onsdag 26. januar 2011

En, to, slosskamp

En gang, for noen år siden - da jeg var sammen med Bigboy, hadde "bare" to unger og barnefri annenhver helg - da var det en av disse frihelgene vi bestemte oss for å dra på fest. Det var en klassisk hjemmefest med litt for mye alkohol og litt for mye folk.

Jeg hadde aldri vært akkurat der før og kjente ikke vertskapet, selv om jeg kjente flere av gjestene. Ei av jentene tok veldig godt imot meg med en gang. Jeg hadde hilst på henne før, husket jeg, men jeg kjente henne ikke noe særlig. Hun smilte og ville danse og jeg er ikke kresen på nye bekjentskaper, så jeg danset. Hun hadde vært der en stund og var allerede godfull, mens jeg så vidt hadde startet med første drinken. Jeg tok rimelig kjapt etter henne og snart feide vi rundt i huset, fulle og lattermilde. Danset gjorde vi også. Bigboy var rundtomkring og overalt. Jeg hadde ikke oversikt og brydde meg egentlig lite. Vi pleide ikke henge rundt hverandre på fest.

Etter en god stund gikk Mina og jeg på badet. Der tisset vi etter tur, fniste og pratet. -Sånn som jenter gjør. Hun ville ikke jeg skulle låse døra ettersom det kunne gi henne litt noia. Jeg bare trakk på skuldrene og fniste litt til. Etter å ha okkupert badet en stund, kom Bigboy inn. Han var herlig full han også og hadde fått beskjed om at vi oppholdt oss der, så han kom for å si hei. Ikke lenge etter kom enda en kar tuslende inn døra, men stoppet sånn halvbrydd da han fikk se oss. Vi skjønte han hadde relevante ærend og inviterte ham skrålende inn på vår private fest. Velkommen skal du være, du kan tisse der, og vaske hendene her. Vi kan holde for deg, eller snu oss og ikke se om du foretrekker det. Han kom nå inn litt nølende og gjorde det han skulle. Ingen av oss kjente ham fra før, men vi trakk han likevel med inn i samtalen vår.

På badet eller ikke, spriten var med inn hit også, og samtalen gled raskt inn på alles yndligstema. Jeg og Mina hadde snakket sex hele kvelden og kombinert med litt for mye drikke var vi allerede herlig kåte begge to. Vi ertet hverandre med grove vitser og Mina satt seg på benkevasken og fingret seg selv mens hun lo og skrålte og vi så på. Ville vi kjenne, kanskje? Bigboy? Bare ta. Vi lo, men vi rørte henne ikke, selv om vi hadde lyst alle sammen.

Plutselig gikk Mina lei og proklamerte at hun kom til å ta seg en dusj. Hun kledde av seg alle klærne og satt på vannet.
- Du må hjelpe meg, Isis. Jeg er full. Jeg vil ikke dusje alene.
Jeg trengte ikke noe større unnskyldning før kledde av meg og joinet henne i dusjen.

Jeg stirret på henne. Hun stirret på meg. Hun var slank, av latinsk opprinnelse. Langt, svart, bølgete hår og et pent ansikt. Hun hadde en forholdsvis naiv framtoning og et rampete blikk. Jeg var nysgjerrig. Jeg hadde aldri tatt på ei jente før. Ikke slik som hun inviterte til. Hun kom et skritt nærmere, slik at vi stod nesten helt inntil hverandre. Så løftet hun en hånd og la den på magen min. Hun lot den gli nedover helt til hun hadde fingrene mellom bena mine. Det føltes uvant og merkelig. Særlig med tilskuere. Jeg klarte ikke slappe av skikkelig. Men jeg fomlet meg fram for å kjenne på henne også. Jeg var plutselig glad jeg var så full som jeg var. Hun vinket til seg guttene også. Jeg var litt glad de også skulle være litt aktive. Jeg følte meg virkelig beklemt med en fremmed tilskuer. Jeg vinket Bigboy bort til Mina. Allerede før han hadde kledd av seg hadde hun en hånd rundt pikken hans. Jeg ble kåt av å se på, og fingrene mine var fremdeles mellom bena hennes.
- Ta meg!
Mina var gira på mer, og Bigboy flippet henne rundt. Hun lente seg med hendene mot veggen og ventet. Med en hånd rundt pikken styrte han den inn i henne. Hun stønnet og svaiet ryggen idét han gled inn i henne. Akkurat det synet glemmer jeg aldri. Det er noe av det mest opphissende jeg har sett noen gang. Den deilige kjæresten min som glir inn i ei anna dame. Huden hennes som var mørkere enn hans. De store velformede hendene hans som la seg på rumpeballene hennes. Det er et øyeblikk som har forfulgt fantasiene mine i årevis etterpå.

Mr. Forsiktig tok til slutt hintet og kledde seg naken han også. Jeg grep tak i pikken hans for å føre den inn i meg, skuffa over at den var så mye mindre enn Bigboy, men lettet over at han endelig skjønte poenget.

Så blir det helt mørkt. Noen hadde skrudd av lyset fra utsiden. Mina får helt panikk og løper mot døren som nå er låst. En av gutta hadde hatt en fornuftig tanke da vi begynte å kle av oss. Hun famlet etter nøkkelen og dundrer på døra mens hun hyler at den som slo av lyset må skru det på igjen. Det er bekmørkt i rommet. Jeg famler etter klærne mine. Det gjør gutta også. Vi stresser vilt og ser for oss skam og latterliggjøring. Bare ikke Mina får opp låsen helt enda!

