søndag 12. juni 2011

Å trykke på de rette knappene

I går var en sånn kveld hvor all sexlyst bare var helt forsvunnet. Jeg visste det allerede fra han ringte fra butikken og spurte om det var noe jeg hadde lyst på, at han ville ha sex i kveld. Han mente mat. Var det noe jeg var fysen på. Men det var noe med måten han spurte på. Pausen han la til etter spørsmålet. En forventning som sitret så langt inn i øret mitt at hodet mitt ble helt fylt med den. Hans forventning. Hans lyst. Og sammen med den en fortvilet skuffelse over at jeg ikke fyret kontant der og da. Jeg burde fyre. Jeg burde ha lyst. Men jeg er helt død.

Vi rigget oss til i sofaen senere på kvelden. Han hadde med iskaffe til meg. Rigget oss til foran TV. Jeg fikk ligge med føttene i fanget hans. Jeg hadde hatt en intens treningstime bare et par timer før og var sliten i hele kroppen. Han strøk meg på føttene og oppover bena. Strøk og kilte. Etter trening er kroppen min på høyalert og alle berøringer føles så utrolig mye mer intenst. Det var så godt og halvt ligge i sofaen og reagere på den kilende følelsen av fingrene hans. Oppover lårene. Hendene hans smatt rett som det var innunder den korte shortsen forbi trusa og inn i det aller helligste. Der det alltid er bløtt og varmt.

Det var deilig.

Men jeg var helt død.

Ikke en reaksjon i kroppen min. Ikke en eneste. Jeg ble bare trøtt. Trøtt og tilfreds. Etter at filmen var ferdig og iskaffen drukket opp hadde hver cm at bena mine fått oppmerksomhet fra kjæresten min. jeg visste med hele meg at han ville ha sex. Han kunne likegjerne skreket det, selv om han aldri nevnte det med et ord. Han gjør ting anderledes når han planlegger sex. Saktere. I en uvanlig rekkefølge. Han somler. Han ser på meg mer enn vanlig. Han beveger seg annerledes. Jeg er sikker på jeg kan LUKTE det av ham uten at jeg er bevisst noen spesiell duft.

Er det mulig å være sååå død og ureaktiv?

Jeg prøvde å gjøre meg usexy uten å ødelegge den gode stemningen. Jeg ville ha det hyggelig. Men jeg orket ikke tanken på sex. Jeg skrudde på den sjarmerende delen av meg som kun er morsom og underholdende og ikke det spor søt eller tiltrekkende. Jeg tøyset og flirte og fikk han til å le. Jeg vitset og understreket de morsomme poengene med gummitrynet jeg er kjent for. Å være sjarmerende usexy er min spesialitet.

Så er det tid for senga. Jeg merker at jeg unngår å se på ham. Unngår å være der han er. Unngår å ta på ham. Jeg vil så visst ikke oppmuntre til noe som helst. Men han har bestemt seg. Og når han har bestemt seg så gir han seg ikke så lett.

Han bruker tilogmed blikket!

Men alt kjennes feil og jeg forbanner meg selv for at jeg satte på film og ikke istedet satt meg ned og pratet med ham. Kanskje om jeg vinklet samtalen inn på sex, at jeg ville vært litt mer kåt. Vi jenter tenner jo helst på mentale bilder og fantasier... Men jeg vet at det å snakke med kjæresten om sex ikke gir meg det helt store. Mest fordi han helst unngår emnet.

Han tar på meg, men det kjennes bare irriterende og slitsomt. Han kysser meg, men det føles mer som en krasj enn et kyss. Han ser på meg med kåt blikk. Jeg synes bare det ser latterlig ut. Han slenger meg ned på senga. Jeg prøver å ikke le. Han slikker meg på brystene. Jeg synes det kjennes slimete vått. Han biter meg i brystvorten. Jeg skvetter til og hyler au. Han beveger seg nedover magen, rundt navlen hvor jeg er så kilen og ned til klitoris. -Som ikke reagerer med et lite hei, en gang.

Jeg vil så gjerne. Jeg ser hvordan han prøver. Men jeg får det ikke til. Jeg tenner bare ikke. Tankene mine flyr til andre, mislykkede knull og videre til oppvasken som står igjen til i morgen. Jeg prøver å ta meg sammen. Jeg lukker øynene og prøver å mane fram sexy bilder bak øyelokkene. Men selv ikke fantasiene mine vil samarbeide i dag.

Han putter en finger i meg. Det pleier å hjelpe litt. Men det kjennes klønete. Han trekker den ut igjen. Slikker videre. Hvorfor er det ikke godt? Hvorfor kan ikke den fordømte kroppen min reagere som den skal?

Jeg begynner å håpe at dette kommer til å gå fort. Jeg begynner å planlegge hvordan jeg skal te meg for å hisse han mest mulig opp, slik at han kommer fort og jeg kan sove. Det er jo bare så typisk at han nå er så ivrig og målrettet. Jeg kjenner igjen det blikket der. Det betyr at han ikke kommer til å gi seg før jeg har fått orgasme. Og jeg begynner å frykte at det kan ta uvanlig lang tid. Noe som kommer til å ende med at han får stiv nakke og klager over dårlige liggestillinger hele neste uke. Noe som ender med at jeg får dårlig samvittighet for at jeg bruker så lang tid på å komme. Akkurat som om jeg ikke har nok dårlig samvittighet for at jeg er får lite kåt og at vi har for lite sex.

