søndag 7. november 2010

Det som går inn, må komme ut...?

Hadde sex i går. Føler for å jublende opplyse om dette faktum, fordi i det siste har det vært mindre. Jeg er forandret til en blodpøl, og jeg blør mer enn det som nomalt er. Sist jeg hadde mensen blødde jeg i to uker. Nå, to uker etterpå blør jeg faen meg igjen! Jeg skylder på minipillene.

Så altså, i tillegg til at lysten reduseres, saboteres den lille muligheten jeg har ved at jeg lekker rødt. Som nevnt, så er Mr.Charming ikke like sjarmerende når han blir opplyst om dette faktum. Herlig. (Heldigvis har vi sex i mørket, så hvis jeg bare ikke sier noe, så merker han det heller ikke de dagene jeg ikke lekker for mye. Lurt.) Dessuten har Mr.Charming vært noe egoistisk i det siste og tar for seg f.eks på morgenen når Minsten krabber rundt i senga. Dette har ført til ubehagelige eksapader før, og dessuten blir jo ikke minsten mindre, så jeg merker at jeg konser mest om guttungen mens han pumper i vei. Det er jo ikke store opplevelsen for meg, men Charming mener at vi hadde sex, så jeg burde være fornøyd. "Pøh", sier jeg. "DU hadde sex. Jeg var bare et hjelpemiddel." Men da nekter han og påstår han hørte at jeg stønnet, så jeg MÅTTE jo ha nytt det. Det slutter ikke å forundre meg at han tror han vet hvordan jeg opplever ting bedre enn jeg selv.

Så lå jeg i går kveld og kjente på meg selv. Armene har jo liksom perfekt lengde til å ligge å "hvile" mot skambenet, og dermed flytter fingrene seg automatisk mot deiligere områder. Det var vått og glatt og godt å ta på, men jeg følte meg ikke noe særlig kåt, så jeg gadd ikke mase på Charming. Han la merke til at jeg smålekte med meg selv, men virket mest trøtt og ikke spesielt ivrig. Vanligvis slutter jeg å pelle på meg selv etter en liten stund. Jeg tørker liksom ut. Men denne gang var jeg ekstremt våt, så selv om jeg ikke onanerte var det bare godt å føle på hele området med fingrene.

Plutselig hadde jeg Charming over meg og pikk inni meg og jeg fikk egentlig tid til å verken summe meg eller kjenne etter om jeg var kåt. Det hele var både overraskende og veldig naturlig. Det føltes utrolig deilig å ha kuken hans i meg. Jeg må ha vært kåt uten å være helt bevisst det, for jeg ble ikke plutselig kåt på noe tidspunkt. Jeg hadde ikke følt meg kåt før han hoppet på meg heller. Likevel var jeg voldsomt kåt da han først begynte, uten at jeg kan huske det "kom" fra noe sted.

Jeg la hendene på lårene hans og "hjalp" til når han pumpet. Jeg synes det gir en kåtere følelse, jeg må liksom løfte hodet og halvveis sette meg opp...jeg får med hele kroppen og føler meg mindre passiv. (Selv om jeg aldri egentlig er passiv...) Jeg er vanligvis ikke sikker på om han egentlig synes dette er noe særlig stas og tenkt at han holder det vel ut for min skyld. Men denne gangen ble han merkbart ivrigere av at jeg la hendene så godt til. Ikke vet jeg, kanskje han alltid har digget det, kanskje det var noe spesielt denne gangen som fikk det til å føles bedre...jeg har ingen idé...hmm...tror sannelig jeg skal spørre han om det. Hvorfor gå å lure, liksom. Han er kjæresten min! Haha.

Jaja, kåt og gal dytter jeg han over på ryggen og klatrer opp på pikken hans. Det er himmelsk. Jeg går av, henger over han, tar tak i pikken hans og bruker den til å stimulere klitoris...bare for meg selv en liten stund. Ikke så lenge, dog...tross alt føles det bedre å ha stanga inni kroppen. Jeg stønner og nyter og han hvisker ting i øret mitt som jeg ikke greier å konsentrere meg om. Han liker å prate dirty. Etter en stund sjalter man det ut. Ikke med vilje, det bare blir en del av bakgrunnslydene. Jeg hadde savnet det om han plutselig sluttet. Jeg kjenner plutselig at han stryker meg på rumpa og vet dermed at han leter etter rumpehullet mitt. Det er ikke alltid jeg er helt klar for det. -Særlig etter den siste graviditeten som var så sjarmerende og gav meg hemorrider. De er nå selvsagt tørket ut, men tilbake sitter en følelsesløs flapp (I know...det er så sykt nice å snakke om) og delvis stenger for rævhølet mitt. Jeg liker ikke å tenke på det, og jeg liker definitivt ikke at han skal kjenne på det. Det er mer enn nok å takle at jeg har hår i ræva, tenker jeg. Men denne gangen gir jeg fullstendig blaffen. Jeg er kåt og eh mer kåt og jeg synes det er deilig når han masserer rundt åpningen og kanskje putter en finger inn. Ja, faktisk så synes jeg det er ganske gøtt når han putter utstyret sitt inn der også. Tross litt bedretne opplevelser som jeg kan ta i et annet innlegg.

Etter en stund med klåing og en finger på feil plass til rett tid, hadde han lyst til å ta den videre. Jeg liker analsex så lenge jeg er kåt nok, og det var jeg så absolutt nå. Glidemiddel er for pyser, spytt og fittesafter goes a long way og ellers så gjelder det å lirke den forsiktig inn, pause et lite øyeblikk for å overbevise kroppen om å slappe av på riktige steder og slippe til nytelsen som vil komme. Mmmm...nice. Det er virkelig en helt spesiell følelse. Jeg hadde trekant med to gutter en gang og det å ha en i hvert hull er virkelig nydelig. Hver gang jeg har analsex tenker jeg på den gangen og det tenner meg veldig. Det føles skittent og litt "forbudt" selv om det er helt irrasjonelt. Dessuten er det jo en viss risiko for "uhell"... Haha.

Jeg rekker ikke nyte det for lenge, for Charming kommer, og da strammer det seg i pikken hans og stimulerer noe riktig som ikke er helt feil, og jeg kommer også. Å komme når man har analsex er helt annerledes enn ved "vanlig" sex. Bedre? Det vet jeg ikke. Men annerledes. Absolutt. Deilig annerledes.

Kosestunden passerer så uten uhell av noe slag. *pust rolig ut* Og alle (to) er glade og sovner søtt.

Men så kommer dagen etter:

Er det flere enn meg som opplever at sæd funker som klystér etter analsex?

Sorry at jeg er så direkte, men jeg finner det noe besynderlig. Flyr på do oftere og det som kommer ut er...vel, ikke akkurat vanskelig å få ut. Haha. Noen ganger er det jo helt eksplosjon dagen etterpå. Hahaha. Medaljens bakside, eller bare jeg som er gal bak?

Hva synes du om analsex?
Har du samme opplevelser som meg ang dagen derpå...eh...dobesøkene?

8 kommentarer:

 1. Samme her. Jeg er jo bare 1 annen, men mannen min som har hatt sex med flere damer enn meg sier det fungerer sånn. I svangerskapet hadde jeg forstoppelse stadig vekk, og hans forslag var analsex.

  Det ble miniklyx som også løser godt opp, og var en smule enklere å få til enn analsex mellom normal mann og gravid blåhval med bekkenløsning.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Anonym 23.01: Å ha sex som gravid er vanskelig nok i seg selv. Jeg turde ikke ha analsex når jeg var på det største, jeg var rett og slett redd for ulykker. Hehe. Ting blir jo litt slappere etterhvert som magen vokser. Hahaha. Heldigvis slapp jeg å være forstoppet, men jeg ville nok også satset på miniklyx! ;-)

  SvarSlett
 4. Takk for svar =P

  Skjønner jo at det er vanskelig med barn på alle kanter, og vil selv oppdra barna mine ganske fritt og ikke skjule noe for dem, og jeg tror heller ikke de får traumer av å se at mor og far koser seg (det er vel tvert i mot bedre enn å aldri se mor og far ha det fint sammen, ikkesant!?). Men jeg tror nok jeg kommer til å ha litt vansker med å ha sex i samme rom som ungen(-e) mens de er våkne, ihvertfall i starten...

  Gleder meg til å finne ut hvor mine egne grenser går når jeg får barn jeg nå, hehe!

  SvarSlett
 5. Ja, shit! Får en slik merkelig følelse av at alt skal ut derifra snarest. Bare at det varer hele dagen. Det er definitivt den største bakdelen ved analsex. I grunnen den eneste, også. Personlig har jeg aldri hatt såkalte uhell, så føler meg ganske heldig der. Men Gud, som kjæresten ler når jeg går på do etterpå. For makan som det promper løs. Høres fra badet til soverommet. Egentlig dødelig skammelig, men det er jo "bare" kjæresten - vi deler jo alt, så det er jo ikke så ille. Slik egentlig.

  Så, jeg liker analsex, jeg. Liker egentlig alt seksuelt som inkluderer meg selv og kjæresten min. Følelser og sex er slik en fantastisk kombinasjon. Og dette med å stole på noen er viktig. Spesielt når det kommer til analsex.

  SvarSlett
 6. Anonym 11. november: Det ER jo sykt latterlig når saker og ting skal ut igjen. Men sannelig er det verdt det. Er ihvertfall ikke det jeg tar hensyn til når jeg er kåt. :-P Hurra for analsex!

  SvarSlett
 7. Jeg har barn, anonym, og blir kvalm bare av tanken på å ha sex mens de er våkne engang.

  og ja, jeg har faktisk ett godt sexliv, men holder barna mine helt utenfor sexlivet mitt. Isis tar det litt for langt. Se bare posten om hva hun fortalte barna om sitt eget og andres sexliv.

  SvarSlett
 8. Jeg husker at jeg ble kastrert, på Svelvik Ungdomsskole, av Aakvåg og Geri. Og etterpå mobba de meg, og kalte meg for tulletissen.
  Og Haldis, hu sa det, at det var bra at jeg var kastrert da.

  SvarSlett