Plutselig farer døra opp med et brak. Mina blir slengt bakover når hun får døra i ansiktet. En skikkelse fyker inn og skriker sint til Mina at hun skal holde kjeft. Han løfter henne opp fra liggende stilling og kaster henne i gulvet igjen. Han brøler til henne at hun bråker og hun får til helvete å holde kjeft. Naboene klager, hyler han. Det er visst hennes skyld, mener han, selv om det er musikkvolumet de har klaget på. Han står over henne med et ben på hver side av kroppen hennes. Hun kryper sammen og klynker. Hun er fremdeles naken.
- Ikke slå meg! Vær så snill og ikke slå meg!
Jeg hører redsel i stemmen hennes og reagerer nesten uten å vite det selv.
- Kom deg vekk fra henne! La henne i det minste kle på seg! Gå vekk!
Jeg tar tak i den ene armen hans for å dra han vekk. Han ser på meg istedet. Brøler videre om at hun bråker og forstyrrer naboene. Han viser ikke tegn til å flytte seg. Mina ligger fremdeles sammenkrøllet på gulvet. Hun er virkelig redd. Idioten brøler videre.

Jeg slår. Jeg knytter neven, tar skikkelig fart og slår ham i ansiktet. Han sjangler bakover et par skritt før han løper på meg. Jeg fikk han i det minste vekk fra Mina. Hun spretter opp så fort han er vekk og kler seg. Men det ser ikke jeg så mye av. Jeg er rødglødende av raseri og slår fremdeles etter Idioten. Han slår etter meg også. Flere kommer til. De prøver å holde oss. Roe oss ned. Tre stykker holder Idioten. To stykker holder meg. Jeg er nesten blind av rettferdig raseri og lukter meg fram til riktig arm før jeg setter tennene i.

Til slutt greier jeg å roe meg ned. Men nå har mitt lille raseriutbrudd utviklet seg til masseslagsmål. Folk sloss på alle kanter. Jeg sniker meg vekk så ubemerket som mulig. Noen jenter jeg kjenner gråter. Jeg prøver å trøste dem. Gir dem en klem og ber om unnskyldning for at jeg laget sånn leven og ødela kvelden deres.
- Oj, du blør!
Jeg ser at hun er dekket med blod først da jeg slipper henne etter klemmen.
- Nei, du blør.
Jeg ser nedover meg selv. Jeg er full av blod på hele venstre siden min. Det kommer fra et kutt i hodet. Håret mitt er klissete og sammenfiltret.

Slosskampen utvikler seg. Bigboy ringer og skaffer skyss hjem. Han hører rykter om at noen har ringt politiet og vil ikke de skal finne meg blodig. Ingen av oss har lyst til å bli utspurt ang. hva som skjedde på badet. Mens han ringer, løper jeg for å finne Mina. Hun står fremdeles på badet. Hun skjelver voldsomt. Begge er edru nå. Adrenalinen renser hjernen. -Selv om jeg kjenner alkoholrusen ligger å murrer i bakhodet. Jeg legger en hånd på skulderen hennes og spør om hun har skyss hjem. Vi bør dra nå. Hun sier hun ikke vil være her mer. Hun er redd for Idioten. Hun tar en slurk av en ølflaske hun har i hånden. Så kaster hun den plutselig, og uten å tenke, hardt i vasken, slik at det blir hull. Hun klynker. Jeg gjentar at vi må dra. Vi har skyss hjem. Hun kan bli med om hun vil. Vi har plass.

Vel hjemme dusjer jeg meg ren for mitt eget blod, kaster ut Bigboy fra sengen og prater med Mina halve natten. Dagen etter er vi venninner. Det kommer nok et par historier til hvor denne jenta er med. Det er ikke mange som er like crazy som meg. -Denne jenta er. Og i løpet av den tiden vi har vært venninner er det bare én ting jeg angrer på: At jeg ikke hadde sex med henne. Jeg har aldri møtt noen som kunne være så fristende som den jenta der.

Nå er det for sent. Nå bor hun for langt bort, og båndet mellom oss er ikke like sterkt. Og Charming ville aldri latt meg få lov...

--Isis--

6 kommentarer:

 1. hvorfor føler men seg truet av andre damer? Så lenge man ikke har følelser for de (i så stor grad at man går fra kjæresten for henne) så er de jo ingen trussel. Bare moro :)

  SvarSlett
 2. Afrodite: Hvorfor føler man seg truet av andre? Menn eller kvinner. Sex er bare sex uansett om det er en mann eller en dame man har sex med. Sex er naturlig. Hvorfor begrenser vi oss? Og enda værre: hvorfor begrenser vi andre?

  SvarSlett
 3. For en idiot han idioten er.

  Har du hatt anledning til å ha sex med Mina i etterkant av denne hendelsen da? Eller var det da eller aldri?

  SvarSlett
 4. Impotentmann: Jeg har hatt annledning, hun har teaset meg med det - hengt det som en mulighet rett for nesa mi, men alltid så ertende at jeg har nølt litt for lenge - så har øyeblikket passert. Jeg var redd jeg skulle ødelegge vennskapet. Men så ble vennskapet kraftig redusert likevel, så jeg skulle bare gitt blaffen og knulla vettet av henne.

  SvarSlett
 5. Dæven, snakk om innlegg! Jeg hadde klikket så inn i helvete om jeg hadde sett noe slikt, og jeg hadde reagert på nøyaktig samme måte som deg. Hadde aldri stått stille ved og sett på noe slikt - i tillegg så fuckings irriterende med en slik ending på noe som startet så bra, det hadde virkelig irritert vettet av meg;p

  SvarSlett
 6. Rebella: Dette er heldigvis ikke daglig kost for meg. Jeg tror det er den eneste gangen jeg har startet et slagsmål...den eneste gangen jeg har sloss, tror jeg. Untatt en gang i 2. klasse på barneskolen...men det var mer snakk om dytting og ypping med en fyr som ertet meg. ;-)

  SvarSlett