søndag 3. april 2011

Gjestegudinne: Jævla hormoner!

To måneder etter at jeg hadde fått barn begynte jeg med p-piller igjen. Før jeg ble gravid var det ikke så vanskelig å huske å ta dem, siden jeg gikk på skole og sto opp til fast tid hver dag, hadde pillene på nattbordet og tok dem da jeg våknet. Ting ble litt annerledes da babyen kom i hus, jeg stod ikke opp til faste tider og det var ikke så mye struktur på ting. Gjorde forskjellige ting hele tida, noen dager var det rett opp, fikse oss og ut på bytur med vogna. Andre dager kunne vi være hjemme og slappe av hele dagen. Var ofte oppe til langt på natt og hadde ikke styr på søvnen i det hele tatt. Klarte nesten aldri å ta den pilla til samme tid hver dag, og ble mer og mer nervevrak for at jeg skulle bli gravid mens jeg hadde en såpass liten unge.

Jeg kom meg til legen til slutt, og sa jeg ønsket langvarig prevansjon, men ikke spiral osv(har aldri orket tanken på å ha noe sånt rart oppi der..). Det ble til at jeg fikk satt inn en p-stav rett under huden på overarmen. Veldig greit inngrep, og jeg ble utrolig fornøyd med at jeg bare fikk mensen en sjelden gang, omtrent hver 4 måned. Og da i en mildere form enn jeg var vant til. Jeg har alltid blødd veldig mye, og hatt dritvondt i magen under mensen, så det var deilig å slippe billigere unna. Noe særlig mer å si om p-staven min er det ikke å si, annet enn at den har gjort jobben sin i form av at jeg ikke har blitt gravid og det er jeg glad for.

I skrivende stund er det snart to måneder siden jeg fikk tatt ut staven. Jeg hadde hatt den der i over tre år og da var det på tide å skifte den. Men jeg ville ikke sette inn ny i tilfelle vi får lyst på flere barn innen det er gått tre år til. Det er tross alt litt småekkelt å få satt den inn og tatt den ut, og jeg ville ikke gjøre det flere ganger enn nødvendig. Tenkte derfor at jeg ville begynne på p-piller igjen (nå som livet er litt mer strukturert). Fikk med resept på piller, og beskjed om å vente med å ta dem til min egen syklus var i orden igjen, og begynne på pillene når jeg fikk vanlig mens. Jeg rakk aldri å kjøpe pillene før jeg fikk mensen, tre dager etter at staven var ute av armen. Så det gikk litt i glemmeboka. Mensen ble ferdig, og det som nå skjedde med kroppen min har vært litt av en åpenbaring for meg.

Jeg er jo kåt! Har lyst på sex! Tenker på sex! Snakker om sex! Ikke minst har sex med en storfornøyd samboer! Vi bestemte oss for å gi faen i p-piller og heller kjøre kondomer en periode. Kjipt med kondomer, men ikke helvete om jeg har lyst til å putte mer hormoner i kroppen min nå som jeg ser hvor bra det er uten! Har roet oss litt nå,men de første ukene har det vært en svært hyggelig kaninvirksomhet på gang i senga her ;) Plutselig liker jeg sex mye bedre! Selve penetreringen er så mye bedre også. Jeg innser at selv om jeg ikke tenkte noe over det,så førte p-staven til at jeg hadde helt ræva sexlyst i over tre år. Hallo, det burde jo ringt en bjelle i huet mitt da jeg satt der og ikke hadde hatt sex på nesten en måned, og syntes ikke at det gjorde noe!


Så halleluja for null hormoner!

Venus

3 kommentarer:

 1. Er ikke måte på hvor mye rart disse hormonene kan gjøre med kroppene våre altså, så bra da :D

  SvarSlett
 2. Etter å ha prøvd ut medisiner (som jeg kom meg av i en helsikes fart etter følgende bivirkninger) som gjorde at jeg på DAGEN mistet all mulighet til et normalt sexliv, vet jeg inderlig godt hvor frustrerende det er og samtidig da hvor fantastisk skjønt det er når ting er tilbake til det normale. Det er skikkelig ekkelt å tenke på at slike ting man stapper i seg (enn så mye behov man har for hjelp - hater kjemiske tiltak) kan fucke opp i kroppen vår på den måten. Jeg grøsser og jeg er så sjeleglad at jeg er av de helv.. medisinene, jeg kan ikke få sagt det engang!

  SV: Så herlig du er, tusen takk for den skjønne kommentaren, jeg smiler stort her:D

  SvarSlett
 3. Rebella: Vi er tre stk som skriver på denne bloggen. Det er jeg som er ivrig besøkende hos deg. Hehe. (Bare så ikke både du og Venus blir forvirret) Og jeg er så enig så enig når det gjelder de jæ*** hormonprevensjonsmidlene! *mumle*

  SvarSlett