onsdag 2. mars 2011

Orgasme for øyet

Vi lå mot hverandre i sengen. Var egentlig ganske trøtte begge to, men klarte likevel ikke holde fingrene unna hverandre. Han lukter så godt, huden hans er så myk og når hånden min glir ned langs ryggen hans, kan jeg kjenne hver eneste detalj på den muskelbygde kroppen. Han lå med armen over meg og hånden godt plassert over den ene rompebolla mi. Han masserte den, dro litt i den og knadde. Det føltes godt, og for hver gang han dro i den, kunne jeg kjenne hvordan musa mi åpnet og lukket seg med en kilende fornemmelse. Det var mørkt i rommet, så enda jeg lå helt inntil han, kunne jeg bare se skyggene fra ansiktet hans. Det vakre ansiktet med de klare øynene. Jeg kysset han. Leppene hans er myke og fyldige, fuktige og velsmakende. Han bruker tunga perfekt, ikke for mye, ikke for lite. Bare ruller den rolig inntil min, vått og behagelig. Jeg blir varm. Han knar fremdeles på rompebolla mi, men fingrene som pekte inn mot sprekken på midten av rompa, nærmer seg musa mi mer og mer. Jeg liker det og legger låret over hofta hans for å gi han mer plass. Hånden hans får kna nederst på rompa mi samtidig som fingerne hans får leke med fitteleppene mine, og så vidt kjenne fukten fra vaginaåpningen min. Kyssene blir mer intense, men er fremdeles rolige. Han drar av meg dyna og jeg får lyst å se. Se kroppen hans, leppene, øynene. Se oss sammen. Jeg strekker meg å skrur på lyset.

Huden hans er lys og ren. Han er heldig med hver eneste del på kroppen sin og er en godsak for alle som retter øynene mot han. Han er den typen mann som alle snur seg etter på gata. Den typen mann med selvtillitt og utseende til at alle blir stille å bare ser på han idet han kommer inn døra. Han er den type mann alle andre menn ønsker å være, og den typen alle damer ønsker å kapre. Han er rett og slett utrolig kjekk. Så å ha han i sengen min, oppslukt av kroppen min, er som en rus sterk nok til å gjøre meg farlig om noen skulle ta den fra meg.

Vi er ett. Ligger sammenslynga og bare nyter hverandre. Han snur oss så jeg blir sittende oppå han, og sammen beveger vi oss slik at musa mi får smake på pikkhodet hans mer og mer. Det tirrer meg og jeg kjenner jeg blir våtere og våtere for hver smak. Så endelig, glir vi helt sammen. Det er herlig. Jeg setter meg opp og ruller hoftene frem og tilbake mens jeg av behaget spenner overkroppen og legger hendene på brystene mine. Han ser opp på meg med åpen munn. Han liker det han ser. Jeg lener meg bakover, setter føttene i madrassen og jeg rir han rolig. Han har fullt innsyn. Han ser den stive kuken hans omslynges av to fyldige våte lepper, opp og ned. Øynene hans studerer meg fra øverst til nederst. Han blir mer tent og slipper ut en stønn idet han slikker seg om leppene. Jeg setter meg opp igjen, reiser meg fra kuken hans, står overskrevs over han, og snur meg med ryggen til før jeg igjen sklir nedpå han.
-Ahhh
Jeg legger meg bakover slik at jeg hører den tunge pusten hans i øret mens jeg setter igang å ri igjen. Det er opphissende å høre han puste slik. Tunge, kåte innhaleringer kombinert med små stønn. Han beføler meg ned langs midjen og strekker seg etter å tilfredstille klitoris. Men jeg vil ikke la han. Denne gangen er det min tur til å gi han alt det gode, min tur til å stå for opplevelsene. Jeg lener meg fremover, setter knærne i madrassen og beveger meg opp og ned. Denne gangen er det synet som er viktigst. Ikke følelsene i seg selv, men opphisselsen av å virkelig se fitta mi sluke han, for så å slippe igjen. Han holder tak i rompa mi med begge hender mens han ser inn på musa mi som drar forhuden hans frem og tilbake. Han ser de kåte leppene mine, han ser fittesaften, han ser rompa mi. Han legger en finger over rompehullet mitt og leker litt med det før han stikker en finger litt inn. Jeg fortsetter å ri. Jeg klarer ikke stoppe han, det er for deilig. Jeg øker farten og han stønner igjen, denne gangen også for å advare meg om å fortsette. Jeg gir han noen sekunder før jeg starter på igjen.
- Du må roe ned.
Jeg ville ikke høre på han og fortsatte å vri meg frem og tilbake, slik at leppene mine glei omkring kuken hans i jevne herlige tak.
-Duuuu!
Han griper tak i meg, drar meg nærmere slik at jeg ligger med ryggen i bue over han, med hodet ved siden av hans. Han kommer. Det er deilig å kjenne han servere meg det ved å presse seg hardt og godt opp i meg.

Vi ligger å bare puster litt, før jeg lener meg fremover igjen. Han var fremdels ganske hard og jeg ville nyte det som var igjen. Jeg leker frem og tilbake på han, roligere og roligere, til vi avslutter og sovner med et smil.

+Afrodite+

1 kommentar:

  1. BlueHost is definitely one of the best web-hosting company with plans for any hosting needs.

    SvarSlett