg seksuelt slik han kunne. Jeg lærte mye om meg selv de to årene jeg var sammen med ham. Jeg blomstret seksuelt. Han var den beste elskeren noensinne. Han skjøv meg med på nye erfaringer hele tiden. Hele tiden på jakt etter det neste nye. Noe vi ikke hadde gjort før. Variasjon. Jeg elsket det. I dag savner jeg det. Men som jeg har skrevet om før, forholdet var destruktivt og til slutt måtte jeg gå. For min egen del. For barnas del.

Det var Stian. Stian var Bigboys bestekamerat. Og han var min skitne fantasi. Stian er en av de sjeldne mennene med en uimotståelig seksuell karisma. Jeg har bare møtt to slike menn i hele mitt liv. -Og Stian var det noe spesielt med. Det var farlig å møte øynene hans, og enda farligere å snakke med ham. Jeg stolte ikke på meg selv når jeg var alene med ham. Men akk, hvor lyst jeg hadde til å være alene med ham...

Han hadde lyst på meg også. Jeg så det på han allerde første gang han traff meg. Bigboy hadde ventet så lenge med å presentere meg for vennene sine at jeg begynte å tro at han skammet seg over meg. Men da jeg gikk inn døra til den lille hjemmefesten, iført et kort lærskjørt og høye støvletter, da skjønte jeg hvorfor han hadde nølt. Blikket mitt ble automatisk dratt mot Stian, selv om det var flere i rommet. Han på sin side hadde ventet på oss, og var nysgjerrig på Bigboys nye- og eneste kjæreste noengang. Bigboy gikk foran meg og presenterte meg stolt, før han tok et skritt til siden slik at de kunne se meg. Det blikket jeg fikk fra Stian glemmer jeg aldri. Han skvatt til. Gispet lavt og holdt blikket på meg mye lenger enn hva jeg vanligvis synes er både høflig og komfortabelt.

Det var vanskelig å ikke være alene med Stian. Han bare var der, når Bigboy ikke var der. Pratet med meg. Danset med meg. Sang til bakgrunnsmusikken med meg. Fristet meg. Han fristet meg bare ved å være i rommet. Han visste hvor fristende han kunne være, og han brukte det mot meg så ofte han kunne. Det var vanskelig å holde seg i skinnet. Og et par ganger strakte vi grensene. Danset tett med hånda mi i buksa hans eller kysset og tok på hverandre når Bigboy hang over ei anna jente med flørtesmilet sitt slik han pleide. 

Bigboy skjønte fort tegninga. Han synes det var skremmende. Og litt spennende. Jeg tente på kameraten hans. Vi var sånn. Gjennomsiktige. Han visste. Jeg visste. Han flørtet rundt. Jeg flørtet rundt. Han rotet med min venninne. Jeg rotet med kameraten hans. Vi lekte med grensene. Strakk dem. Kjente på følelser som andre kunne frembringe. Lekte med dem. Det var berusende.

Likevel. Jeg holdt meg bak visse grenser jeg hadde satt for meg selv. Rote kunne jeg nok gjøre. Men jeg hadde ikke sex med kameraten til kjæresten min. Alle følelsene og fristelsene. Det var en lek. Et eventyr. Jeg visste at leken ville bli en helt annen om det skulle utvikle seg til sex. Da ville jeg såret kjæresten min alvorlig. All spenningen ville fått et antiklimaks og forholdet ville plutselig befinne seg i et vakuum. Men farlig var det.

Gjennomsiktig. Jeg tror det var kluet. Vi var gjennomsiktige. Jeg visste. Han visste. Selv om jeg hadde hånda nede i buksa på Stian når Bigboy var et annet sted. Selv om vi "gjemte" oss for å rote. Selv om det ikke var helt åpenlyst, så visste jeg at han visste. Og hvis han spurte, så svarte jeg ærlig. Det visste jeg kameraten hans gjorde også.

Det holdt oss alle innenfor grensene.

Det var ikke bare Stian jeg flørtet og lekte med. Akkurat som Bigboy var en flørter, var jeg en flørter. Jeg ble ofte "advart" av andre som hadde observert Bigboy tøye grensene med ei eller anna tilfeldig ei. Jeg bare viftet det vekk. Jeg lo. Jeg visste det var meg han elsket. Jeg visste han var flørtete. Klåete også. Jeg visste. For jeg var akkurat likedan.

Men Stian. Stian var spesiell. Interessen for andre dabbet ofte fort ut. Spenningen løste seg opp av seg selv. Men ikke med Stian. Stian var spennende. Bigboy synes det var spennende, han også. Skremmende. Og spennende.


Fortsetter...
______________

Beklager å skuffe dere som håpet trekant-historien kom nå. Den kommer i morgen. Jeg ville fortelle dere litt om konteksten. Jeg føler det er viktig for fortellingen på et vis.

--Isis--

7 kommentarer:

 1. Venter i spenning!!

  SvarSlett
 2. Sigrid: Da håper jeg du ikke blir skuffet! :-)

  SvarSlett
 3. "Stian er en av de sjeldne mennene med en uimotståelig seksuell karisma. Jeg har bare møtt to slike menn i hele mitt liv."

  Hvordan er historien med den andre mannen? Og hva gjør at en mann har uimotståelig seksuell karisma?

  SvarSlett
 4. Høy og Mørk: Hmmm....det der tror jeg at jeg skal ta i et eget innlegg. :-)

  SvarSlett
 5. Takk for at du la ut dette! Var spent på å lese dette(det var jeg som spurte om du kunne legge det ut). Veldig interessant å høre hvordan det var,det er jo mer som en fjern fantasi når man tenker på det. Og forresten så må jeg si at jeg liker denne bloggen veldig godt,innleggene er bra skrevet,og du skriver mye bra som ikke bare har med sex å gjøre. Det er uansett noe bra å lese,føler liksom at man får et veldig bra bilde av deg som person,og ikke bare gudinne. Og det er en herlig blanding av begge deler i innleggene,sammen med en god dose humor! Flott man kan være begge deler! :) Sånn, det var dagens skryt.

  SvarSlett
 6. Anonym: Tusen takk for fantastisk skryt! Det er jo en person bak enhver Gudinne, så det er vel naturlig at personen kommer fram imellom alle innleggene ;-)

  SvarSlett
 7. BlueHost is definitely the best hosting provider for any hosting plans you might need.

  SvarSlett