søndag 9. januar 2011

Gjør som du vil, bare ikke for fort!

Jeg er kåt. Sånn skikkelig. Sånn glassaktige øyne og åpen munn. Sånn sex er så godt at jeg skal aldri slutte. Sånn knull meg hardt og gni meg rått. 

Jeg ligger på rygg med bena i været. Jeg har pikk inn og ut av meg og mine egne fingre på klitoris. Jeg kjenner jeg vil ha en annen stilling. Stående. Forfra. Med bena tett sammen og pikken mot klitoris på vei inn i fitta. Jeg vil kjenne pikken hans bore seg inn i meg.

Jeg reiser meg opp og ber han dytte pikken i meg, men han var ikke klar, tror jeg, for han blir stående å klø seg i hodet. Jeg blir redd øyeblikket skal å ifra meg. Så jeg griper pikken hans og runker den mens jeg fortsetter å fingre meg selv. Jeg burde nok dyttet den i meg istedet, for øyeblikket forsvant og når han endelig fikk surret seg til å putte pikken på rett plass var det bare skuffende.

Så det dret vi i. Vi er tross alt kåte som vårkaniner og finner på noe annet.

Han snurret meg rundt, dyttet meg fram over sofaen og strøk hånden sin opp og ned på fitta mi. Han spredte rumpeballene mine litt og dro hånden opp imellom dem. Jeg vet at det betyr analsex. Er jeg klar for det nå? Jada, jeg er klar for alt. Jeg er så kåt at han kunne dratt fram en pikk til og jeg ville ikke løftet et øyenbryn. Han fukter rumpehullet mitt med mine egne fittesafter. Jeg venter. Bare ta meg, du. Jeg er med. Han fører inn en finger for å prøve seg fram. Jeg slapper av alt jeg kan. Og venter. Jeg kjenner at han fomler etter pikken. Fukter den også i fittesafter før han sikter den inn dit han egentlig vil. Jeg er med. Ta meg. Gjør som du vil. Jeg hjelper han på plass. Han skyver på.

Altfor fort.

Altfor hardt.

Vent litt! Forsiktig! Han stopper opp litt, men jeg rekker ikke innstille kroppen min på nytt før han prøver igjen. Det kjennes ut som om jeg skal sprenge bæsjekanalen og enda litt. Det er en dump men sviende smerte som slår luften ut av en. Du vet når du faller på isen og lander rett på halebenet? Når man bare blir liggende å vri seg og hikste og snappe etter pusten?

Sånn. Bare i rumpa.

Jeg utstøter diverse advarende lyder og etter noen sekunder virker det som om Charming kommer ut av sextransen og drar seg ut. Jeg reiser meg opp og står stiv som en pinne mens jeg kniper igjen rumpa for å prøve å bøte på skaden mens jeg hikster og prøver å huske hvordan man pustet.

-Går det bra?
Eh...virker det sånn?
- Jada!
Dette er jo sånn jeg alltid gjør når jeg har sex! Vel, kanskje ikke, men jeg har ikke lyst til å avbryte det vi holdt på med. Det var jo egentlig deilig og jeg har flere hull, jeg!

Han skjønner at det er vondt. Han mente det ikke sånn. Han var bare ivrig. Jeg vet han mener å si unnskyld, men jeg ser fliret i øyekroken. Jeg må flire litt jeg også. Synet av meg må være sjarmerende. Naken dame som kniper det hun har av rumpemuskler, står så rett at hun svaier i ryggen og med armene rett ned og knyttet. (Akkurat som det hjelper) Det er nesten så jeg hopper opp og ned på stedet.

Så fort smerten har dalt litt er vi på'n igjen. Vi er jo tross alt kåte. Og etterpå er jeg svett og fornøyd og så forvirra og rusa på sex og orgasmer at jeg ikke husker hvordan jeg kler på meg. Så jeg blir sittende naken resten av kvelden. Hvorfor ikke? Plutselig blir det en omgang til. Best å være klar.

--Isis--

2 kommentarer:

  1. Auda. Analsex uten skikkelig forberedelse er vel aldri noen særlig god idé. Men det er klart, uhell kan skje når man er så altfor, altfor kåt...

    Det hørtes jo ut som det ENDTE godt. :)

    SvarSlett
  2. Hehe. Hva mener du med forberedelser? :-P

    SvarSlett