søndag 1. mai 2011

Magiske punkter

Jeg elsker å bli massert. Jeg elsker det så mye at jeg nesten elsker det like mye som sex. Nesten. Massert på ryggen that is. Jeg har noen punkter bak der som forandrer meg fra oppegående, intelligent og rask i replikken til å bli en siklende, stønnende, svært hodetomt vesen som ikke vet hverken opp eller ned, bak eller fram. Så fort noen klemmer litt på de nevnte punktene reduseres jeg til en viljeløs liten pike med svært høy kåthetsfaktor. Vi snakker tunge øyelokk og sløvt blikk. Vi snakker ukontrollerte stønn og viljeløse bevegelser av nytelse. Vi snakker vått i trusa og sug i fitta.

 Sånn

 Neida. Sånn. Helt sånn. Det der er meg. Nesten

Det er igrunn greit at menn flest ikke vet om disse punktene, ettersom et par lette trykk på dem får meg til å si ja til hva som helst. Det kunne blitt pinlig.

Bigboy var skikkelig flink til å bruke disse punktene til sin fordel. Han fant raskt ut at det var raskeste og enkleste måten å få meg klar på, hvorsomhelst, nårsomhelst, og utnyttet det grovt til sin fordel stadig vekk. Ingen andre har forstått relevansen av dette - før nå.

Charming er snill som dagen er lang og masserer meg gjerne og til stadighet. Han kan gjerne komme opp til meg bakfra mens jeg setter inn i oppvaskmaskinen bare for å kjæle litt på meg. Jeg kan foressten ikke tenke meg noe mer irriterende. Åh, ja, jeg vet. Meg og mine luksusproblemer.

Men selv om han er over gjennomsnittet (langt over gjennomsnittet) flink til å massere meg og stryke på meg og kose på meg, så har han ikke oppdaget de punktene mer enn tilfeldig nå og da, og har ikke gjort seg nytte av dem på en selvisk måte. Han har tross alt ikke hatt noe behov for det, ettersom jeg har en seksualitet som overstiger hans med ca 100%.

Det vil si. Det har vært sånn helt til de j***** p-pillene fikk viljen sin og gradvis dempet all seksuell vilje og motivasjon hos meg, etter lang tids bruk. Nå er det faktisk slik at det er Charming som gjør brorparten av tilnærmelsene og jeg som avviser så godt jeg kan. Rollene er så absolutt snudd. Jeg liker det og hater det samtidig. Tross alt er jeg ikke meg selv. Jeg liker best å være meg selv. Men samtidig føles det litt godt å ikke være den krypende, tryglende, bedende parten av den seksuelle karusellen, HVER gang.

Nå kan det gå noen dager mellom hver runde mellom laknene og det har medbrakt en herlig forandring i heimen. Faktisk en uventet overraskelse i form av at Charming er kåtere enn noen gang! Han liker tydeligvis best å jakte selv, og enda bedre liker han det hvis jeg er litt tung å få igang. Det er ikke noe som sier sex mer enn en skikkelig avvisning, liksom. En av dagene i påsken hadde vi sex TO ganger i løpet av en dag, liksom! Vi snakker tre ganger i løpet av halvannet døgn, liksom! Og det hadde sikkert blitt mer også, hadde det ikke vært for at jeg begynte å blø... Vi snakker helsprengt tissemann som sitter fast i en type som begynner å runke helt ut av det blå der han ligger ved siden av meg. Det er nesten så jeg lurer på om noen putter viagra i maten hans, og hvorfor de ikke har gjort det før.

Såh. Alle har vel fått med seg Charming strenge regler for sølibat under de blodige periodene? Vel, jeg har faktisk begynt å venne meg til at det ikke blir noe på meg. Enten det, eller så bryr jeg meg bare ikke lenger, takket være p-pillene. Jeg tror egentlig helst det siste. Vanligvis når jeg blør så pleier ikke Charming å gjøre tilnærmelser heller. Alle har vel fått med seg mine strenge regler for rettferdig fordeling av nytelse? Vel, jeg nekter å suge han når jeg har mensen, for hvorfor skal HAN få når ikke JEG kan få? Ja, jeg vet, meg og mine barnslige rettferdighetsprinsipper.

Jeg fikk et par småsnurte kommentarer på den regelen. Hvorfor skulle han måtte gå uten sex bare fordi JEG hadde mensen. Jeg kunne vel UNNE han en blowjob eller tre? Det ville HAN gjort for meg! Jeg var jo KJÆRESTEN hans, og kjærester skulle unne hverandre gleder.

Vel, han blør ikke en uke i måneden, så det er lett for han å si.

Uansett. Han har til slutt slått seg til ro med min regel, uansett om han er enig eller ikke. Tross alt kan han ikke godt tvinge meg heller. Men så var jo situasjonen plutselig slik at han var kåt og jeg blødde. What to do?

Vel, plutselig gikk det opp et lite lys for mannen (pling!) idét han strøk meg over ryggen og følte seg fram til en knute. DEN knuten. Tilfeldigvis. (Ja, han kan kjenne knutene utenpå huden...ikke fordi jeg har så store knuter, for jeg er generelt lite plaget med stive skuldre/rygg...men fordi han er sykt skilled som massør...bonus til meg) Når han treffer den knuten så settes jeg i siklemodus med én gang, og har ingen vilje og ingen kontroll over lyder som kommer ut av min munn. (Noe Charming sikkert ville argumentert for at jeg egentlig har lite kontroll over generelt. Følelser er stort sett ganske tydelig på meg. Desverre. Ref; Pottesur megge - kvitrende lerke) Og det er ikke annet å si når man er i siklemodus, enn: "Åh..." Jeg ville sagt det tostemt om det var mulig. Kanskje stemt i en operatune også, om jeg var istand til det både mentalt og stemmemessig.

"Hey", tenkte mannen! "Dette kan jeg jo bruke! Hvis jeg bare fortsetter å gni og stryke og trykke og spesielt gni, høres det ut til...så kan jo jeg styre hodet hennes mot mitt hofteparti. Hvis jeg bare får henne til å gape høyt nok over et stønn, så kan jeg jo bare smette pikken inn i det åpne hullet når anledningen byr seg!" Vel, kanskje ikke han tenkte det akkurat sånn, men det var det han planla. Luuuuringen.

Han fikk skikkelig trent koordinasjonsevnen og konsentrasjonsevenen der han lå og runket og stønnet og ble kåt av mine lyder, mens han lette etter effektfulle punkter bak på ryggen min, MENS han styrte meg sakte men målbevisst mot sitt eget hofteområde. Ikke så lett med ei dame som vrir på seg med ganske uforutsigbare bevegelser. Men han klarte det. For kjæresten min er et koordinasjonsvidunder. Dessuten kan jeg bare ikke få understreket hvor god han er på å massere. Hvis noen har lyst til å prøve, for å kontrollere mine ville påstander, bare ring, så skal du få låne ham. Alle fortjener en Charmingmassage. Han pleier ikke å kreve en blowjob for tjenesten. Men jeg kan ikke garantere noe, selvsagt.

Jeg var allerede et hodetomt vesen som bare kunne framprodusere primitive lyder da Charming tok et kraftig tak i håret mitt og dro hodet mitt bakover og tredde det ned på pikken sin. Så var det egentlig bare å dra opp og dytte ned et par ganger, til jeg hadde rytmen inne og hodet mitt duppet helt av seg selv, mens han klemte hardt om skuldrene mine så jeg ikke skulle gli ut av transen. Det funka. Han kom, jeg svelga og alle (to) var glade.

Så sovnet vi trygt og godt og rolig og sov som barn hele natten til ende. -Eller ihvertfall til Minsten bestemte seg for at natten var over klokka halv seks-ish på morgenen etter... Og da var Charming så glad at jeg lot meg sove og stod opp med ungen selv. Bonus til meg.

--Isis--

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar