tirsdag 18. januar 2011

Sug og dytt

Menn er kanskje ikke kåte hele tiden, slik jeg lærte da jeg var liten (boy, was I surprised...and disapointed!), men de er sannelig ikke vanskelig å kåte opp. Jeg elsker at jeg bare kan legge en hånd litt langt ned på magen til Charming for å få en reaksjon. Slynger jeg et ben over hans får jeg en enda raskere reaksjon.

I går la jeg bena mine rundt et av lårene hans. I begynnelsen var det før tøys. Jeg strammet musklene mine lårene og han strammet mot...det var en lek. Nakne lår som strammer seg...det må jo gi en kvinne ideer. Så jeg begynte å gni meg mot låret hans mens jeg bet han lett i siden av brystkassen. Hånden la jeg strategisk langt ned på magen, men så langt unna pikken at jeg ikke var nær den. Boom! Fra null til sprengkåt på 2,7 sekunder. Hehe.

Jeg flirer og fortsetter å småbite og gni meg mot låret hans. Jeg tror jeg kunne kommet sånn. Men plutselig tar han et bestemt tak i hodet mitt og dytter meg nedover.
- Sug meg. Nå.
Hva? Det er første gang han har gitt meg en så klar kommando! Jeg digger det. Jeg skikkelig digger det. Jeg liker vanligvis ikke å bli kommandert rundt. Faktisk hater jeg det. En kommando i det daglige liv ville fått meg til å frese! Et hvert forsøk på å ta ifra meg friheten min gjør meg helt vill. Om enn ubetydelig. Men i sengen...i sengen er det godt å gi fra seg kontrollen innimellom. Jeg har savnet det. Det ligger ikke naturlig for Charming å gjøre noe sånt, selv om jeg mistenker at han tenner på det bak alle sperrene.

Jeg stuper ned. Sterke, tøffe Isis kan være lydig hvis hun vil. Lukker munnen om pikken hans. Jeg tar så mye jeg kan inn i munnen og ned i halsen slik at jeg ikke får puste og jeg brekker meg. Jeg gjør det fordi jeg vil. Så lenge jeg styrer det selv gjør det ikke vondt. Jeg elsker lyden han lager når jeg tar pikken hans i munnen for første gang. En blanding av lettelse og nytelse og forventning. Det gir en følelse av makt å være den som framkaller den lyden!

Jeg suger det jeg er god for en stund, helt til han plutselig tar tak i hodet mitt og løfter meg av! Det er heller ikke noe jeg kan huske han har gjort før, så jeg blir et øyeblikk forvirret. Gjorde jeg noe galt? Er det ikke godt? Jeg anser meg selv for å være ganske god til å suge, så jeg er rimelig overrasket. Men så skyver han hodet mitt ned forbi den fristende stive og nå våte pikken som han holder med den ene hånden, og mot ballene. Jeg skjønner hvor han vil og begynner å kysse og slikke på ballene og på huden rundt. Dette er ikke noe jeg gjør veldig ofte, men ikke sjelden heller. Eneste grunnen til at jeg ikke gjør det hver gang er at jeg liker å holde litt tilbake, slik at det er litt ekstra spesielt når jeg først gjør det. Og dessuten sparer jeg nakken for en litt småubehagelig stilling; oppover og bakover. Det er litt au i lengden. Hehe. Jeg koser meg imidlertid denne gangen. Han har styringa, men jeg har kontrollen. Jeg liker det.

Jeg slikker på huden under ballene også og plutselig har jeg en hårete rumpe midt i glaninga. Han har løftet den litt opp for å signalisere at han vil jeg skal slikke han i rumpa. Det er ikke noe delikat syn. Det er heller komisk. Men jeg har ikke noe imot å gjøre det. Jeg har alltid litt panikk for at det ikke skal være helt rent. Vi har tross alt sex i mørket mesteparten av tiden. Da er det er ikke like lett å bedømme via synet. Men her leder luktesansen an. Enten du vil eller ikke. Jeg har heldigvis aldri opplevd at det har vært mangel på hygiene blandt fjell og omliggende dalstrøk. Antakelig er mr. Charming minst like panisk for det som jeg er for mitt eget underliv. Hvem er det egentlig som har lyst til å stikke et illeluktende kjønnsorgan opp i ansiktet på noen? De som har lyst til å dele bærsj og kukost er virkelig enten veldig veldig ondskapsfulle, eller så tilbakestående at det er synd på dem. Muligens en kombinasjon.

Jeg slikker meg nedover fra ballene. Bruker våt, myk tunge. Kjenner på det harde under ballene, der pikken fortsetter under huden. Småbiter i det. Fortsetter helt ned til det myke, knudrete rumpehullet. Tungen aner en masse muskler og en kraft som drar innover og oppover. Det smaker søtt, og litt salt. Charming lager lyder langt over meg. Jeg vet han nyter det. Jeg lager det skikkelig vått og kjenner diskret på fingrene mine. Jeg velger den med kortest negl og fukter også den med spytt. Så beveger jeg meg oppover igjen mens jeg lar fingeren gli over rumpehullet hans. Det er et signal han ikke kan misforstå. Jeg legger munnen min over pikken hans igjen. Lar munnen følge linjene og fordypningene. Bruker tungen til å utforske. Bruker spytt for å gjøre det vått. Slikker litt ekstra på strengen mellom hodet og skaftet. Bruker myk, flat tunge.

