onsdag 3. november 2010

Var det godt? Det var hyggelig.

Jeg merker at p-pillene begynner å vise sin negative effekt. Jeg mister sexlysten gradvis. Jeg ventet i det lengste med å begynne på dem, også etter dette innlegget. Jeg skyldte på at jeg ventet på mensen, men når jeg da endelig fikk mensen så var det ingen bønn. Nå har jeg gått på dem i godt over en måned og nå er jeg ikke kåt lenger. -Ikke sånn som jeg pleier i det minste. Det er deilig på et vis...ihverfall de første dagene. Man er liksom rolig i kroppen og jeg kan legge meg i sengen inntil kjæresten og bare være fornøyd med det. Men så begynner han å klå, og jeg vil så gjerne ha lyst, men kroppen min er helt apatisk. Jeg er våt og glatt og fysisk klar - men mentalt henger jeg ikke med i det hele tatt. Jeg har ikke ikke lyst til å ha sex. Når kjæresten min putter inn kuken, bryr det meg liksom ikke. Jeg smiler. Det er helt greit at kuken hans er inni meg. Det er hyggelig at han er kåt på meg. Hyggelig. Jeg kjenner ikke den samme iveren og gløden selv. Men det er hyggelig.

Jeg lar han jukke litt. Selv ligger jeg uvanlig stille. Fysisk sett er det deilig. -Men likevel er det ikke DEILIG! Så jeg smiler igjen. Det er nesten så jeg ler. Kroppen min er helt med. Hjernen min står på sidelinja som en utvist fotballspiller. Han jukker hardere, han vrir meg rundt så jeg ligger på magen. Han løfter opp rumpa mi og støter inni meg hardt. Hardere. Jeg smiler fremdeles. Det er jo så hyggelig! Han tar ikke pauser. Han stopper ikke for å ta hensyn. Han kjører på. Jeg vet han bruker meg. Så hyggelig! Så hyggelig å være til tjeneste. Han puster og grynter og støter hardt. Fort. Pusten hans forandrer seg, jeg vet han kommer snart nå. Kroppen min nyter det. Vissheten om at han BRUKER meg får meg til å juble. Han tar kontroll. Jeg burde sitre av kåtskap. -Men hjernen min synes det hele bare er svært hyggelig. Den klarer ikke grave fram ekte engasjement. Jeg prøver å stønne litt likevel. Jeg vil jo være til hjelp, og det ER jo godt. Jeg er glad det er mørkt og at jeg ligger med ansiktet fra mr. Charming, for ellers ville smilet mitt vært litt for tydelig og kaster jeg et blikk på han ville situasjonen blitt så komisk at jeg hadde ødelagt alt ved å le.

Han kommer ganske fort. Han hadde jo sex med meg av helt egoistiske hensyn, så det er vel naturlig. Det er helt greit. Jeg har ikke noe behov for orgasme. Jeg har ikke noe behov for sex. Jeg er fornøyd med å ha vært til tjeneste. Det var hyggelig.

Han legger seg anpusten ved siden av meg.
- Nå var det min tur til å bruke deg litt.
Han sier det ikke på sånn barsk, mannete måte. Han sier det som en unnskyldning.

"Min tur"?  Så han synes jeg "bruker" han? Når da? Herregud, tenk om JEG pulte han for å komme også veltet meg over på siden. Fy FAEN det skal jeg gjøre en gang. Da blir han sur. Nei, det gidder jeg ikke. Jeg blir så sur når han er sur. Det er så slitsomt.

Argh. Er det mulig? Hvorfor henger jeg meg opp i dette? Nå som vi hadde det så hyggelig. Jeg driter jo i orgasmen akkurat nå likevel. Fader ass, hvorfor kan ikke typen min være litt mer MANN? "Jeg bare måtte bruke deg litt nå, for du er så digg og jeg er så kåt." Evnt "For du var tilgjengelig og jeg var kåt".

Og slik tenker jeg meg i søvn mens jeg ligger i armkroken til Mr. Charming og stryker ham på brystet. Da føler han seg så mann. Det har han sagt. Jeg har lyst til å le.

Seriøst. Jeg er en drittsekk. Her har jeg egentlig kapret Drømmemannen. Nei, det er mulig det ikke helt virker sånn slik jeg presenterer ham, men han er virkelig en sjelden skatt. Familiemann med ansvarsfølelse og omsorg og vilje til å være der. Også klager jeg fordi han er for pusete.


Jeg er en drittsekk. Jeg vil ha i pose og sekk, jeg!

Og kaste minipillene på sjøen. Drittpiller.

5 kommentarer:

 1. Haha å herregud!
  Dette innlegget var helt sinnsykt å lese..var som om du beskrev oss(altså kjæresten min og jeg), bortsett fra av vi ikke har barn da. Men herreminhatt, jeg lo høyt! Fantastisk blogg :)

  SvarSlett
 2. Anonym: Så moro at du kjente deg igjen! Da kan jeg legge meg med et smil i natt. Det er jo litt poenget med bloggen! -At folk skal kjenne seg igjen og smile! Så tusen tusen takk for skryt. Det betyr så uendelig masse. <3

  SvarSlett
 3. Du burde virkelig prøve p-ring (nuvaring) hvis du ikke har prøvd det før. Jeg ble supergretten og uttafor og lite sexlysten da jeg brukte både minipiller og da jeg brukte p-piller... (i tillegg var jeg ikke særlig flink med å huske å ta dem) ALT med p-ring er bra!

  SvarSlett
 4. Vel du lykkes! Trodde aldri jeg skulle miste sexlysten, den første tiden kunne jeg ikke få nok! Stakkars kjæresten kunne ikke holde følge. Men så begynnte jeg på p-piller og hyppigheten sank fra to ganger daglig til ett par ganger i uken, noen ganger skjeldnere. "Koselig at han blir kåt av meg da...det er jo egentlig ganske godt at han stryker meg sånn.." Fint å se at andre også er der.. ;)

  SvarSlett
 5. Elise: Jeg har prøvd nuvaring faktisk. Jeg mistet ikke sexlysten, men jeg gikk opp i vekt. Det er selvsagt mulig det ikke hadde sammenheng med p-ringen, men jeg fikk panikk og kastet den langt pokker-i-vold. Haha. Dessuten...det er litt småekkelt med den ringen...kan skrive et innlegg om min erfaring med den senere, kanskje... :-P

  Anomym: Me to!! Fra å ha behov for sex gjerne flere ganger om dagen til...vel, dette... :-P

  SvarSlett