søndag 15. mai 2011

Venus: Sexdebut

Jeg var 15 år og hadde fått min første kjæreste. På den tiden var det populært å chatte på NRK Svisj. Sende inn meldinger på tv'n altså, også kunne man tekste privat til noen man likte. Tragisk, I know. Jeg fant i hvert fall en gutt på den måten, han var 19 år og bodde ett lite stykke unna meg. Vi tekstet masse og han kom til byen jeg bor og vi ble bedre kjent. Plutselig var vi sammen. Jeg var veldig sjenert i forhold til gutter og ville ikke at mamma skulle vite at jeg traff en gutt. Hun fikk jo vite det etter en stund, men jeg syntes det var så flaut at jeg aldri ville ta han med hjem til meg. Derfor hang vi alltid i byen, på stranda og var på kino.


Han var snill og grei, og lærte meg å kline. Jeg digget det! Hadde vært helt desperat på å få meg type og å kline, for det hadde jeg ikke gjort før. Det stod til forventningene i hvert fall. Så gikk det som det måtte gå, han var jo fire år eldre og selvfølgelig opptatt av sex. Jeg var totalt uerfaren, men fryktelig nysgjerrig. Han begynte å spørre om han kunne få lov til å fingre meg. Så neste gang vi møttes satt vi på en benk på stranda. På dagen, midt i blant andre folk. Han satt bak meg og fingret meg. Jeg syntes det var helt greit, men skjønte at jeg ikke kom til å få orgasme av det. Men han var jo fornøyd med å ha fått lov. Det neste han lurte på, var om han kunne få beføle puppene mine. Jeg sa ja til det også, så på vårt neste møte havnet vi i parken i byen. Vi lå på gresset og pratet og kysset. Han begynte å ta på meg, stryke og kysse puppene mine. Dette likte jeg faktisk mye bedre enn da han fingret meg. Det var rett og slett spennende. Jeg var bra fnisete da jeg skulle rett på kino med venninnene mine etterpå! Det var gøy å være den første i gjengen som opplevde litt action!

Det kommer vel ikke som noen overraskelse at det neste han lurte på var om vi kunne go all the way.. Jeg tenkte endel på det, og kom fram til at jeg fikk bare hoppe i det. Men denne gangen måtte han jo komme til meg da, for jeg hadde ikke så lyst til å sexdebutere utendørs..! Han dukket opp hos meg og vi havnet fort i senga. Vi gjentok alt vi hadde gjort tidligere, klining, tafsing og fingring. Så spurte han meg om jeg ville ha sex og jeg sa ja. Jeg lurte på om han hadde kondom og det hadde han heldigvis. Jeg tok ikke noe særlig på pikken hans, jeg mener å huske at jeg var veldig nervøs og hadde ikke peiling på hva jeg skulle gjøre med den. Han ble vel bare akkurat stiv nok til å træle på seg kondomet. Han la seg oppå meg og fikk pikken inn i meg. Men det var noe som ikke var helt riktig, tror det var at jeg nesten ikke var våt og han ganske så halvslapp. Det funket liksom ikke i det hele tatt. Så etter bare en liten stund ga vi opp. Jeg syntes det var for ille at han ikke skulle få noe ut av det, men jeg turte ikke å runke han. Så jeg spurte om han turte å gjøre det selv, og det gjorde han faktisk mens vi klina. Rimelig awkward i grunnen. Så dro han hjem ikke lenge etterpå, og jeg ble sittende og fundere over min første gang. Det var ikke så bra akkurat og jeg ønsket at jeg hadde ventet til jeg var mer selvsikker og virkelig kåt. Jeg var jo bare nysgjerrig på hvordan det var, og litt høy på at jeg var den første i gjengen som hadde sjansen til å ha sex.

Det ble med den ene gangen. Vi traff hverandre et par ganger til, men etter det dabbet interessen av for oss begge. Vi bare sluttet å ta kontakt, virkelig fin måte å gjøre ende på det noen måneder lange forholdet. Må nesten le av det i ettertid for det hele var bare så komisk og tragisk rett og slett.

Skulle jeg gitt råd til unge jenter så ville jeg sagt at de ikke bør la seg overtale selv om de er nysgjerrige på hva sex er. De burde vente til de er sammen men en som de er forelsket i og holder på å renne bort av kåtskap. Da synes jeg at det er greit å begynne å prøve seg fram. Jeg har innsett at jeg var mest nysgjerrig, ikke kåt. Og at jeg lot meg overtale litt fordi jeg også ville imponere den eldre gutten. Som viste seg å ikke våre særlig erfaren når det gjaldt!

Det skulle gå to år til neste gang jeg turte å prøve og ha sex, på grunn av at jeg var så nervøs for også det skulle gå skeis. Men det er en annen historie ;)

Venus

2 kommentarer:

 1. Oi! Dette var svæært likt min sex-debut! Bare at jeg var veldig forelsket, men likevel ble det.. kleint?
  Det ble med den ene gangen da jeg var 15 men nå, 5 år senere, hender seg at vi møtes og koser oss. Herregud hvor mye selvtillit og erfaring har å si!

  SvarSlett
 2. Jeg tror det blir slik for mange tenåringer som har sex før de egentlig burde.

  Neste gang jeg hadde sex gikk det litt bedre kan man si.. Den historien kommer den også ;)

  Venus <3

  SvarSlett