søndag 22. mai 2011

Venus: Analsex for amatører

Jeg skrev i et tidligere innlegg (om sexfantasier) at en ting jeg ikke er interessert i er analsex. Sant er det jo, men det betyr ikke at jeg ikke har prøvd det..

Det var da jeg og typen hadde vært sammen i ca ett år, og rukket å blitt trygge på hverandre i senga. Så viste det seg at han hadde veldig lyst til å prøve analsex. Ingen av oss hadde prøvd det før, men det var han som var mest ivrig. Det hadde ikke gjort meg noe hvis han ikke hadde spurt liksom, for jeg var ikke like nysgjerrig på det. Men han spurte så pent ganske lenge, så jeg bestemte meg for å gå med på å prøve. Han var jo ganske modig som turte å si hva han ønsket, så jeg tenkte at det var på tide å være like modig og prøve noe som var utenfor min komfortsone.

Glidemiddel og kondomer ble skaffet, siden jeg hadde hørt at det var smart å bruke. Vi var nok litt nervøse begge to så ting gikk vel ikke sånn naturlig og glatt. Jeg var helt sikkert litt anspent i hele kroppen også, og det er vel ikke akkurat det beste utgangspunktet vil jeg tro. Han fikk i hvert fall kondomet på, og glidemiddelet ble flittig tatt i bruk. Jeg stod på alle fire med han bak meg og så trengte han pikken sakte inn i meg.

Selv om han var kjempeforsiktig og det var veldig vått der, var det sinnsykt vondt! Jeg ble litt mer vant med det etter at han hadde gjort det et par ganger, men etter en stund med inn og ut så måtte jeg bare si stopp. Det var ikke verdt det, for det var så vondt at jeg ikke fikk noen glede av det. Han måtte jo gjøre det så sakte at sikkert hadde brukt en evighet på å komme. Det var helt i orden for han, heldigvis skjønte han at jeg ikke gadd mer siden det var så vondt.

Det var altså min eneste erfaring med analsex, og det begynner å bli en stund siden nå. Nå er jeg eldre og mer erfaren kan man si. Typen min maste ikke mer om analsex etter det, men saken er at nå (seks år etter) har han begynt å lufte temaet igjen. Så jeg har tenkt litt på at jeg kanskje burde kaste meg i det og prøve på nytt. Det kan jo hende at det blir bedre etter hvert..?

Jeg trenger litt råd fra de mer erfarne. Er det mange som passer på å få "tømt seg" på en eller annen måte, eller bare kjører dere på og håper på det beste? Hva er den beste stillingen å ha analsex i? Finnes det en bedre stilling enn doggystyle? 

Det jeg gjerne vil fram til med dette innlegget er at vi må huske på at alle er forskjellige og alle liker ulike ting. Jeg er ikke spesielt vill eller gal i senga, og har heller ingen umiddelbare ønsker om å gjøre sinnsyke og drastiske ting i halmen. Jeg tror det er mange som er slik som meg, men ingen av oss hever stemmen når det snakkes om sex. Derfor høres det ofte mest om dem som er utadvente, eksentriske, fantastisk frigjorte og gjerne litt sexgale. Ja, jeg er misunnelig på dem, men jeg vil også si at man må akseptere seg selv slik man er. Kanskje man synes det ikke gjør noe at man ikke har sex hele tiden, og er fornøyd når man rekker ett kjapt knull før jobb.. Det er helt greit det også!

Så, hvis noen analsexguder der ute har noen tips, kom med dem! Vi amatører trenger litt starthjelp ;)

Venus

7 kommentarer:

 1. Jeg liker analsex, men klarer kun nyte i en stilling: Når jeg ligger på magen (og har en hånd under meg slik at jeg kan stimulere klitoris samtidig) og han ligger oppå. Liggende doggy heter det kanskje? Jeg liker den stillingen fordi det fremdeles føles nært og intimt, og han ikke kan peise på for hardt. Etter en stund med rolig action kan han gjerne reise seg opp på kne og kjøre skikkelig på.

  En ting som er like viktig for meg er stemningen..for at jeg skal kunne slappe av og nyte det må jeg være sinnsykt kåt, og veldig veldig oppvarmet uten å ha blitt helt ferdig.

  SvarSlett
 2. Det viktigste er å være avslappet! :) og man trenger ikke å gjøre det i doggy, man kan ligge på siden i skjestilligne og gjøre det. Men det beste er å være avslappet. Jeg har ikke vært spesiellt flink til å tømme meg eller noe slikt.

  SvarSlett
 3. jeg elsker analsex!
  Kan hende er det lurt å starte forsiktig. Dere trenger ikke kjøre full pakke med en gang. La han bruke en finger på rumpehullet ditt mens han slikker deg. La deg oppleve at det finnes utrolig gode følelser i rumpa også.

  På den andre siden bør du også kunne presse en finger inn i hans rumpehull når du suger han - likt skal være likt. Og selv om det sitter langt inne for menn å innrømme at det er godt - vil du fort merke at han faktisk nyter det han også :-)

  Ja til analsex for begge!!!

  SvarSlett
 4. Doggy er absolutt ikke den beste stillingen å ta det i! I hvertfall ikke de første gangene :) Jeg vil heller anbefale å gjøre det i misjonærstillingen, det er mye mer avslappende og intimt. Og hvis du liker å ha kontroll så kan det være lurt å gjøre det når du rir ham. Da kan du føre ham inn selv, og bevege deg i ditt eget tempo (menn har en tendens til å bli litt overivrige..) Masse glidemiddel sier seg jo selv ;) Ellers kan jeg bare si at det er en tilvennings sak, det blir bedre etterhvert, jo trygger du blir, og jo mer avslappet du blir :) Dette er mine beste tips, håper de hjelper deg litt ;)

  SvarSlett
 5. Takk for fine tips! :D

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke prøvd analsex før, og har heller ingen plan om det i nermeste fremtid. Men det er viktig at du varmer opp med forspill. At han bruker fingrene, prøver seg frem med en og går videre med to, det kan også hende han ikke kan penetrere første gangen i og med at det er noe du må bli vandt til i og med at det er så følsomt og trangt der bak.

  Beste stillingen er vel liggende doggy og etterhvert bevege seg opp på kne når det begynner å bli godt.

  Masse glidemiddel må til.

  SvarSlett
 7. Jeg liker det... men har ikke alltid gjort d.
  Øvelse gjør mester, en bør være avslappet og ha lyst. Jeg tenner egentlig mer på tanken av analsex, men du så deilig det er å faktisk gjøre det en gang i blandt også.
  Det er helt greit hvis en har "bomelommet" tidligere den dagen så en slipper å kjenne at pikken dytter på no der inne ;)
  Lurt, som flere her sier, at en kan starte med å sitte skrevs over partner. Da har dama mest kontroll og kan velge tempo, kanskje er det letter å slappa av også da? Sist vi hadde analsex gjorde vi det i skje... Det var helt fantastisk. Vi smurte på med gliders flere runder før pikken hans var helt inni meg, og d gikk helt smertefritt... men det betyr også at en må ta seg tid ;)
  Hørte en gang om et par hvor mannen hadde så lyst å ta dama i rumpa. Han gav henne en dildo som hun alene kunne øve seg på. Ikke dumt det heller.
  Masse lykke til.
  Hilsen
  fersk Gudinne beundrer

  SvarSlett