torsdag 11. november 2010

Overveldet

Jeg startet denne bloggen mest for min egen skyld, og vet at jeg har valgt en litt "merkelig" nisje, vet at jeg er mor og dermed skriver (først og fremst) for mødre. Jeg er også klar over at mange kan finne nettopp dette helt usmakelig.

Poenget med bloggen er å vise dere at sex fremdeles er en viktig del av livet etter at man får barn. Det er ikke noe galt i å ha fantastisk sex selv om man har barn. Det gjør deg definitivt ikke til noen dårligere mor. Jeg håper at dere vil kjenne seg igjen. Jeg håper at dere vil bli inspirert. -Og mest av alt håper jeg dere vil le. Sex er jo faktisk ikke så høytidelig. Det er en naturlig del av livet. Det kommer til å bli en naturlig del av livet til deres barn, og dermed er det viktig å kunne snakke om det på en naturlig måte også (uten at man trenger å bli vulgær eller detaljert ang eget sexliv av den grunn!).

Det er ikke skadelig for barna at de vet at de voksne har sex. Hvorfor skal de ikke vite det? Jeg snakker ikke om å ta dem med inn på soverrommet for å demonstrere. (Æsj, nå ble jeg faktisk småkvalm av min egen setning) Jeg mener bare at det er greit at de vet hva sex er, og at.....ja, at det er en naturlig del av livet.

Jeg startet denne bloggen for et par måneder siden, og det har vært lite trafikk. Har mange ganger lurt på om det bare er jeg som leser den selv. Haha! -Og det var igrunn helt greit. Men så blir det lagt en link til bloggen min på et sted jeg minst ventet det ville bli lagt en link. Og over natten har bloggen min gått fra å ha ca 40 sidevisninger (tilsvarer vel 2 lesere - haha!), til å ha 8000 sidevisninger. (For meg kunne det like gjerne vært en million - det er helt basurd!) Kommentarer strømmer inn, og de aller fleste har vært positive. De negative tar jeg til meg og prøver å lære fra. Engasjement er SUPERT!

Jeg er helt overveldet.

Tusen, tusen, tusen takk til dere alle som kommer innom bloggen for å kikke.
Tusen tusen takk til dere som legger igjen en kommentar. (Jeg forsøker å svare på alle her inne)
Og mest av alt må jeg vel takke henne som la ut en link til denne bloggen. Ei fantastisk jente jeg har fulgt lenge før jeg opprettet denne bloggen selv. Tusen takk, Linn.

Følg meg gjerne på facebook, eller på twitter, om dere ønsker jevnlige oppdateringer. :-)

12 kommentarer:

 1. Fantastisk blogg! :D
  Glad hun linket til bloggen :):)

  SvarSlett
 2. Helt fantastisk blogg jeg helt klart kommer til å følge videre!

  SvarSlett
 3. Super kul blogg, fantastisk morsom og inspirerende. Leser mr Charming den også el? ;)

  SvarSlett
 4. Anonym 1 og 2: <3 <3 <3

  Camilla: Mr. Charming leser den nok ikke, nei. Ikke det jeg vet i det minste. Dette er foreløpig mitt fristed. :-)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Fant bloggen på den mammabloggen og syns den er fantastisk. Du skriver utrolig bra og det er så lett å kjenne seg igjen. Gleder meg til å følge deg videre. Du er lett tilgjengelig plassert under Favoritter :)

  SvarSlett
 6. Du er helt fantastisk! Må bare si det ;)
  Du ligger på "bookmark" listen min. Takk, gud for at Linn (malindus.blogg.no) linket til deg, så jeg fant denne bloggen. Du er både mystisk og flink å fortelle detaljer og sånne ting. Så på! Leser talle ditt vil nåkk øke :)

  SvarSlett
 7. Hilde: Det er så godt å høre at folk kjenner seg igjen! Det er noen ganger jeg får følelsen av at folk slutter å ha sex etter at de får barn. Ihvertfall er det slik at det helst ikke skal snakkes om! Da kan det være lett å føle seg litt alene. :-)

  Anonym 12. november: Mystisk! Hah, tusen takk! <3

  SvarSlett
 8. Du skriver utrolig bra, dette er en blogg jeg kommer til å fortsette å lese :)

  - Nina

  SvarSlett
 9. Jeg kom over linken til denne bloggen på et forum for gravide :) Jeg syntes du har en kjempe bra blogg. Liker temaet og måten du skriver på. Rett på sak.. Det liker jeg.

  SvarSlett
 10. Anonym 16. november: Rett på sak, ja. Ikke alle som liker det, men jeg blir veldig glad i dere som gjør det. ;-) Hehe. Tusen tusen takk for skryt!

  SvarSlett
 11. Do you need free Google+ Circles?
  Did you know you can get them AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

  SvarSlett