fredag 12. november 2010

Macho Pingleguttebasser

Når jeg leser sexblogger rundt omkring, så slår det meg at de mennene som blogger liker å slå og tøffe seg og styre på, og jentene hyler som besatte, kåte kaniner av det. Det er visst innmari kult og kåt å få ei jente til å gjøre dirty, dirty ting. "Jente, spis bærsjen din av pikken min. Det gjør meg så KÅT!"

Og jentene er helt med. Jenter er noen modige dyr.

Gutta derimot. For noen PINGLER!

Ikke tåler de blod, så lenge det renner fra en kvinnes kjønnsorgan.
Ikke tåler de å få noe inn i den skjøre lille stumpen sin. (Kaaaanskje til nød en liten finger. Prøv å foreslå strap-on. Ikke NOE er værre enn å føle seg jentene eller homsete)
Ikke tåler de å se at vi har leketøy i monsterdimensjon liggende.
Ikke tåler de sin egen sæd. VI må gjerne mates med den, men gud hjelpe meg om de kunne komme til å få noe på sin egen søte tungespiss?
Skulle man ha trekant med to jenter, er det obligatorisk at jentene har sex med hverandre. Skulle man hatt trekant med to gutter, så må for all del ikke gutta komme borti hverandres nakne hud og helst ikke se hverandre nakne heller.

Nei og nei for noen barskinger vi har med å gjøre!

17 kommentarer:

 1. SO true! traff spikeren på hodet med dette innlegget :) flott blogg du har deg

  SvarSlett
 2. Så sant, det er alltid vi jenter som er "prøvekaninene". (Blod liker ikke jeg heller i senga forresten)

  SvarSlett
 3. hahahah! ja å de sier VI er det svake kjønn ;)

  SvarSlett
 4. Kjempe bra sagt! Helt enig :)

  SvarSlett
 5. Cockahontas: (Innmari kult navn!) Tusen takk for skryt! Dette med menn og deres macho framtoning har alltid facinert meg. Det er et fåtall av dem som egentlig er særlig tøffe altså! Dog, de finnes!

  Anonym: Jeg liker ikke blod jeg heller. Men jeg liker ikke blod uansett hvor det renner fra. Likevel friker jeg ikke totalt ut! Gutta elsker blod så lenge det er på TV og kommer fra et hvilket som helst annet sted enn fra jentenes kjønnsorgan! Det er latterlig.

  Susanne: Vi kan sikkert være svake. Men vi er ikke pinglete! ;-)

  Maylén: Du har vært borti dissa gutta, ja? :-)

  SvarSlett
 6. Utrolig kul blogg du har! Du skriver godt, ærlig - og morsomt. Har selv ikke barn og pleier å nøye meg med flinkepiker.org, men nå skal jeg jammen lese bloggen din også ;) bra jobba!

  SvarSlett
 7. Caroline: Å bli sammenliknet med Flinke Piker, om det så kun er indirekte, er et vanvittig komplement! Tusen tusen takk!

  SvarSlett
 8. nettopp.. kjæresten min kan gå og klå på meg hele tiden(unggutt og kåt hele tiden enda), men hvis jeg nærmer meg pikken hans krøller han seg sammen som en ball nærmest :P Akkurat sånn reaksjon som menn får når noen skal til å sparke dem i ballene :p

  SvarSlett
 9. Liker bloggen din. Så rett fram i hva du mener.
  KULT :D denne bloggen skal inn på favoritter ja.
  Fortsett med slike ting. :D

  SvarSlett
 10. Haha, VELDIG bra skrevet!! :D

  Må bare få svart på kommentaren din du la igjen om Trekant for en liten stund siden(sry sent svar):
  Hm, synes kanskje du forventer litt for mye av programmet? Jeg synes det er bra de viser små klipp fra forskjellige "typer" sex, så kan man heller se om det virker interessant og deretter finne seg et kurs kanskje. De fleste vet vel "ingenting" om sex når de debuterer, det gjorde ikke jeg eller noen jeg har diskutert det med ihvertfall.

  Sier ikke helsesøster skal demonstrere kama sutra og tantrisk sex for kidsa, men ho kan jo f.eks. vise en episode av Trekant som en del av undervisningen?

  Jeg tror Trekant er en start på å etterhvert bli kvitt fler tabuer - du ser jo hvor mye oppmerksomhet det får og hvor heftig visse konservative miljøer reagerer på det. Er bare et steg på veien mot riktig bra seksualundervisning. Et sted må vi jo starte :)

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 12. Haha, du sa det! Her i gården er det ikke snakk om å få et kyss en gang, etter jeg har blitt matet med sæd. Så ille er det!!

  SvarSlett
 13. Anonym: 14. nov: Så han liker å klå, ja! Nyt det så lenge du kan. Hehe. Hvis du har lyst til å klå på han...begyn på magen og stryk han nedover til du treffer jackpot. ;-) -Så blir han ikke like redd for sin edlere deler.

  Linda: Jeg er desverre kjent for mine nærmeste som å være litt for ærlig. :-P Hehe. -Men jeg mener det er en god ting. Da vet folk hvor de har meg.

  Karianne: Det burde jo nesten være obligatorisk! Ikke et kyss en gang altså? Hjelpes. Hehehehe

  SvarSlett
 14. Haha! Det er sant. Casanova foreslo faktisk her om dagen at vi skulle prøve rollebytte - jeg bruke strap-on på ham. Han var faktisk åpen for det! Når det gjelder "litt blod" - vi kjører med glede brannbil ;)

  ...Selv om han kan ligge og klynke over å være støl eller litt neseforkylt. Da kommer barnet fram ;)

  SvarSlett
 15. S. Cherry: Jeg har foreslått rollebytte for Mr. Charming mange ganger. Men han er så forsiktig stakkarn at jeg tror jeg skremmer han fra vettet. Hahaha. Du har en skatt i Casanova som hverken føler seg truet av strap-on eller intimidert av blod.

  Så får de heller klynke litt over litt snørr eller såre muskler. Hihi

  SvarSlett
 16. hehe sykt bra innlegg!
  Bloggen din er helt RÅ!

  SvarSlett
 17. Camilla: <3 <3 <3 Slike kommentarer varmer hjertet mitt veldig! Tusen takk! <3 <3 <3

  SvarSlett