torsdag 16. september 2010

Crazy pregnant woman

Gravid. Ikke det mest sexy jeg kan tenke meg. Faktisk kan jeg ikke helt forstå NOEN som egentlig ønsker å ha sex med en høygravid dame. Likevel er jeg hyperkåt når jeg går gravid. Det er en forbannelse, for jeg kan ikke si jeg følte meg så sexy at det gjorde noe. Kjæresten var flink til å fortelle meg hvor flott jeg var og til en viss grad visste jeg jo at jeg var flott. Det er noe vakkert med en tight kropp med en liten kulemage. Vel...den tighte kroppen forsvant etter at jeg knakk to ribben og ikke kunne trene lenger. Og kulemagen ble konstant større. Selvtilliten min forsvant i takt med den veltrente kroppen, mens LYSTEN øke proposjonalt med magen.

Og den var eksplosiv.

Noen ganger ser du ei gravid dame på gata og bare tenker "WOW, ho var SVÆR!". Vel, det var meg. Det er ikke kledelig for NOEN å være SVÆR. Derfor er det så sykt kjipt å være KÅT også. K Å T.

Jeg hadde en kos kjæreste som virkelig prøvde å oppmuntre meg. Han var flink til å ta på meg og på magen, han fortalte meg hvor flott jeg var og han var så oppriktig som han kunne. Noen ganger kunne han tilogmed fortelle meg at jeg var sexy. -Men da visste jeg at han løy. Det spilte forsåvidt ikke noen rolle. Når man ser ut som et fjell så er alle gode og oppriktig velmente ord som vann i en ørken.

Men så var det denne sexen, da. Å forføre en mann, selv din egen kjæreste, med en mage som stadig glir inn i synsvinkelen og med problemer med å finne fram til ditt eget underliv, er ikke så enkelt som man skulle tro. Sexen blir ikke helt fyrverkeri den heller, når magen er i veien, man føler seg tung som en buss og man puster som...vel tungt, av bare å klatre på topp av mannen. Som kvinne trenger jeg å FØLE meg sexy for å nyte sex. Men uansett hvor teit jeg følte meg, så bare MÅTTE jeg ha. Og jeg la ansvaret videre på Kjæresten. Det var hans skyld at jeg så ut som jeg gjorde. Han fikk værsågod å stille opp.

Og selv om Kjæresten stilte opp det han maktet, så var det helt tydelig mer plikt enn fyrverkeri for den karen også.

Så jeg begynte å vente til han sovnet. Jeg lå jo våken halve natten likevel...sånn er det sent i svangerskapet. Når jeg hørte han pustet tungt og visste at han sov godt, begynte jeg å klå. Heldigvis fungerer en mann omtrent som en maskin...det skal bare litt stimulig til før ting og tang står som det skal. Fornøyd klatret jeg så forsiktig og lydløst som bare en høygravid kvinne kan, opp på pikken hans. Jeg begynte så å ri ham. Så sprekkeferdig (høhø...både som mor OG sexuelt vesen) jeg var, tok det ikke lang tid før jeg kom. Og siden Hunken sov, hadde han ikke særlig mye kontroll og kom rimelig raskt han også.

Han må ha våknet av sin egen orgasme, for det var først da han gløttet på øynene. Og hvilket syn som må ha møtt ham! Midt i sin orgasme gløtter han altså på øynene og ser en kule. Med propp. Denne kulen har ben, og bak kulen stikker det fram et rødkinnet hode og et par armer.

Sexy.

Jeg har aldri følt meg så latterlig som da. Likevel greide jeg ikke la være. Dette skjedde stadig vekk. Jeg ventet til han hadde sovnet - så tok jeg det jeg trengte. Jeg snakket med han om det dagen etterpå. Han synes det var greit. Faktisk tror jeg han synes det var en super løsning. Han slapp å engasjere seg så mye, jeg fikk det jeg trengte og han fikk en orgasme. Grei deal.

Men sexy. Nei.

--Isis--

8 kommentarer:

 1. Hehehe! Fantastisk bra! Ein av fantasiane mine dette, å bli "tatt" mens eg søv! Herleg!

  Og om du i utgongspunktet er ei pen sprek dame, då vert du kan hende endå meir sexy som gravid. Kan hende det har med å gjere at ein mann ser resultatet av sine herjingar, at frøsåinga har bore frukter. Sikkert noko sånt, men sexy er det i alle fall, i store monn!

  SvarSlett
 2. Hei,
  takk for koslig kommentar på bloggen min. Morsomt når noen nye "ansikter" stikker innom. Hvordan fant du bloggen min? Alltid morsomt og vite hvor folk "finner" meg.

  Det var utrolig deilig at hun sov hele natten, men vi tör nok ikke si at det har blitt en rutine enda ;) Forelöbig har det bare skjedd en gang. hehe.

  SvarSlett
 3. Handjagarflypiloten16. september 2010 kl. 23:23

  Via flinke-piker... (",)

  SvarSlett
 4. Hyggelig at du fant meg via Flinke-Piker, Håndjagarpiloten. Jeg digger Flinke Piker. :-)

  Kristin: Jeg fant deg gjennom "Lykken er i Øyeblikket", tror jeg. Jeg er jo mor...må snike innom en del mammablogger også ;-)

  SvarSlett
 5. Kjæresten min er også veldig ivrig på å bli knulla i søvne, så jeg pleier å suge ham opp - klar for cowgirl time! Han våkner som regel og tar etterhvert over, da... Men gøy! Apropos dominanse... <3 Du får det nok som du vil snart...;)

  SvarSlett
 6. Gravid = fruktbar = attraktiv. Sexy for meg!

  SvarSlett
 7. En gang Haldis skifta bleie på meg, sa hu det at prompene mine lukta jordbær.
  Og jeg plukka jo mye jordbær hos bondekona Sand da.

  Noe plot, lurer jeg nå.

  SvarSlett