Jeg slutter å gni rumpehullet og stikker fingeren sakte inn. Bare et par-tre-fire cm. Jeg er dårlig på øyemål når jeg er opptatt med å suge, det er mørkt og fingeren min er på vei inn i et dypt hull. Jeg vet han elsker det. Selv om han får fnatt om jeg skulle snakke høyt om det. Med andre til stede. Fysj! Hva folk kunne tro! Jeg presser oppover, forholdsvis hardt. Vanligvis pleier jeg å lete til jeg finner prostatakjertelen, g-punktet. Men I dag bryr jeg meg ikke så mye om det. Jeg bare sørger for at han tydelig kjenner at han har noe i rumpa mens jeg suger pikken hans. Jeg presser og masserer området under pungen med den ledige hånden, men slipper når jeg kjenner at han er på vei til å komme. Da trenger jeg å flytte fokus over på pikken hans igjen. Fingeren får bli der den er. Jeg rører litt på den, så han ikke skal bli vant til den og miste følelsen av at den er der. Han hikster. Jeg kjenner igjen lydene og stålsetter meg for en ladning jeg er redd jeg må svelge hardt unna for å ikke bli kvalt.
- Jeg kommer så kraftig!
Kroppen hans løfter seg, pusten går i korte gisp. Jeg kjenner at han kommer. Men ladningen er ikke halvparten så stor som jeg trodde den skulle bli. Det gjør at jeg slapper av litt mer og koser med penisen hans mens orgasmen glir over. Etterpå takker jeg, kysser ham og legger meg i armkroken hans. Så ler vi litt før vi sovner.

Om jeg faker takknemligheten? Ikke faen. Jeg digger å suge. Jeg elsker å ha makt til å få en mann til å nå sine ytterste grenser og alt som måtte være imellom dem. Jeg har æren for at gutten er tilfreds og lykkelig. Det får meg til føle meg som den Gudinnen jeg er.


--Isis--

7 kommentarer:

 1. Digger en mann som tørr å ta'n i rompa! ;)

  SvarSlett
 2. Damn, dette er så hett at det bør bli lærebok for "Hvordan få en mann til å føle seg som en gud". Jeg er imponert over hvordan du tar deg av partneren din. Han bør vite han er heldig og jeg håper han er like flink med deg!

  SvarSlett
 3. Afroidte: Jepp, det er innmari kult! Det er jo godt også, så de som ikke vil går glipp av noe!

  Anonym: Wow! Tusen takk! Vi tar vare på hverandre, jeg og Charming. Jeg er heldig jeg også!

  SvarSlett
 4. "Jeg liker vanligvis ikke å bli kommandert rundt. Faktisk hater jeg det. En kommando i det daglige liv ville fått meg til å frese! Et hvert forsøk på å ta ifra meg friheten min gjør meg helt vill. Om enn ubetydelig. Men i sengen...i sengen er det godt å gi fra seg kontrollen innimellom."

  Kjenner dette veldig igjen fra David Shade, om du har lest noe av ham? Han skriver hovedsakelig sexbøker for menn. Noe av det mest lærerrike (og øyeåpnende, på så mange måter) jeg har lest innen temaet. Anbefales om du er nysgjerrig og vil lære mer om sex.

  Det han blant annet mener er at kvinner har to personligheter, en i dagliglivet som vil behandles likeverdig og en på soverommet som vil behandles og tas som en slut. Akkurat som jeg mener dere har ulike personligheter og ønsker når dere har eggløsning og ikke.

  SvarSlett
 5. Høy og mørk: Ikke lest noe av denne David Shade - men skal ta anbefalingen til etterretning. :-) Høres ut som en kongebok for å lære mer om seksualiteten til menn - noe som alltid er interessant.

  Dette med flere personligheter er jeg delvis enig i, selv om jeg tror det springer like mye ut ifra en kvinnes behov for variasjon, som hormoner.

  Jeg vil ikke "tas som en slut" hver gang. Men innimellom. Nå spørs det hva som menes med akkurat dette, da. Jeg vil nemlig nyte jeg også - selv om man godt kan være hardhendt og kommanderende med meg. Og hvis jeg blir skikkelig kåt og ikke får orgasme, så blir jeg sur. Hehe. På samme måte kan jeg godt tenke meg å herse med mannfolket i sengen også - det er vel det som skjer oftest, ihvertfall her i gården, men det er viktig for meg at han nyter det han også, og det ville ikke falle meg inn å pakke sammen og kle på meg før han fikk orgasme (selv om jeg kunne teaset og holdt den på kanten lenge).

  SvarSlett
 6. jeg digger denne bloggen, den er mitt levebrød når jeg er på en 5 mnd ferie og lever i sølibat.
  jeg kjenner meg så sykt igjen, i at jeg har et stort behov for sex, tenker på det sykt mye, og elsekr kuk ^^

  SvarSlett
 7. Anonym: Sølibat 5 mnd? *gulp* Du må være gal. Hehe. Takk for at du kommer innom, og takk for komplementer! Det gjør virkelig dagen min/vår. :-)

  SvarSlett