onsdag 5. januar 2011

Rutinesex = skrekksex

Jeg hadde planer i jula. Jeg hadde lagt skikkelig planer. Det er fri og greier og da bør man jo ha tid til å ha litt mer spennende sex enn det vanlige rælet. Sant? Ekperimentere litt. Gjøre noe annet enn før. Kanskje ta seg til til å ta av sokkene før man starter. Kanskje bruke mer enn de fire vanlige minuttene.

Men som jeg tidligere har nevnt: ingenting blir som jeg planlegger her i livet.

Jeg fikk blandt annet nye sko til jul. -Eller egentlig fikk jeg dem til burdsagen min, men alle som har bursdag i desember er kjent med "kombinerte jul- og bursdagsgaver" eller at bursdagsgaven plutselig ligger under juletreet fordi folk fikk dårlig samvittighet for at de prioriterte julebordet eller eksamen før bursdagen din. Jeg jublet ihvertfall da jeg pakket opp disse!


Jeg har tatt bilde helt selv. - Så overse kvaliteten.

Jeg vurderte å sove i dem etter at jeg tok dem på. De var bare litt for kule til å ta av! Selvsagt tenkte jeg sex med en gang jeg tok dem på. Men ble det noe? Ja, faktisk. Det var den eneste planen som gikk igjennom.

Jeg hadde planer om litt av hvert. Stripping for eksempel. Nå skulle man kanskje ikke tro det er så spennende, ettersom Charming kjenner hvert eneste strekkmerke på kroppen min. Men det skaper mer seksuell gnist enn man skulle tro. -Særlig om man kaster inn en lap-dance og går over i teasing. Jeg blir helt kåt bare av å tenke på det. Men når alt kommer til alt og ungene endelig sover etter den kaotiske prosessen det er å legge dem, og maten er ryddet inn, og oppvasken er tatt og klesvasken brettet og sortert og ryddet på sine respektive plasser, og benkene er tørket over og skoene er satt på rekke i gangen... Når alt er gjort og man endelig har tid til å kaste seg over hverandre - da skrur man på TV. Så kunne man satt på pornofilm og likevel bare gått og lagt seg etterpå.

Du vet du er mor når du er mer fornøyd med tre timer ekstra søvn, enn å ha sex hele natten.

Jeg vet det er flere grunner til denne bølgedal-perioden. P-pillene har sitt og si: jeg blir bare ikke skikkelig kåt om jeg ikke jobber for det. Men hvem har tid til å jobbe for det? Forspill tar bare unødvendig lang tid. Når jeg legger meg er det for å sove. Skal man presse inn sex kan det ikke ta for lang tid, for da begynner jeg å regne på søvnmangel. "Ok, det er seks og en halv time til jeg skal stå opp, det tar ca en halvtime å sovne, det betyr seks timer søvn, men vi prater jo sammen en ti-minutters tid også og hvis vi skal ha sex tar det ti minutter og plutselig har jeg bare fem og en halv time søvn og da kommer jeg til å være helt spøkelse i morgen. Det er ikke sånn at jeg er kåt akkurat nå. Hvem blir kåt av å regne timer? Nei, jeg vil sove. Vi stryker sexen."

Jeg hater p-pillene mine.

Jeg innser at jeg antakelig MÅ planlegge og sette av tid til sex. Jeg hater tanken på det. For meg skal sex være spontant og in-the-moment. Men spontanitet byttes gradvis ut med rutine og det finnes ikke lenger noe in-the-moment om man ikke engang ser på hverandre gjennom dagen! Vi nedprioriterer ikke bare tid til sex. Men den tiden man kan være sammen koker bort i kålen den også. Når han ikke jobber, så jobber jeg. Og begynner han sent på jobb, sover han til han drar og kommer hjem så sent at ungene ikke ser han i det hele tatt og jeg ser han bare i profil ettersom vi møtes foran TV.

Dette er ikke meg. Jeg vil ikke ha det sånn.


Jeg må planlegge sex. Jeg hater tanken på det. Bare ordet "planlegge" får meg til spy i munnen. Det minner for mye om "rutine" som er et ord som skremmer vannet av meg. Det er så voksent og kjedelig. Hvem er det vel som vil bli voksen i sexlivet? Bli voksen som i betydningen: slutte å leke.

Ironisk nok har jeg mer rutinesex jo mer jeg unngår planlegging.

Det ville nok hjelpe å slutte på p-pillene, men da må jeg ha time for sterilisering først - og ting tar tid. Dette er en personlig ting jeg skal gjøre helt for min egen skyld. Og som alt annet personlig blir det nedprioritert til alt annet er gjort og tatt og fikset.Så da får jeg vel planlegge fram til den tid om ikke annet.

Hvem vet? Kanskje jeg tilogmed kommer til å like planlegging?

Hva gjør du for å ha et godt sexliv? Bare å komme med tips.

2 kommentarer:

  1. Planlegger minst mulig, men til tider er det vanskelig å ikke planlegge!

    Digger bloggen og innleggene dine :-) Keep up the good work!

    SvarSlett
  2. Anonym: Det er nettopp det: det er vanskelig å la være å planlegge! Skremmende greier.

    Tusen takk for skryt! Digger at du kommer innom! ;-)

    SvarSlett