lørdag 26. mars 2011

En mann, en benk og en iskaffe

Det var kveld og tid for sofakos og tv-titting. Jeg hadde tatt på meg en av mine små nattkjoler og pakket meg godt inn i kosepleddet. Besøket mitt var på plass i andre siden av sofaen og vi var klare for avslappning og kos.
- Vil du ha noe? 
- Tja, kanskje noe å drikke?
Jeg reiser meg opp fra sofaen, teppet jeg har varmet meg i sklir ned fra skuldrene mine og ned på gulvet.
- Iskaffe?
- Ehh, ja.
Han svarte litt anstrengt.
Jeg finner frem et stort glass og lener meg over benken for å få tak i pulveret oppe i skapet. Nattkjolen glir litt opp og nedsiden av rompa mi kommer til syne. Jeg tenker ikke så mye over det. Han har sett meg mange ganger før, og jeg liker føle meg sexy. Jeg finner frem ei lang t-skje og skal til å hente melken idet jeg kjenner en varm bris i nakken. Han legger en hånd på midjen min og stiller seg tett opptil meg. Med en klemmende hoftebevegelse presser han på meg bakfra før han kysser meg vått nedover nakken. Det kjens usedvanlig godt. Jeg puster dypt og forsøker konsentrere meg over å lage iskaffe, men jeg bare fomler, klarer ikke holde tankene samlet. Hendene hans vandrer over kroppen min. Ned på hofta, frem oppover magen til brystene mine, så ned langs midjen, glidende videre over rompa og ned til øvre del av låret mitt. Han tar seg god tid, men virker likevel rastløs og utålmodig. Jeg liker det, gir opp iskaffen, snur meg rundt å ser han rett inn i de avkledende øynene. Et skeivt lurt smil kommer frem i ansiktet hans, og jeg kan ikke annet enn å svare på samme måte. Hendene mine styrer seg selv og drar av han genseren. En sterk trent overkropp blottes og jeg hikster av synet. Han legger leppene godt inntil mine og gir meg ett saftig tungekyss. Den ene hånden min tar et godt grep i håret hans mens den andre stryker han langs kjeven. Konturene i ansiktet hans legger seg perfekt i hånden min, leppene hans perfekt inntil mine. Kyssene våre er intense og bestemte. Stemningen het. Vi puster tungt, vil ikke stoppe. Må ha mer av hverandre.

Med ett dunk, dytter han meg bestemt bakover og jeg står trangt mellom den smakfulle kroppen hans og benkehjørnet. Det klirrer i glasset bak meg, men jeg er for opptatt med min egen selvbeherskelse til å bry meg. Hoftene hans presser meg enda tightere inntil benkekanten. Jeg tar tak og løfter meg selv opp på den. Beina mine ligger skrevende, bøyd på hver sin benk, med kroppen hans fint plassert imellom de. Han river tak rundt meg og kysser meg enda dypere. Jeg er så kåt nå at det eneste jeg kan tenke på er å få kjenne han inni meg. Han tar et godt tak over brystene mine før han bretter nattkjolen innunder de og smaker på brystvortene mine med hele munnen, en og en. Leppene hans føles myke og varme, tungen hans spiss og dirrende. En herlig kombinasjon av følelser på ett og samme sted. Jeg senker meg litt så jeg henger over benkekanten, med fitta åpen og våt for å fylles opp av den harde kuken han pakker frem. Den smetter inn som kniv i slynge og et kraftig stønn brister ut av meg. Han presser den hardt og dypt i meg mens han ser på meg med et deilig kåt blikk. Jeg jobber meg mot bevegelsene hans, liker å være med på oppgavene, og samarbeider oss inn mot en topp av orgasmisk nytelse.

Plutselig river han tak i meg og jeg henger i luften. Hendene mine griper tak rundt nakken hans mens han pøser på meg stående. Stillingen i seg selv gjør meg enda kåtere. Han holder meg oppe og knuller meg samtidig, som om det ikke krever anstrengelse i heletatt. Støtene hans er harde da han lar tyngdekraften dra oss sammen før han jokker meg fra igjen. Huden vår smeller så stønnene mine får konkuranse. Deilig! Han vipper meg av seg igjen, snur meg rundt å dytter kølla opp i meg bakfra. Jeg fylles opp dypt og bredt, akkurat slik en hver jente ønsker få det servert. Beina mine skjelver av behag og kroppen min spenner seg som pil i bue. Han er ikke langt unna å komme så jeg kniper litt ekstra og tillater meg en tanke på bare meg selv og hvordan pikken hans kjens oppi meg. Vi stønner i kor og han spruter. Fantastisk!

Vi blir stående å pese litt mens vi ser på hverandre med store tilfredse smil om munnen.
- Ja, det var den kaffen, ja.
Jeg henter melken i kjøleskapet og fyller glasset som til min overraskelse fremdeles er like helt, før jeg slipper oppi tre isbiter, går bort til han og setter meg tilbake under pleddet. Tid for tv-serie..

+Afrodite+

3 kommentarer:

 1. Heldiggris ;D

  Heidi

  SvarSlett
 2. Heidi: Det syns jeg også :) var sååå godt!

  SvarSlett
 3. BlueHost is one of the best web-hosting company with plans for all of your hosting requirements.

  SvarSlett