tirsdag 8. mars 2011

I anledning kvinnedagen

Gratulerer kvinner. Dette er vår dag. Dagen da vi skal dytte puppene fram og rumpa ut og være stolte av vårt kjønn. Vi skal løfte våre lubne armer og skille våre smale lepper i lovprisning og takk for alt vi har fått til, og alt vi har oppnådd og alt vi kommer til å oppnå de kommende årene. For kampen, kvinner, den er ikke over. Vi har kommet langt. Men vi har fremdeles en lang vei å gå...

Nei, ta å skru av fanfarene og demp hornmusikken.

Kvinner er kvinner værst. Vi har våre egne regler på ting.1. Du skal ikke ha andre venninner enn meg. 
- Hvis ikke du tenker å prate dritt om dem til meg. Dine andre venner bør ha miserable liv eller i det minste si eller gjøre dumme ting, slik at jeg kan føle meg skinnende overlegen i forhold.

2. Jeg bestemmer hvem du skal ha sex med. 
Du kan ha sex med hvem du vil. :-)
- Untatt de jeg allerede har hatt sex med. Mine brødre og mine kamerater får du foresten heller ikke ha sex med. Også untatt er mine brødres kamerater og mine kameraters brødre. -Og muligens mine kameraters kamerater, om jeg i det hele tatt vet hvem de er. Hold deg også unna mine ekser og de jeg har et godt øye til selv om jeg aldri noensinne har hatt sex med dem. Ja, kjæresten min fra fjerde klasse teller også inn her, selv om jeg egentlig bare var sammen med han for å være tøff. Du får for all del ikke ha sex med han jeg synes er kjekk. -Særlig om han ikke bryr seg om meg. Faktisk kommer jeg til å stryke deg fra vennelista mi om jeg i det hele tatt får høre at han har blunket til deg. Du får ikke ha sex med byens lokale rundbrenner, og ihvertfall ikke nerden med kvisene. Byens kjekkas er ihvertfall utenfor limit fordi han vil alle ha. For å være på sikre siden bør du kopiere vennelista mi på facebook og unngå alle av hankjønn som er nevnt på den lista.

Hvis du noensinne har sex med noen jeg ikke har godkjent på forhånd, så nøler jeg ikke med å spre rykter om at du er "løs". Egentlig er det greit, for tross alt har jeg andre venner som trenger at jeg holder min del av avtalen. (Se pkt 1)

3. Jeg bestemmer hvem du kan like
Du kan like alle jeg liker. Det er ikke så mange, så det burde være lett. Du skal snakke nedsettende om alle jeg baktaler, og du skal nikke deg enig når jeg mener noen har vært teit mot meg eller oppført seg sårende. Motsigelser eller støttende omtale av motparten vil ikke gå ubemerket hen.

4.  Jeg påberoper meg retten til å hykle fritt
Jeg elsker at du er bestevenninnen min. Du og jeg. BFF for ever and allways. <3 <3 <3 - tross alt er det ingen som forer meg med mer godsaker å prate med andre om enn du og dine nykker. Jeg holder på hemmeligheter. Ihvertfall de jeg føler det er verd å holde på.

Jeg elsker å kalle plastikkopererte for bimboer, men egentlig ønsker jeg meg større pupper selv. Jeg har bare ikke råd, eller mot, til å ta skrittet fullt ut selv. Folk som opererer seg flere ganger er "plastikkdukker", men egentlig ønsker jeg at jeg var like pen som dem. Og dessuten frykter jeg å bli gammel og uattraktiv. 30 år er ganske gammelt.

Jeg har sex med så mange jeg vil og med hvem jeg vil. Men jeg tar meg den frihet å stryke fra lista de jeg mener ikke "teller" av diverse grunner. Mads teller f.eks ikke, for han er feit. Og skallet. Og han hadde fyllepikk. Kjæresten din teller heller ikke, for jeg vet dere har problemer i forholdet, og han sa at han ønsket han var singel. Egentlig gjorde jeg deg en tjeneste. Han var tydeligvis ikke verd deg. Du vil vel ikke være sammen med en som har sex med andre?

