fredag 28. januar 2011

Isis og Afrodite søker Gudinner!

Afrodite, som dere begynner å bli kjent med, har en svært opprivende historie. Den vil hun gjerne dele med dere. Hun kommer til å bruke litt tid på å skrive historien, og den vil komme i flere deler. Så mens hun jobber med det prosjektet, kan dere ikke forvente for mange innlegg fra henne.

Jeg har selv vært litt uinspirert de siste par dagene. -Men det tar seg fort opp igjen og jeg gleder meg til å dele mer av min hverdag og min historie med dere. Det som likevel er det største problemet mitt er tid! Som de fleste småbarnsmødre er både jeg og Afrodite passelig opptatte på dagen, og innleggene skrives stort sett om kvelden når barna sover. I helgene er tiden enda knappere - av familiere hensyn som prioriteres da.

Derfor strekker vi oss ut til dere. Vi vet det finnes flere Gudinner der ute, og vi vil veldig gjerne ha dere på besøk i vårt Rike. Så om noen føler seg Gudommelige fra tid til annen, og har lyst og mulighet til å skrive det ned - send det til oss, så skal vi dele det videre. Sex, kropp, forhold, familie...alt dette har relevans på denne bloggen. Både de morsomme historiene, de ville og de mer alvorlige.

Vi håper på besøk.

gudinnene@hotmail.com

Velkommen.6 kommentarer:

 1. Om jeg ikke alltid føler meg som en gudinne, tror jeg på henne, i hvert fall;) Bloggen fanger interessen min, skal få lest mer her:D

  SV: I know, right?! Det er den eneste tingen som kunne ha fristet meg til å smake på noe slikt igjen akkurat nå;) Jeg liker heller ikke glasur, men frosting er virkelig noe annet, ja. Den kaken er altfor appellerende!

  SvarSlett
 2. Rebella: Det er sannelig ikke alltid man føler seg så gudommelig, nei. Men det er viktig å tro at man har det i seg. Og ved noen annledninger, så vet man det mer enn andre ganger. ;-)

  SvarSlett
 3. jeg har et spørsmål (det har ingenting med gudinne saken å gjøre) ;) Men jeg lurer på hvordan det er brukelig å barbere seg nedentil på jenter. Jeg bruker å barbere meg, men hver gang jeg gjør det så blir det mange små røde prikker der jeg barberer meg (det blir flest prikker på lårene, altså der jeg ikke har trusa liksom... hvis du skjønner. Altså litt på lårene ;)) som klør veldig. Hva skal jeg gjøre for å ikke få de prikkene???

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å lese andre Gudinners innlegg, om noen melder seg ;)

  SvarSlett
 5. Anonym: Du bø bruke en barberskum/krem for bikinibarbering. Dette skal hjelpe. I tillegg er det lurt å se til at marberbladet alltid er skarpt, for når det begynner å bli dårlig vil dette lugge litt i hårene og lage reaksjoner i huden (slik som røde prikker). Et tilleggsråd er at du passer på å smøre deg også der, med fuktighetskrem. Om man er tørr, vil man lettere få slike prikker.

  Men mitt beste råd er at du bør dra til en proff og vokse deg i steden. Da blir hårene gradvis myere og problemet forsvinner :)

  SvarSlett
 6. Kunne kanskje være greit å fortelle at du er hudpleier, Afrodite? :-)

  Dildorensen man kjøper på kondomeriet skal visst også være fin mot røde prikker. - Men svir nok litt.

  Hvis ingenting hjelper, kanskje du skal vurdere elektrolyse av den helt ytterste kanten og ned på lårene?

  SvarSlett