mandag 13. juni 2011

Venus: Sexrus

Etter en travel dag var vi kjempeslitne på kvelden alle sammen. Vesla ble lagt og jeg og samboeren var på soverommet for å få av oss finstasen etter familieselskap. Jeg ga opp hele styret og slengte meg ned på senga. Det var så godt at det ikke fristet å stå opp før dagen etter. Typen kom hoppende ned ved siden av meg. Jeg hadde egentlig følt meg litt småkåt et par dager, og følte meg veldig klar for en runde under dyna. Og siden jeg har en type som nesten ikke kan ligge ved siden av meg i senga uten å være klåfingra, så det ut til at ønsket mitt skulle bli oppfyllt.

Det aller beste var at det bare handlet om meg! Han stakk hånda nedi trusa mi og begynte å fingre meg. Og fy, så deilig det var! Jeg hadde nok lengtet etter det de to siste dagene, for jeg var jo våt nesten før han begynte. Jeg var så sliten at jeg ikke orket å begynne å runke han, og det virket helt greit for han. Han bare fingret som en gud og jeg kom etter en liten stund. Jeg ble helt borte i orgasmen og ristet og ålte meg rundt i armene hans. Han la meg på ryggen og la seg tungt oppå meg. Stakk pikken sin inn i meg og begynte å knulle meg skikkelig hardt. Enda hardere enn han pleier. Jeg kjente han så godt inni meg, han når helt til bunnen i meg, passer helt perfekt.
 
Jeg lå med hodet helt bak i veggen, og siden han støtet så hardt dunket hodet mitt litt borti veggen. Så jeg løftet armene bak hodet og skjøv meg litt ut ifra veggen. Og jeg liker å holde hendene over hodet i veggen og skyve fra, for da blir støtene hans enda hardere når jeg gir motstand. Alt var så deilig, rått og hardt. Har dere opplevd å bli nesten beruset av kåtskap? Vel, det var slik det var. Helt siden han begynte å fingre meg følte jeg at det lå et tåkete slør rundt hodet mitt og foran øynene mine. Vi kastet oss rundt i senga og så bare hverandre, og kjente bare hvordan kåtheten lå i rommet. Jeg elsker de gangene det er slik. At alt bare klaffer fra start til slutt. Alt går fort og hardt for seg, jeg er våt og han er steinhard.

Plutselig begynte han å le! Hva i all verden tenkte jeg. Hvorfor lo han?? Det første jeg trodde var at kanskje han brøt ut i latter fordi han kjente at det kom til å gå for han nesten med en gang. Han gjør det noen ganger. Hvis vi har hatt et heftig foreplay og er nære orgasme allerede der, kan det ofte gå fort for han. Og da kan han begynne å le litt vet jeg, men denne gangen syntes jeg det var litt annerledes. Han så ned på meg mens han lo, men sa ingenting. Jeg ville ikke ødelegge hele greia, så jeg sa ingenting. Vi fortsatte og han peiset på til jeg skjønte at han nærmet seg orgasmen. Så gikk det for han og han falt tungt over meg mens han pustet ut. Igjen kom latteren trillende, og nå spurte jeg hva som var så gøy. Da ba han meg se meg litt rundt, og da jeg gjorde det skjønte jeg hva som var så morsomt.

Senga hadde havnet midt i rommet! Vi har bare sånn rammemadrass, og jeg hadde skjøvet så hardt ifra og han hadde peiset på så hardt, at vi skjøv hele senga midt uti rommet. Da måtte jeg virkelig le selv også, for jeg hadde vært så kåt og borte vekk at jeg ikke hadde enset at jeg dyttet senga ut ifra veggen. Jaja, da var sexen av god kvalitet i hvertfall, siden jeg ikke la merke til at jeg lå i midten av rommet.. ;)
♥Venus♥

2 kommentarer: