mandag 21. mars 2011

Muskelmann

Kroppen min er ganske røsslig bygget. Jeg har en kraftig benbygning med kraftige muskler. Slik er jeg visst skapt, og det får jeg ikke gjort noe med. Når jeg trener styrke, så skal det ikke så mye til før jeg bygger muskler så det synes. Nå er det jo slik at jeg elsker å trene. Og jeg elsker å trene styrke.
Resultatet blir at selv om jeg trener utholdende styrke, og bare i sal - med musikk og forholdsvis lette vekter (det kan vel knapt kalles styrketrening i det hele tatt), så blir jeg ganske bred over ryggen/skuldrene, og jeg har håndballarmer uten å noengang ha tatt i en håndball. Faktisk får jeg litt fnatt av lagspill. Det setter meg tilbake til skolen og gym. Jeg hatet gym. Vel, nok om det. Jenter og muskler, det var det jeg skulle snakke om.

For lenge lenge siden, før jeg begynte å jobbe med trening, den gangen jeg bare var en helt normal treningsnarkoman, da fikk jeg spørsmål om jeg hadde lyst til å prøve å konkurrere i Fitness. En av veilederene på senteret hadde lagt merke til muskeltoningen min, og mente jeg hadde potensiale til å bli stor. Bokstavelig talt. Det ble jeg jo litt smigret av, men det kom ikke på tale den gangen. Tross alt ville jeg jo være så tynn om mulig. Helst sånn at jeg nesten forsvant bak en lyktestolpe.

 Fitness. Sunn og frisk ungdom. I brunkrem. 

Så gikk det noen år. Jeg kvittet meg med spiseforstyrrelsen, skaffet meg en fin kjæreste og trente med nok næringstoffer i kroppen. Det vistes. Så begynte jeg å få kommentarer fra folk. Særlig kameratene til Bigboy. Det begynte med kommentarer om hvor flott jeg var. Sexy. Men etterhvert som jeg hadde trent noen måneder begynte kommentarene å bli av et sånt slag hvor du stotrer fram et takk, eller en ler en usikker latter. -Men egentlig er du usikker på om det var et komplement eller en fornærmelse. Du vet, litt småekkelt, sant?

Bigboy var facinert av muskelbyggingen min. Han skrøt av meg overalt, og elsket å se meg naken. Se muskelspillet i ryggen når jeg ristet ut et teppe, f.eks. Jeg solte meg i all tilbedelsen og ante fred og ingen fare.

Helt til...vi var hotte og svette og kuken til Bigboy var langt inni fitta mi. Jeg struttet med rompa mot ham og svaiet i ryggen med hendene mot veggen. Jeg følte meg sexy. Jeg var kåt. Han var vill. Sexen var god. Vel, den hadde ihvertfall vært god helt til å snudde meg med rompa til! Jeg merket at det skjedde noe bak meg. Bigboy pumpet på, men stønningen forsvant. Det virket som om han konsentrerte seg om ett eller annet, og tempo ble uregelmessig. Jeg lurte litt på hva han drev med, men regnet med at han antakelig bare var på kanten til å komme og konsentrerte seg om å holde litt til. Jeg var fornøyd lell.
- Nei, vettu. Du må snu deg, Isis. Jeg klarer ikke dette.
Hva? Klarer ikke hva? Ha sex? Holde tilbake?
- Du er så bred over ryggen at det føles som om jeg knuller en mann. Jeg er nødt til å se litt pupp for at ikke pikken skal falle helt sammen. Vær snill å snu deg, a.


Jeg bør kanskje ikke fortelle at jeg trappet ned styrketreningen en god del etterpå?


--Isis--
Hvor mye er for mye muskler på en kvinne?

2 kommentarer:

  1. Nei, gitt. Regelen er at komme skal komme rett etter det første ordet. Berg- og dalbane, sjokobiter- og saus. Dessuten burde de faktisk droppa hele bindetreken, for det uttales ikke sjokoladebitersaus i ett ord slik vi uttaler berg- og dalbane. Det er sjokoladesaus OG sjokoladebiter.
    http://www.korrekturavdelingen.no/K4Bindestrek.htm

    SvarSlett