søndag 6. mars 2011

Bodyparts

Hva er det første du ser på et menneske? Det første du legger merke til. Den delen av et menneske du har en klar formening om hvordan bør være. Ideelt sett. Mest sexy kroppsdel.

Hender er viktig. Store, maskuline hender på en mann. Med fine, symertiske, kortklippede negler. Sår og tykke træler gjør det ikke for meg. Men de skal ikke være så myke at jeg mistenker han aldri har tatt i en hammer, heller. Og de skal være rene. Jeg kan bli facinert av slike hender når de lager mat. BigBoy hadde perfekte hender. Og jeg elsket å se at han laget mat. Han hadde så grasiøse bevegelser. Kvinnehender kan facinere meg også. Små, smale hender. Myke, med lange fingre og velstelte, rene negler. Myke bevegelser og elegante fingerstillinger. Måten en hånd holder i et blad. Eller en finger som peker på noe. Feminin styrke.

Underarmer. Maskuline, sterke underarmer. Velformede, lange. Vi snakker ikke musklelbunter med blodårer som tyter. Men solbrune, faste underarmer klare til å ta fatt på enhver oppgave. Glatte under, og lett hårete oppå. Charming har slike fantastiske underarmer. Men det er bare menn som kan ha flotte underarmer. Det er armen i sin helhet som gjør det for kvinnen. Slanke, grasiøse armer. Muskler som spiller under huden, men likvel sårbart. Linjene som utgjør overarmen og går over i en bue ved albuen.

Hva med skuldre? Et par sterke manneskuldre med deltamuskelen synlig under huden. Så sterk at du kan se at alle bevegelser leker med muskelen. Selv synes jeg det er fint med synlig deltamuskel på kvinner også. Det indikerer styrke. Men det er klart det kan bli for mye av det gode. Det gjelder både menn og kvinner.

Eller et par myke, runde kvinnelår? Runde og faste. Muskuløse og slanke. Jeg kan synes lår er mer facinerende enn rumpe. Ei lita nett dame med faste, runde lår og yppig rumpe. Nam!

Men for meg så er det alltid leppene som gjør det. Det er leppene jeg ser først. Og det er leppene som betyr mest for et menneskes utseende. Jeg stirrer alltid på leppene til folk. Jeg er mer opptatt av lepper enn øyne. Leppene er for meg kroppens viktigste del. Hvordan de buer seg. Om de er symetriske. Fyldige, eller smale. Jeg ser alltid for meg hvordan det ville være i kysse dem. Spisse lepper skremmer meg. Jeg forestiller meg at jeg kan skjære meg på dem. -Selv om jeg vet det er en latterlig tanke. For fyldige lepper ser ut som to store puter. For bred munn kan gi meg frysninger. Kanskje den kan sluke meg hel? Lepper som spisser seg for mye i munnvikene likner klovnesmil. Jeg liker ikke klovner så godt.

Men det er ikke bare formen på leppene. Jeg kan ikke la være å stirre på leppene til folk når de prater. Jeg henger meg opp i at leppene har feil form, eller at de krøller seg på feil måte når personen former en o. Eller en e. Eller at de presses for hardt sammen når de skal uttale en b. For ikke å snakke om hvordan folk bruker leppene sine når de spiser. Myke, bølgende bevegelser er nydelig. Når munnen beveger seg i et halvt smil mens du tygger. At du tar deg god tid med hver bit. Det viser at du setter pris på det du spiser. At du smaker på det.

Noen har lepper jeg må holde meg for å ikke kysse, bare for å ha prøvd. Andre greier jeg nesten ikke se på, fordi leppene har feil form, eller de spiser på en rotete måte. Eller at de spisser seg når de skal forme en y.

Jeg har prøvd å bli flinkere til å ikke stirre sånn på leppene til folk. Fokusere på øyene. Det er visst det som er riktig. Da virker man interessert og intelligent. Skarp og oppmerksom. Og selvsikker. Øynene er jo dessuten sjelens speil, sier de. Man kan visstnok lære masse om en person ved å se dem i øynene når de prater.

Jeg er flink til å virke selvsikker og oppmerksom. Jeg ser folk i øynene og smiler. Jeg kan holde blikket deres når jeg prater med dem. Ikke for lenge av gangen selvsagt. Det ville være ubehagelig. For dem. Men jeg har lært meg triksene. Folkeskikk.

Men det er leppene som facinerer meg. Og når jeg slipper blikket ditt kan du være sikker på at jeg lar blikket gli over leppene dine. Særlig om de er velformede og myke. Smiler du til meg med et par sjarmerende lepper, er jeg solgt. Hvis du kysser meg med de samme leppene, er jeg din for alltid.

--Isis--

Hva er DIN favorittkroppsdel?

7 kommentarer:

 1. Vel, jeg skiller mellom kroppsdel og ansiktsdel jeg da. Om en persjon skal være perfekt, må han være heldig med begge.

  Kroppsdelen jeg ser mest på, særlig i det jeg møter en ny mann, må være nakke-rygg partiet. Om jeg ser at klesplagget blir utfylt av velformede, definerte muskler over rygg-nakke partiet, er interessen min fanget og jeg kan undersøke videre. First up da, er rompa ;)

  Når det gjelder ansiktet er øynene for meg det viktigste. Dype, intense og snille øyne, får denna jenta til å smelte.

  På damer er det andre ting igjen. Noe av det fineste jeg vet om på ei dame er midje-hofte partiet. Liksom den overgangen. Om hofta da gjør at figuren buer seg i en rund form, er det perfekt. Kvinnelig, og sexy. Det er derfor tynne formløse damer ikke tenner meg like lett.

  Når det er snakk om ansiktet, må det være leppene som her betyr mest. Fyldige våte lepper :)

  SvarSlett
 2. Første jeg legger merke til på en kvinne, er formene. Timeglassform, jeg elsker det. Så ser jeg på ansiktet, formen på ansiktet, øynene, så leppene, sammensettingen av hele finstasen.

  Men håret er også veldig viktig. Jeg liker det godt brunt, kanskje litt tykt, men ikke flokete. Kvinnen må også vise at hun tar vare på seg selv, og ikke ser ut som en slask (det kan være enten, holdning,klær osv)

  SvarSlett
 3. Afrodite: Hehe. Ja, du har ganske strenge krav til kvalifikasjoner for begge kjønn. Godt det finnes plastikkirurger. ;-)

  Bifillivet: Typisk kvinner å se helheten. Alt er like viktig. ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker vakre øyne. Menn som kan se på meg med et sensuelt og strengt blikk liker jeg.
  Men selvfølgelig har resten av ansiktet også en del å si for utseendet.

  SvarSlett
 5. Hahaha, ja Isis, du sier noe der :P

  SvarSlett
 6. Jeg har en greie for kravebein jeg, er vel det jeg alltid legger merke til, vakkert :)

  SvarSlett
 7. Pernille: Åja! Kraveben kan være pent!

  SvarSlett