torsdag 6. januar 2011

Break-up sexens fortryllelser

Jeg hater han, og jeg elsker han. Det er godt at han er vekk, men jeg savner han.  Han gjør meg sint, men han får meg til å smile. Han gjør meg frustrert, men også totalt avslappet. Han gjør at jeg føler avsky, og han gjør meg.. ustyrlig kåt.

Man føler alt av følelser på en og samme tid når man er i et forholdsbrudd. Men en følelse er større og sterkere enn noen av de andre. Nemlig tiltrekkningen. Ingen kan få meg til å ville rive av meg klærne slik som han. Ingen kan få meg så våt bare av tanken på kroppen dems, som han. Ingen andre enn han, gjør at jeg må bite meg så hardt i leppa, for å kunne styre meg selv fra å møte tunga hans med min.  Ingen mann i denne verden, kan gi meg så mange deilige bilder i hodet, som han. Og alt dette føles tyvetusen ganger sterkere nå som jeg burde holde meg unna, enn før når han var min.

"Jeg kan godt overnatte". Tankene mine, som allerede er fylt med sexy bilder, går rett til tanken på han naken. "Tja, jeg vet ikke om det er så lurt?" - spille uberørt. "Vel, jeg vil gjerne, men du bestemmer". Tankene mine viser meg bilder av en sexy kropp som lener seg over min, og jeg kjenner jeg blir fuktig. "Vel, du kan vel det. Hadde jo vært koselig å ha deg her en siste natt." Opphisselsen river i meg, men jeg prøver å beholde roen. Forsøker hardt å viske ut de deilige tankene fra hodet, og erstatte de med synet av søvn. For jeg skal jo ikke ha sex med han.

Kveldsstellet på badet gikk plutselig mye raskere enn vanlig. Aldri følt en så sterk trang etter å komme meg fort i seng. Og etter et forsøk på å summe meg, åpner jeg soveromsdøren og ser han ligge i sengen min, igjen, slik han har gjort tusner av netter før, men denne gangen var synet av det helt annerledes. Pirrende, mer pirrende enn første gang han lå der til og med (og det skal litt til). Og der, klærne hans, på gulvet. Jeg kjenner jeg skjelver av opphisselse, og klarer ikke fjerne lysten av å rive av han dyna. Likevel setter jeg på meg et (totalt misslykket) utrykk av ro og selvbeherskelse. Legger meg ned ved siden av han og hører han puste tungt bak meg idet han beveger seg nærmere. Poff! Selvbeherskelse - borte!

Jeg snur meg rundt og legger leppene mine rundt to fuktige myke lepper, og møter en våt deilig tunge med tungen min. Gud så deilig! En følelse av avhengighet treffer meg, og jeg vil ikke stoppe, kan ikke stoppe. Må ha mer.. Han drar meg inntil seg. Varmen, lukten, lysten, LIDENSKAPEN. Aldri har det vært SÅ godt å bare kysse han, kjenne han. Huden hans så myk og bløt at jeg føler jeg smelter inn i den. Han vrir meg over seg og kysser meg intenst. Pikken hans kjennes varm, hard og sprengstor under meg, der den leker med klitorisen min utenfra hotpantsen jeg har på. Jeg gnir meg inntil han for mer nytelse, og jeg er i ferd med å miste all kontroll over meg selv.

Bløte lidenskaplige lepper beveger seg nedover halsen min og til brystene. Han legger munn over nipplene mine og jeg stønner av nytelse. Med hendene masserer han puppene mine mens han veksler på hvem av de som får kjenne tunga og leppene hans. Det var så godt! Armene hans beveger seg rundt på kroppen min og ned til rompa mi. Han tar et godt tak og drar rompeballene mine litt fra hverandre mens han lar de nederste fingrene hans, leke mot den lystne musa mi. Det eneste jeg nå klarte tenke på, var pikken hans glidene inn i den..

Men han stopper ikke der. Han vil bruke tunga mer og drar meg oppover mot han. Med knærne på puta og hodet hans mellom beina, kjenner jeg en varm, myk tunge som glir over musa mi, fra nederst til øverst. Et varmt, pirrende rush strømmer gjennom kroppen min og får meg til å riste av nytelse. Han hadde full kontroll over hva han gjorde, og visste eksakt hvordan han skulle gjøre det. Han kjenner lystene mine bedre enn noen. Det var så ubeskrivelig deilig, så intenst godt at kroppen min tok over for meg, og vred seg mot tungebevegelsene hans. SÅ GODT! Han lar fingrene gli opp i meg, mens tungen hans lekte mot klitten min. Det var en så heftig nytelse at jeg nesten ikke fikk puste. Jeg måtte ha han, nå!

Jeg glir nedpå en steinhard sprengstor pikk og vrir meg i nytelse. Vi møtte hverandre i harde intense bevegelser, mens lidenskapen hisset oss mer og mer opp. Vi klarte ikke holde fingerne fra hverandre, måtte bare smake på hverandres lepper, for så å øke tempo igjen. Vi rullet rundt i lakenet som to elskere som ikke hadde vært sammen på lenge. Det var slik sex som bare eksisterer i en reunion mellom to personer med sterke bånd mellom seg. Alt føltes bare så riktig. En kåtskap basert på kjærlighet og lyst. En kåthet bygget opp av savn. Ville ikke stoppe. Alt rundt oss var tåke, det var bare oss to. Og tanken på at det ville ende, gjorde meg enda mer besatt på å nyte det mens det var.

Følelsen av at pikken hans bevegde seg inn og ut i meg var som en rus. En svimlende, avhengighetsdannende rus. Hendene hans over kroppen min føltes som solstråler mot kald hud. En varmende følelse med essens av fortryllende nærhet. Jeg var livredd det ville stoppe for tidlig, og det gjorde det, men til min store overraskelse, gjorde det ingenting, for lidenskapen var der fremdeles. Vi bare lå å tok på hverandre. Så på hverandre. Smilte.

Hendene hans flyttet seg nedover mot min fremdeles våte mus, og jeg klarte ikke ligge stille. Adrenalin og kåthet strømmet fremdeles gjennom kroppen min. Jeg ville ha mer, mye mer.. og uten at jeg visste ordet av det, var vi igang igjen. Den fantastiske kroppen hans over meg. Det intense blikket rett på meg. Den deilige følelsen av pikken hans inni meg. Den ufattelig herlige følelsen av.. oss.

Etter en svett runde rullende i lakenet, ble vi liggende å bare puste. Jeg visste at nå måtte vi snart tilbake til virkeligheten, der vi tilbringer minst mulig tid sammen, og mest mulig tid på å ikke tenke på hverandre. Likevel var det godt å ha han der, i allefall enn så lenge.

Morgnen etter ga han meg et vennskapelig kyss og sa hade. Jeg stod igjen med en tilfreds følelse av velvære. Litt som når du har sett en film som har endt trist, men på riktig måte..

 +Afrodite+

5 kommentarer:

 1. Nok et strålende skrevet innlegg :-) Stor nytelse bare å lese dette!

  SvarSlett
 2. Anonym: Ja, ønsk velkommen den sexy Afrodite!

  SvarSlett
 3. Anonym: Tusen takk for det :) Det vil komme flere innlegg fra meg fremover :)

  Takk for velkomsten Isis :)

  SvarSlett
 4. herlig innlegg, gleder meg til å høre mere fra deg :-)

  SvarSlett
 5. Takk for det :) masse spennende å skrive om fremover

  SvarSlett