onsdag 12. januar 2011

Søker sexpratere

Kjæresten kan bare ikke tenke seg noe kjedeligere enn å snakke om sex dag ut og dag inn. Han fatter ikke hvordan jeg greier å tenke på sex hele døgnet. Har jeg ikke noe mer interessant å tenke på? Selv tenker han mest på de ferskeste nyhetene, og han deler dem gjerne med meg som prøver å være interessert i hvor mye aksjemarkedet har steget med i dag. *gjesp* Han er ikke noen stor filosof, selv om han er lynende intelligent, og sex er det kjedeligste tema han vet om. Han er bare ikke så seksuell av seg.

Jeg liker for eksempel å prate om sex etter at sexen er ferdig. -Hvis sexen var god, vel å merke. Jeg elsker å høre hvor amazing/crazy/mindblowing/sexy jeg er. En slags analyse kan man vel si. En analyse hvor vi går igjennom øyeblikkets høydepunkter og prepper hverandre på de mindre bra. Jeg liker å gå inn i den harde kjernen og finne årsaken bak den beste sexen og få en skjennskap til prosessen og veien dit. Det er også viktig å kartlegge om noe av det som ble gjort har vært en del av noen av partenes fantasi - og i tilfelle hvor lenge. Det er hyperimportant at begge parter kan redegjøre for hvor ideen er tatt fra og når. Dessuten er det av største relevans og viktighet å gå igjennom sjekklisten for fantasi mot virkelighet. Er det noe som ble savnet, var det noe man ikke rakk, eller var det noe som kokte bort i musa? Dette gjøres for å legge en slagplan for neste gjennomføring - her er det mulig å rette opp i småfeil og ta med deler av fantasiene som av forskellige grunner ble utelatt denne gangen. Jeg kvalitetssjekker alt og har en liste over de ti mest vellykkede orgasmene i hver kategori. Jeg liker å dissekere tenningsfaktoren og skaffe en oversikt over de mest effektive metodene. Dette er ment å gjøre i fellesskap med ivrige håndbevegelser, overbrukte superlativer og lyst tonefall.

Hvis sexen er dårlig liker jeg å legge meg over på siden og analysere hva som gikk galt helt alene - gjerne hele natten om det er nødvendig. Jeg liker å finne årsaken til de dårlige resultatene og finne ut nøyaktig hvor i prosessen det først gikk galt. Deretter gjør jeg en analyse av hvordan de forskjellige faktorene påvirker hverandre og hvordan det ene drar med seg noe annet. Det er viktig å ta stilling til skyldspørsmålet og 4 av 5 ganger finner jeg noen andre enn meg selv som hovedårsak. Noe oftere finner jeg meg selv som medvirkende, men det må sies å være ubetydelig. -Både medvirkningen og frekvensen. Etter at konklusjonen er gjort legges en detaljert plan for videre tiltak og forebygging i framtiden. Men først settes det akutt inn strakstiltak som f.eks furting, noe som er et viktig steg for helingsprossen av den fornærmede part. -Som oftest meg selv.

Vel. Kanskje ikke helt sånn. Men nesten.

Dessuten har jeg behov for å diskutere fantasier, lyster og tilfeldige innfall. Jeg liker å le av tidligere sexapader. Jeg liker å mimre de gode og lager vitser og historier av de dårlige. Jeg liker å komme med nye påfunn og snakke om ting som er litt for skumle til å prøve enda. Da blir det liksom litt mindre skummelt og plutselig har jeg gjort det - og kanskje jeg likte det.

Jeg liker å utveksle ideer og diskutere eventuell moral rundt det hele. Jeg liker enda bedre å diskutere gamle og nye tabuer. Finnes det noen tabuer vi bør beholde, eller bør alle safter flyte fritt? Hvor kommer tabuene ifra og hvordan skal vi bryte dem? Skal vi legge oss på en FlinkePiker-profil hvor vi diskret skaphater menn og utrykker det ved å disse små peniser og ølmager mens vi i høyeste inkonsekvens og med jubel og applaus opphøyer strekkmerker og slingrefitter?

Jeg liker å le av sex. Jeg liker å le av meg selv. Jeg kan gjerne sitte en hel kveld og flire av snodige sex-stillinger, pupper som dingler i merkelige fasonger, rumper som disser og gravide mager som er i veien. Jeg kan i fullt overtrøtt-alvor lage sexansikter for det brede publikum. Jeg imiterer gjerne tidligere sexparnere, men også meg selv om jeg bare kan få noen til å le og skjønne at sex egentlig ikke er så helvetes alvorlig.

Sist helg var jeg ute med noen venner. Vi snakket om sex på forspielet og da vi kom oss ut på byen ble vi sittende å prate om sex der også. Så dro ei søt og nesten uskyldig venninne og jeg hjem til en kamerat med en intens seksuell utsråling (ta forbehold om at jeg er utsultet på denslags) og snakket om sex helt til vi sovnet i samme smale seng (ja, jeg trakk meg heeelt intill veggen og prøvde å la være å ta på noen av dem mens jeg bet i dyna av frustrasjon. Jeg burde hatt prisen for største viljestyrke og trofasthet! -Jeg, som ikke engang kan se noen mening i å være trofast!), og da jeg sovnet drømte jeg om sex (og våknet med bankende hjerte og våte lår, lettet fordi jeg fremdeles lå inntill veggen og ventet på premien jeg heldigvis fremdeles fortjente) og da jeg kom hjem voldtok jeg Charming. -Uten vold. Nesten uten. (Premien venter jeg på fremdeles)

*sukk*

Jeg trenger visst noen å prate sex med...

--Isis--

4 kommentarer:

 1. kan du legge ut bilder av deg og kjærasten din når dere har sex sånn at dere viser alt?

  SvarSlett
 2. Anonym: Dette er en personlig sexblogg. Porno får du nok finne andre steder. (Dessuten: hvis jeg hadde gjort det tror jeg Charming hadde drept meg) ;-)

  SvarSlett
 3. Vel, nå som man har returnert til Trondheim er du hvertfall ikke trygg på byen lengre.

  SvarSlett
 4. Katten: Det er ikke på byen du finner meg...

  SvarSlett