mandag 7. mars 2011

En kalkulert risk

Jeg har tidligere nevnt hvor kåt jeg blir av tv-serien The Vampire Diaries. At jeg tenner på kombinasjonen av kjærligheten, farten, lidenskapen, bitingen og brutaliteten, men det var en ting jeg ikke nevnte. Jeg blir nemlig sinnsykt tent av tanken på å ha to menn. To heite menn jeg kan leke meg med når jeg vil. Noe av det beste jeg vet er å kjenne at en mann har skikkelig lyst på meg. At han kaster seg over kroppen min som en sulten hund, og ikke lar en eneste del av meg bli glemt. Vel, da kan du tenke deg hvor kåt jeg blir av tanken på å ha to sånne menn. To lystne menn som kun er der for å varte opp meg, tilfredstille mine lyster. To menn som stryker de matcho mannehendene over huden min, to menn som steller med hver sin del av kroppen min. En som kysser og slikker meg nedover nakken, og en som drar tunga vått over underlivet mitt. To menn som bytter på å fylle meg opp. To menn som dirrer av kåthet og bare omslynger kroppen min. Åååå, jeg kjenner grådigheten vokser i meg bare av tanken. Jeg vil ha to menn som bare er der for mine behov.

Da jeg var yngre, hadde jeg sex med to brødre. Først han ene, så han andre når den første dro på jobb. Jeg fantaserte lenge om å ha de samtidig, men siden de ikke visste om hverandre, vel da ble det litt vanskelig. Dessuten var disse to også ganske sterke rivaler, så sammarbeide de imellom ville nok ikke fungert særlig bra uansett. For at trekanten skal bli best mulig, må de nemlig være venner. Gode nære venner som er åpne med hverandre om alt. To nære venner som er så trygge på hverandre at de ikke ser hverandre som trussler, og ikke er redde for å komme borti hverandre. Jeg mener ikke at de skal måtte klå på hverandre, for det vil ikke jeg de skal heller. Nei, her vil jeg ha all oppmerksomheten, de skal gi meg oppvartning, ikke hverandre. Men de må kunne komme borti hverandre og ikke være så redde for den andres kropp at det ødelegger for opplevelsen.

Jeg ble sammen med en fyr, en skikkelig deilig selvsikker fyr, Mr. Hunk. Vi hadde fantastisk sex og jeg var tilfredsstilt. Jeg trengte bare han, så fantasien om en slik trekant ble mer og mer defus. Men ettersom vi var sammen lenger og hadde prøvd det meste, blusset fantasien opp igjen. Noe som var veldig pirrende da han fikk besøk av sin aller beste kompis fra det store utland. En høy og mørk, sjarmerende, snill og omtenksom, sexy fyr med tan i huden og glimt i øyet. Øynene hans er mørke brune, håret hans er rufsete og han oser av godhet. En typisk artigper som ikke er redd for å være klovn. Han har en rikelig dæsj selvironi og ser ikke selv hvor deilig han er. En fyr som alltid har et smil om munnen og en morsom kommentar på lur, samtidig som han kan snakke omtenksomt og seriøst meg deg om han ser du trenger det. Han er på flere måter helt annerledes enn Mr. Hunk. Noe som gjør fantasien enda mer fristende. Mr. Hunk er blond med blå øyne, lys i huden, og vet eksakt hvor deilig han er. Noe han bruker taktisk i hverdagen. Selv guttestrekene hans er nøye fremført, ved at han er morsom, men aldri på en klovnete måte. Han er opptatt av fasade, og lar aldri noen se hans sårbare mindre utadperfekte sider. Han er av den kyniske typen som setter seg selv først, selv når det går utover andre. Han er også snill, og oppmerksom på andre, men hans kjærlighet for seg selv er størst. Han er veltalende, macho og ettertraktet, med naziklipt hår og store tribaltattoeringer. Egoet hans er skyhøyt, han velger venner ut ifra utseende eller populæritet, og det ser alltid ut som han har stålkontroll på alt. Ulikhetene mellom disse to gutta er derfor stor. Mr. Hunk er den rolige, selvsentriske og kontrollerte, mens kompisen er rastløs, omtenksom og uhøytidlig. Men til tross for disse ulikhetene er de også veldig like. De ler av de samme vitsene, liker samme type sport, har dametekke og er begge loyale mot hverandre. Altså en perfekt kombinasjon å ha med seg til sengs. To vidt forskjellig, men likevel så like menn, som sammen kan tilby en herlig verson av mannesterk trekant.

Men desverre kunne det bare bli en fantasi. Å kjenne begge disse gutta fylle meg opp ville kun være en ønskedrøm. Mr. Hunk måtte vært 100% sikker på at det var i orden før vi i det heletatt kunne spurt kompisen hans, og siden han ikke fristes av tanken på å dele meg med noen, var sjansen liten. Så liten at jeg ikke engang tok det opp. Ikke før det ble slutt i det minste. Da klarte jeg ikke la være. Han er fremdeles ikke helt med på ideen, og det respekterer jeg. Det er utrolig mange følelser som settes i sving. Mye som kan skje etterpå. Ville det forreksempel vært vanskelig for meg og kompisen hans å holdt fingrene fra hverandre? Man har jo allerede vært på hverandre, så sjansen for å ende opp til sengs igjen, da kanskje uten Mr. Hunk, ville ikke den vært større? Man har jo åpnet for noe seksuelt sammen. Vel, jeg tror at for situasjoner der to av personene har følelser utover det helt vennskaplige, kan det være alt for mange risikofaktorer involvert til at det er verdt å prøve det. Det bør i allefall være en kalkulert risk. At man har snakket åpent om det på forhånd. Det tror jeg er sunt selv for de som ikke tenker ta skrittet om å faktisk gjøre det også. Dele litt synspunkter, slik at man lærer hverandre bedre å kjenne.


Hvilke risikoer er det egentlig ved det å ha trekant? Ville du hatt med kjæresten på trekant med en av ditt kjønn?

 +Afrodite+

12 kommentarer:

 1. Leste engang en (ekteskaps*tror jeg*)psykologs raport på trekant problemstillingen.De mest vanlige problemene, var sjalusi blant en av partene i etterkant

  SvarSlett
 2. Anonym: Ja, det tror jeg på. Man får vel de farlige tankene "var ho/han bedre enn meg? Kanskje ikke jeg strekker til nå etterpå? Har han lyst på ho/han hele tiden nå? Vil de ha sex uten meg?". Det er ganske risikabelt. Kanskje spesielt om man kjenner tredjepersonen veldig godt?

  SvarSlett
 3. Meg og kjæresten har et helt sinnsykt åpent forhold hvis en ser det sånn. Han er småforelsket i min eksbestevenneinne. Og jeg er småforelsket i en kollega for tiden : P Begge tar det helt fint. Så lenge det er jente : )

  Jeg har ingen problemer med at kjæresten min liker andre jenter, og ser på andre også. Visa versa.
  Så det er jo en fordel for både meg og han : )

  SvarSlett
 4. Jeg vet ikke om jeg hadde klart det... tanken på å dele min kjære med en annen kvinne... nei, tror ikke det. Jeg er for egoistisk.

  SvarSlett
 5. Vera: Det er jo en kjempefin løsning å ha et åpent forhold så lenge det fungerer :) Har dere sex med andre også? Har dere opplevd noe trøbbel i forhold til det?

  SvarSlett
 6. Nora: Jeg har absolutt forståelse for det. Men hva tenker du ville vært problemet med det? Er det selve økta, eller er det tiden etterpå som ville uroet deg? En kombi? Jeg syns dette er et interessant tema.

  SvarSlett
 7. Jeg tror det kommer mye an på hvor trygg man er på seg selv! At man selv er god nok for den andre personen. På tross av at tærne er skjeve, eller at man har strekkmerker på puppene. Det å vite at JEG er riktigst for kjæresten min, gjør at det er lettere å "låne" han/henne ut til andre. :-) Faktisk mener jeg det er SUNT for alle å få andre impulser andre steder. Det gjør deg kåtere på hjemmebane også! :-) Livet blir mindre kjedelig, og man har ikke mulighet til å ta hverandre for gitt.

  SvarSlett
 8. Orker ikke tanken på at kjæresten min skal ville ha andre enn meg.

  SvarSlett
 9. Du har nok på flere måter rett i det. Problemet er å gjennomføre det i praksis, der BEGGE er lykkelige. MEN, alt er jo vanvittig mye lettere å jobbe seg gjennom når man jobber SAMMEN, når det ikke er noen hemmeligheter eller skjulte motiver bak ting. Sex er sex, mens kjærlighet og forhold er noe helt annet. At DET deler du KUN med kjæresten. Problemet der er at for mange er sex kjærlighet. Ikke enkelt dette med usikkerhet og konkurranse.

  SvarSlett
 10. Silje: Nei, det er en vanlig tanke, men om man tenker seg om så vil de nok egentlig ha en annen uansett. De bare sier det ikke. Det ligger i genene våre at vi vil formere oss. For menn kanskje enda mer, som ska "spre" seden sin. De har favoritter, men de ønsker spre den andre steder i tillegg. MEN om man tillater trekant så blir jo iallefall lystene dems iverksatt. Forstår deg godt :)

  SvarSlett
 11. Et lite exempel på hva som vil forandre seg er jo chick flicken Indecent Proposal.Bege er okay med avgjørelsen men han forandrer syn på henne etter på.Nå var det vel happy ending på den filmen,men i virkeligheten hadde de nok gått seperate ways
  Nina

  SvarSlett
 12. Nina/anonym: Den har jeg ikke sett, men skal absolutt sjekke den ut.

  SvarSlett