Jeg har mest lyst til å gi opp og trygle han om å stoppe da han plutselig kjører en finger inn i meg.

Det er som å skru på en knapp. Plutselig er jeg på og orgasmen er like rundt hjørnet. Fantasier og bilder brer seg ut foran mine indre øyne som blomster for solen. Jeg gisper og stønner. Nei, jeg skriker nesten. Sjokkert over at det i det hele tatt er MULIG å få en så rask forandring. Og hvor er det egentlig han presser? Det er ikke på G-punktet, for det ligger mye lenger nede og jeg mistenker at han ikke egentlig vet hva det er og hvor det ligger, for han bommer alltid. Nei, dette punktet ligger langt oppe i skjeden på fremre vegg. Han presser hardt på det og det stråler små nåler og vibrasjoner i hele kroppen min. Han slikker meg enda og jeg vet plutselig ikke riktig hva som er mest deilig.

Jeg kjenner at det bygger seg opp i kroppen min. Den dumpe, varme følelsen som sprer seg fra underlivet og utover. Den ballen med energi som bygger seg opp i hjernen. Jeg kommer, hvisker jeg. Nei, jeg stønner. Jeg har visst ikke kontroll på meg selv.

Så stopper han. Brått. Der jeg ligger helt på kanten og vipper. Jeg roper ut i overraskelse og frustrasjon. Jeg ser han spisser ørene. En unge. Han hører en unge. Jeg blir plutselig flau og prøver å roe meg ned, men det er ikke lett. Jeg skjelver lett og prøver å puste rolig. Nei, det var visst ingenting. En unge som snudde på seg kanskje. Han dukker ned igjen og jeg puster lettet ut.

3---2---1---eksplosjon. Deilig fyrverkeri. Når bølgene endelig stilner av kjenner jeg krøller mellom fingrene. Jeg har visst holdt hodet hans nede. Jeg var visst redd han skulle stoppe igjen.

Han reiser seg halvveis opp. Fingrene fremdeles i meg. Han presser fremdeles mot punktet. Han er kåt. Veldig kåt. Jeg tror ikke jeg har sett ham sånn før. Han begynner å runke og mens han runker begynner fingerene hans å pulsere mot punktet langt oppi meg. Jeg gisper og gaper av overraskelse når ballen av orgasmebomull begynner å dannes på nytt. Fingrene hans er INNI meg, sant? Han er ikke engang i nærheten av klitoris!

Det vibrerer i hele kroppen. Det stråler skarpe stråler fra punktet inni skjeden. Pulserer med fingrene til kjæresten. Jeg kommer, gisper jeg før jeg vrir meg i en kraftig orgasme som river i hele kroppen min. Lenge. Jeg tror aldri det skal stoppe. Jeg vil ikke at det skal stoppe. Orgasmen bare øker i styrke. Den avtar ikke. Til slutt må jeg vri meg bort fra den. Eller er det den som vrir seg bort fra meg? Jeg blunker. Munnen er åpen. Øynene store av forundring. Jeg ser på Charming. Han har et blikk jeg aldri har sett før. Pikken hans er stor og pulserende. Jeg kan se at han er på kanten. Jeg setter meg opp, bøyer meg fram og gaper for å legge leppene rundt pikken hans. Så kjenner jeg det myke, varme på tungen. Hører på orgasmestønnene og kjenner det stramme seg i pikken. Strammes og slippes, strammes og slippes. Det pulserer og dunker mot de følsomme leppene mine og tungen min. Jeg svelger og ser opp på ham med ærefrykt.

Jeg kommer ikke på noe å si. Jeg trodde ikke det var mulig. Det føltes som å ha sittet på et somletog som plutselig gikk med lysets hastighet. Og intensitet. Det dunker i underlivet. Jeg vil ha mer. Jeg er hekta. Jeg kan kjenne det. Tør jeg spørre om mer? Jeg er ikke trøtt lenger. Charming er stolt og glad. Jeg er glad og kåt.

Jeg har aldri noensinne blitt satt ut av kroppen min før. Ikke som på denne måten.

Vi jenter tenner visst ikke bare på fantasier.

Det gjelder visst bare å trykke på de rette knappene.

--Isis--

2 kommentarer:

  1. Damn... Lucky you!

    Hvor i helvete er mine knapper tro... Hmmm..

    Venus <3

    SvarSlett
  2. Jeg har jo hørt om vaginale orgasmer, men jeg har aldri greid å oppnå en! Jeg har også hørt at det muligens er noen kvinner som ikke kan oppnå det. Jeg hadde slått meg til ro med at jeg var en av dem. Jeg har jo prøvd, skal vites! Det har vært intens prøving på å se om jeg i det hele tatt kunne nærme meg vaginal orgasme. Men det har aldri skjedd. -Før nå. Og det ved en tilfeldighet! Sprøtt altså!

    SvarSlett