5. Husk at kvinner har hjerner som elefanter. Vi glemmer aldri.
-Og vi påberoper oss retten til å dra opp alle sårende kommentarer fra barneskolen i en hvilkensomhelst krangel og gni dem inn i ansiktet ditt. "Husker du at du SA det?? Fy, så SLEM du er! Og INKONSEKVENT! Hvem har gitt deg lov til å forandre mening!? Kan du ikke stå for det du mener?"Gratulerer alle kvinner! Vi er rett og slett BEST!


--Isis--

12 kommentarer:

 1. Hahahahahahahaha
  skiit bra

  SvarSlett
 2. Isis vet å få satt ord på ting :P

  SvarSlett
 3. Så utrolig bra innlegg! Jenter er noen slu rotter :P

  SvarSlett
 4. Mannfolk er vel ikke egentlig så mye bedre da :P

  SvarSlett
 5. Afrodite: På akkurat disse områdene er menn bedre. Mer fair. Menn er generelt mer lojale mot sitt eget kjønn. Men joda, vi har våre gode sider vi også. Og menn har så visst sine djevler, akkurat som oss. :-)

  SvarSlett
 6. Vel, vi er i allefall verre på dette med venninner og plastisk kirurgi :P men gutta har sine ting de også, og jeg vil ikke si de er noe berde når det gjerlder å ha sex med jenter de har hatt først, og "eier".

  SvarSlett
 7. Afrodite: Hahaha, det har du fader meg rett i! Men forskjellen er at jenter går bak ryggen på hverandre og har sex med hvem de vil samme hva venninna synes eller føler. Gutta er nok litt mer lojale mot hverandre og finner seg heller ei dame på byen enn å rumpeknulle eksen til kameraten. :-)

  Dette er selvsagt stygge generaliseringer. Og det er jo som kjent galt å generalisere. Men det ligger noe i det likevel.

  SvarSlett
 8. Nja, det er helt forskjellig fra vennegjeng til vennegjeng, det er en del uskrevene regler for gutter ogsaa. I de fleste tilfeller har gutter en uskreven regel om at du hjelper venner med aa faa seg noe hvis muligheten byr seg. Det finnes unntak, men det er som regel hvis det er en person som en annen i gjengen er veldig emosjonelt investert i.

  Men gutter har ogsaa andre regler som gjor reglene nevnt over ugyldige, eks hvis du ikke har hatt deg noe paa veeeeldig lenge saa faar man ofte free-pass for det meste.

  Det som er verdt aa tenke paa er at for de fleste gutter er det aa vaere forst som er stort. Saa hvis du har hatt deg med en dame saa er det ok for deg hvis kameraten faar sloppy seconds som det heter saa fint paa fagspraaket.

  Paa den andre siden er vel jenter litt mer keen paa aa veare sist, "ahhh han vil aldri elske noen andre enn meg resten av livet", etc... Vel er hvertfall det jeg har hort, stemmer sansynligvis ikke for alle.

  Men det at gutter vil vaere forst det stemmer ganske greit fra egen erfaring.

  Men til slutt kan jeg avslutte med et eksempel som hendte meg for to aar siden. En jente jeg hadde veart keen paa men ikke faatt ut fingeren for fikk sansen for en venn av meg som var paa besok i byen. Som mann var jeg da paalagt aa hjelpe kameraten min selv om jeg liker dama godt selv, saa det endte opp med at jeg laante dem senga i leiligheten min mens jeg sov paa sofaen.

  Angra aldri paa det i ettertid men var heller ikke like hypp paa dama etter den gangen. :)

  SvarSlett
 9. VB: Med andre ord: gutter er lojale mot sitt eget kjønn. Spesielt innen en vennegjeng.

  Det er ikke jenter.

  Takk for lang, og lærerik kommentar!

  SvarSlett
 10. Jeg har egentlig ikke sånne venner (dem har jeg unngått for harde livet), for nei, det finnes real women der ute også - men det du setter på spissen der, Isis, det skal du ha kudos for!

  Kjenner hvor mye jeg setter pris på mine herlige venninner med bein i nesa nå :)

  P.S. Kan jeg få legge til en homage til alle rødstrømpebekledde Ottar-kvinner også? Jeg visste ikke at feminisme ikke handler om likestilling, men om å gi kvinner urettferdige og usaklige fordeler de ikke kan takle, KUN fordi de har fitte, og ikke fordi de faktisk er best kvalifisert...

  SvarSlett
 11. Sailor Cherry: Heldigvis er det så absolutt flotte kvinner der ute.

  SvarSlett