tirsdag 21. september 2010

Blomster og Bier

- Puuuuule!

Guttene på 7 og 8 har tydeligvis lært seg et nytt ord og det brukes flittig. Stort sett på helt feil steder. -Og definitivt til feil tider. Ho mor har prøvd å begrense bruken uten resultat. Noe nytt må prøves.

- Vet du hva det betyr?
- Nei
- Du skal få lov å bruke det når du har funnet det ut.

Guttene er enig i det.

Det går et par uker, så kommer det på nytt:
- Puuuule!

Jeg spør om de nå har lært seg hva det betyr siden de har begynt å bruke det igjen. Jada, det har de.
- Ja hva betyr det da?
Mamma er innmari spent. Guttene ser på hverandre og fniser mandig.

- jo...eh...det betyr....
Guttene ser nå veldig lure ut og kikker ofte på hverandre. Mamma holder pusten.

- Det betyr at gutten stikker tissen sin inn i rompa på dama!

Denne mammaen setter kaffen i halsen. Jøss, det var da voldsomt å avanserte de var blitt, da! Merket at jeg ble litt svar skyldig. Jeg kunne jo ikke akkurat si det var feil. På en annen side så jeg fort for meg debuten til min da (minst) 16 år gamle sønn slik han hadde lært hva puling var. Jeg så for meg en stk vettskremt dame, et over normalt smertefullt rumpehøl og en stk forvirra gutt. "Hæ, jammen skal den ikke opp i rompa da?" Jeg vurderte raskt til at det kanskje var best å rette opp i fadesen før det ble en fadese. Men gutta hadde mer på hjertet.

- Vi har sett at du puuuula, vi!
Mer kaffe i vrangstupen. What the fuck? Smile stivt.

- Åja? Når da?

- Der vi bodde før! (aha, så i det store huset hvor jeg hadde passet på å ha soverom lengst mulig vekk fra barna? DET var jo en vits)
- Ja! Vi skulle vekke dere på morgenen og spørre om vi kunne spille Play Station, men så hørte vi så rare lyder og da åpnet vi døren bare på gløtt veldig stille og da stod du på knærne og Stepappa stod bak deg og du sa sånn: "Ah, ah, ah" og han brummet sånn "ohm, ohm".
- Ja! Og Stepappa var rød på rumpa!

Jeg hadde mest lyst til å rømme, synke i jorda og/eller lobotomere gutta mine. Fuck den fuckings play station som var ment for å under holde unga en times tid på morran mens vi gjorde oss klar. Fuck kåte gravide (!) damer og fuck morrasex! Jeg går i kloster.

Nå vet jeg at jeg har gitt barna mine traumer for livet. Det er ganske sikkert at den historien ikke er like morsom om et par år. -Og fuck, fuck, fuck...."Gutter? Har dere snakket om dette med noen på skolen...?"

5 kommentarer:

 1. sv: Det er bra du kan lese litt på vår blogg for å få vite mer, da! :) Og nei, guttesex blir det jo ikke snakket så mye om. Det er derfor vi liker å gjøre det! :)

  Fredrik og Kasper

  SvarSlett
 2. Hehe! Har sjølv ein nevø på 10 år (juli) som i sommar måtte visa meg eit klipp på youtube. Klippet frå Manshow der Karius og Baktus i Jan Thomas' munn får antidiabetes fordi han er så sunn, og seinare gler seg over ein loff, som viser seg å ikkje vera ein loff. Eg måtte då spørja karen om han visste kva homofili var. Joda, det var når guttar var glad i guttar. Ja, spør eg, er du glad i jenter eller gutar? Jo, han måtte no innrømme at han var mest glad i gutar. Vel vel, om det skulle visa seg å bli sant på sikt, så får nå Kasper og Fredrik kose seg. (",)

  SvarSlett
 3. hahah, denne er jo helt genial!
  xxx

  SvarSlett
 4. Dette er tredje gang jeg leser innlegget - ler meg ihjæl ;)

  SvarSlett
 5. hahah! hahahahh.. å herremin :P

  SvarSlett