torsdag 21. oktober 2010

Relationship how to: Hvordan skape dårlig steming på en effektiv måte

Forberedelser: Pass på å ha fått lite søvn noen dager (netter) i forveien. -Time det gjerne med en periode barna (barnet) er syke, får tenner, har mareritt eller i andre tilfeller sørger for at både du og din kjære mister en del nattesøvn. Ha en full timeplan ellers, slik at du ikke får tatt igjen noe søvn om dagen.Legg deg litt for sent hver kveld.

Steg 1: Klag masse over tapt søvn dagene i forveien, men pass også på å spille tøff helt som lider i stillhet (selv om det absolutt ikke er tilfellet). Ta på deg masse oppgaver og stress rundt som en huggern høne.

Steg 2: Dagen før du slår til, pass på at du holder deg selv og din kjære oppe litt for lenge med noe totalt unyttig. -Som å spille PS3 eller se på dårlig TV.

Steg 3: Avtal med din kjære at det er han som skal stå opp og gjøre klar ungene til skolen om morgenen, fordi du har gjort det de siste dagene og er sliten. Drit i å nevne at han har stilt opp alt han kan ellers om dagene og også oppmuntret deg til å sove. Si ikke et ord om at han jobber fulltid og i tillegg står på hjemme som en annen kjærring.

Steg 4: Pass på å stille alarmen din litt før hans. Bli irritert for at han ikke har stilt sin før deg. Bli enda mer irritert fordi han ikke står opp av din alarmklokke. Stå så opp selv med sukk og stønn og vær sur fordi smårollingen for en gangs skyld sover lenger enn vanlig. Når han lurer på hva du driver med, gi han masse dårlig samvittighet for at han ikke var raskere enn deg til å stå opp - gni det inn ved å sni noe sånt som at du trodde han var trøtt og ikke hadde tenkt å stå opp. -Vær skikkelig martyr.

Steg 5: Nekt å legge deg igjen nå som du allerede er oppe.

Steg 6: Gjør klar ungene og ta deg av smårollingen som endelig våknet. Vær sur inni deg fordi din bedre halvdel fremdeles sover mens du går og gjesper.

Steg 7: La være å spise frokost. Og lunsj.

Steg 8: Sett igang et sinnsvakt prosjekt som å ommøblere hele stua. Pass på at det krever at du må tømme hvert møbel for alt innhold slik at du kan flytte dem alene, men ikke helt lydløst.

Steg 9: Når din kjære endelig våkner (muligens av alt bråket), pass på at stua er så i kaos at din kjære omtrent ikke finner veien til badet. Hils han med en sur tone og implisér at han er en uansvarlig latsabb fordi han "overlater jobben med barna til deg hele tiden". Det er selvsagt også hans skyld at du er trøtt.

Steg 10: Bestem deg for at stua så bedre ut slik den gjorde til å begynne med, og flytt alle møblene tilbake på plass slik at ingen kan se du har gjort noe som helst. Vær sur for at du må gjøre det alene.

Steg 11: Kjør din kjære på jobb mens du kun prater til ham i sure korte setninger. Grin litt hvis du får det til. Sleng ut kommentarer som at du er glad du skal bort når han kommer hjem fordi du orker ikke sånne sure folk rundt deg.

Sånn, nå har du effektivt satt en negativ stemning. Sett deg tilbake og se den gro ut av proposjoner.Fy faen, jeg elsker forhold.

3 kommentarer: