tirsdag 16. november 2010

En gudinne in the making

Da jeg vokste opp, var sex et veldig tabu tema. Det var ikke sånn at det var forbudt å snakke om, men det var liksom heller litt sånn at man helst unngikk tema om det var mulig. Jeg husker jeg spurte pappa hva incest var. Jeg hadde vel hørt ordet ett eller annet sted. -Eller lest det, jeg leste ekstremt mye. Men jeg hadde ingen idé om hva det var. Jeg synes ordet hørtes morsomt og fancy ut. Han ble veldig stille. Så ville han nesten ikke se på meg.
- Det vet jeg ikke om jeg har lyst til å svare på
Jeg bad og tryglet. Jeg var i en nysgjerrig alder og sånn. Han kikket på meg fra siden og nølte litt til.
- Det er hvis jeg skulle hatt sex med deg.
Det tok et sekund før jeg greide å fatte hva han sa. Det var absurd! Det gikk jo ikke an! Jeg var vel en 11-12 år den gangen.

Det er den eneste samtalen jeg kan huske ang sex fra jeg var liten. Ellers handlet samtalene mest om at sex var forbeholdt ekteskapet. Det var jeg jo helt enig i, selvsagt. Jeg var fast bestemt på å spare meg til bryllupsnatten. Pøh. Det holdt til jeg fikk min første kjæreste som 16-åring.

Første gang var en katastrofe. Ikke fordi jeg ble traumatisert eller hadde sex i fylla eller i baksetet på en bil eller etter annet tilfeldig. Settingen i seg selv var koselig nok - nesten romantisk. Det var en katastrofe fordi jeg ikke ante hva jeg drev med, eller hva som skulle skje! Jeg var så grønn når det gjaldt sex at jeg trodde faktisk at det var slik at gutten koblet seg på og deretter gikk resten av seg selv. Jeg ante ikke at det var bevegelse involvert!

Det hjelp ikke nevneverdig at stakkaren selv ikke hadde det spøtt erfaring. Han var også jomfru. Ikke hadde han lest noe særlig om sex eller den kvinnelige fysiologi heller. -Men han hadde sett mye på pornofilm!

Jeg hadde trusa av, men topp og BH på. Vi tenkte liksom ikke over at det skulle av også. Han hadde T-skjorte, men ingen bokser. Han klådde på meg. Jeg var våt og veldig veldig klar. Og hårete. Nice. Han spurte om jeg kunne ta på ham. Jeg ante ikke hvor jeg skulle ta, eller hva jeg kom til å møte på! Famlet meg fram, møtte på noe mykt og litt hårete. Jeg ante ikke at det var ballene jeg klådde på. Pikken lå jo stiv oppover magen. Slik enkel fysikk fattet jeg ikke den gang. Han flyttet litt på hånden min og jeg fikk tak rundt noe som liknet litt mer på mitt mentale bilde av en stiv pikk.

Ja, så lå jeg der, da. Hånden lå stille over pikkens hans. Hva var det meningen jeg skulle gjøre nå?

Han la seg til slutt over meg og famlet seg fram til riktig inngang. Det var ikke så rart som jeg hadde trodd det skulle være. Det var ikke spesielt godt heller. Det var igrunn ikke noe særlig å skryte av generelt. Men det hadde jeg heller ikke ventet. Han la seg til slutt ned ved siden av meg, med et salig blikk i de blanke øynene. Høytidelig sa han:

- Nå har jeg gjort deg kvinne og du har gjort meg mann. 


Finnes det noe mer kleint å si etter sex?

Fem minutter senere ville han prøve igjen. Det var greit nok, dog rytmen ikke var så mye bedre. Men så skulle han bytte stilling. Jeg ante ikke at det fantes andre stillinger! Skulle jeg sitte på topp? Eh...hvordan gjorde man det, da?

Men vi prøvde og han jukket og jeg sklei og til slutt så kom han jo. Jeg fortsatte likevel. Jeg spurte meg selv hvordan man avslutter sex. Det hadde jeg aldri liksom tenkt på før. Jeg ante ikke. Stakkaren i senga bet det vel i seg og sa ikke stort. Til slutt gikk jeg av fordi jeg ikke gadd mer.

I flere måneder etterpå hadde vi sex flere ganger om dagen. Jeg var like usikker hver gang han foreslo noe nytt. Hva? Ta meg bakfra? Som en hest? Ekkelt!! Men jeg ville jo ikke være snerpete heller, så jeg snudde meg da rundt og han jokket på. Jeg følte meg mest dum, men lot det stå til.

Likevel likte jeg sex. Jeg likte å kjenne at det sugde i underlivet når jeg satt på bussen og tenkte på pikken hans inni meg. Etter en stund lærte jeg meg selv hvordan jeg skulle få orgasme, og plutselig var det hele ganske mye mer spennende for meg også.

Så en dag spurte han plutselig om jeg kunne ta den i munnen!

Hæ? I munnen? Hvorfor det? Æææææsj, det er jo den han tisser med! Jeg synes forslaget var helt merkelig og hadde aldri hørt om det før! Ta pikken i munnen?

Jeg trakk pusten og dukket nedover. Okay, her skulle det pikkes i munnen! Så jeg la den på tunga og lukket leppene rundt. Vel, hva nå da? Jeg synes fremdeles det hele var mildt sagt idiotisk. Og unaturlig og feil. Han prøvde å lære meg. Kunne jeg ta den litt ut og inn i munnen, liksom? Eh...jo....

Det var mye tenner i den seansen. Jeg fatter ikke at han greide å komme i det hele tatt. Jeg hadde virkelig ikke peiling på hva jeg gjorde eller hvorfor. Heldigvis sa han ifra før han kom. Sæd var jo ekkelt. Ikke snakk om at jeg ville ha det i munnen! Yach!

Jeg har lært en del siden den gangen. Men sex var så nytt for meg da det var nytt, at det tok månedesvis før jeg ble komfortabel med bare det å bytte stilling! Dessuten gikk jeg med konstant dårlig samvittighet. Jeg som skulle vente til jeg var gift!

Jeg tror jeg var et ekstremt tilfelle. Jeg regner med at de fleste, selv om de har sin kleine første gang, i det minste visste at sex betyr at kuken skal inn i vagina også ut også inn også ut igjen og inn...

Det er sikkert flere jeg kan klandre for min manglende basiskunnskap.  Men jeg skulle ønske mamma og pappa snakket litt mer naturlig om sex. Jeg var jo livredd! Sex var skummelt, stort og skremmende. Jeg kan si som så at forholdet til denne gutten ble ødelagt, blandt annet fordi jeg var så usikker i sexlivet. -Noe som i seg selv er ganske trist ettersom han er far til to av mine barn! Jeg brukte lang tid på å jobbe med meg selv for å bli den sikre gudinnen som jeg er i dag. -Og jeg har fremdeles masse å jobbe med.

Hva synes du? Er sex naturlig og sunt, eller er det skremmende og vanskelig? 
Hvordan var din første gang?

8 kommentarer:

 1. Hjemme med mine foreldre var ikke sex et tema noensinne. Ikke har jeg peiling på hvor jeg fikk alt fra en gang! Tipper internett var en fin ting. Det eneste jeg husker er at mor sa at det ikke var mulig at familiemedlemmer var kjærester. Det forstod jeg da som at det ikke var fysisk mulig. Haha.

  Ellers har jeg aldri hatt noe stort problem med sex. Av og til lurer jeg rett og slett på om det bare er jeg som ikke hadde problemer den første gangen! Jeg var 15 år og hadde kjæreste på 18 år. Vi ble bare enige om at vi skulle ta steget på en helt vanlig kveld. Enkelt og greit! Jeg kan heller ikke huske at jeg har hatt noen problemer i sengen... Mulig jeg bare har vært heldig med partnerne mine, hehe ; )

  SvarSlett
 2. I underbevissheten har jeg alltid visst, fra 5-årsalderen, at sex var noe naturlig. Likevel fikk jeg innprintet, fra barnehagelærere og lærere, at sex er noe vi ikke snakker om.

  Det samme gjelder enkelte medstudenter - særlig de kristne... Og jeg studerer medisin - det mest naturlige studiet, hva gjelder sex!

  Sex er noe av det beste vi mennesker kan oppleve. Alt jeg og min kjære VIL gjøre, er natulig, spør du meg :)

  SvarSlett
 3. Oi, du var jaggu uheldig med din første gang.

  Jeg var noe lignende. Jeg visste hva sex var og sånt, men jeg tenkte aldri tanken at jeg skulle få oppleve det. Jeg hadde aldri sånn små kjæreste på skolen og holdt meg sammen med jenter, hadde ikke kysset en gang før jeg fikk min første kjærest som 16 åring. Da skjedde det ganske fort. Plutselig var det skjedd å jeg var ikke jomfru lenger, egentlig husker jeg ikke så mye av den gangen heller (var ingenting som gjorde det så spesielt at jeg husker det).
  Eneste jeg husker er at jeg plutselig ikke var jomfru lenger og at jeg var helt sjokkert over at jeg hadde hatt sex, jeg som var overvektig og stygg. Hehe.. Gruer meg til jeg må ta slik prat med sønnen min, håper det blir leeeeeenge til. Hadde problemer nok da en unge på 3-4 år spurte meg når jeg var høygravid om ungen kom til å komme ut igjennom tennene eller tungen... Hoff...

  SvarSlett
 4. Min første gang var når jeg var 14. Ikke at det den gangen var frivillig eller noe jeg var med på. Jeg skjønte ikke hva det var jeg hadde vært med på før det var over.. Gutten var like gammel og hadde peiling. Ikke at jeg kjente så mye eller følte noe spesielt om det.

  Nettet var til stor hjelp, og det er det jo fortsatt. Mamma og pappa ga meg jo selvfølgelig leksjonen om sex flere ganger. Spesielt mamma, men slik er overbeskyttende foreldre.

  SvarSlett
 5. Off, min første gang vil jeg helst glemme og fortrenge :p
  Jeg var 13 år, og hadde veeeeldig lyst til å være kul slik som de andre jentene som var 4-5 år eldre enn meg. Jeg blir skikkelig flau av å skrive dette..men jeg ville ha sex bare for å ha hatt sex liksom.
  Det skjedde i en trehytte på en lekeplass klokka 21.00 en høstkveld. Det var mørkt, og ikke minst kaldt. Han var 20 år, og veldig erfaren, mens jeg var 13 år og trang som fy. Det er det mest smertefulle jeg har opplevd... synes til og med å huske at det er vondere enn en fødsel.... Klarte ikke å gå på flere dager.. hahaha..

  SvarSlett
 6. Kari: Så flott at det gikk så naturlig og enkelt for seg første gang du hadde sex! Det er veldig godt å høre at noen også har den erfaringen!

  Sailor Cherry: Det er trist og litt merkelig at sex skal være noe man ikke prater om. Jeg elsker å prate om sex. Er det ikke naturlig å prate om det man liker? Jeg liker mat, sex, trening og familieliv. -Så da er det de temaene jeg prater mest om!

  S.G: Virker som om du ikke var så heldig med din første gang du heller? Å prate med barn om sex behøver ikke å være flaut eller vanskelig. Begynn tidlig, sånn at han venner seg til at det er greit å stille spørsmål. Så svarer du på det du synes han bør vite! :-)

  Anonym 10:51: Var det ikke frivillig første gang?? :-O Håper du har bedre erfaringer etter det? :-) Så overbeskyttende foreldre snakker om sex med barna sine? Greit å vite. ;-)

  Anonym 20:06: Du trenger ikke være flau! Det er synd det var sånn en smertefull opplevelse. Men det er nok mange som har hatt det som du; at de vil ha sex bare for å kunne si de har hatt sex.

  Vondre enn fødsel altså? Hva slags idiot (unnskyld) orker å ha sex med ei lita jente som i tillegg får store smerter av det? Huff.

  SvarSlett
 7. Det var ikke noe spesielt jeg husker iallefall som gjorde det så godt.

  Eneste jeg husker var at det startet med klining på sofaen og husverten plutselig sto i døra (daværende kjæreste bodde i hybelhus og døren mellom kjøkkenet og hans rom sto åpen, altså han så oss med en gang han kom inn på kjøkkenet). Hvor jeg ble driiiiit flau, huff å huff.. Halvtime senere var det glemt, vi var på sofaen igjen og derfra gikk det videre.

  SvarSlett
 8. Sv.

  Jeg gikk jo og sa hva som hadde skjedd til mamma. Har alltid hatt et tett bånd til henne. Og hun spurte og gravde, og jeg forklarte jo som det var. Mamma ble selv gravid som 20 åring. Så kanskje unge mødre er flinkere til å være overbeskyttende? Og forklarer bedre ?

  I ettertid så har jeg hatt mange fine opplevelser, så har kommer over det, men det henger jo fortsatt litt fast på hjernen..

  SvarSlett