fredag 1. april 2011

Gjestegudinne: Epler i rompa

Når man har full jobb, hus og barn er det ikke noen hemmelighet at sexlysten ikke alltid er på topp når man legger seg utslitt kl tolv om kvelden, og vet at det bare er seks timer til man må stå opp. Slik er det i hvert fall for meg, bare tanken på sex akkurat da er ofte helt uoverkommelig. På lørdag eller søndag morgen derimot, er jeg mye mer opplagt og slipper å hoppe ut av senga så fort jeg slår opp øya. Da blir det ofte litt kosing, og lysten melder sin ankomst.

Men så var det denne 4-åringen som er høyt og lavt på en gang da. Det lar seg som regel fint løse ved at hun får sette seg på stua og se på film, for det får hun ikke lov til så mye ellers. Det er liksom en helgeting, og perfekt når vi er stuptrøtte og vil sove mer, eller bare rett og slett knulle. Og slik gikk det denne deilige helgemorgenen, vesla satt på stua og vi var i full gang på soverommet.

Vi pleier aldri å låse døra når vi holder på, for det er sjelden hun går fra filmen sin. Det har så klart skjedd noen ganger, men vi har vært raske til å trekke over oss dyna så hun har aldri sett noe. Men denne gangen var det slik at jeg satt på toppen og red mannen,helt til det gikk for han. Så ble jeg bare sittende der mens jeg lente meg framover og kysset han. Akkurat da braser vesla inn på rommet, står rett bak meg og ser selvfølgelig "rett hjem"... Vi skvetter, hyler, ler og hopper bort fra hverandre og får på oss dyna. Tror vi forklarte sånn kjapt at vi bare tulla og kosa oss litt. Ungen skjønner ikke så mye, men går ut av rommet, og kommer inn igjen like etterpå. Så står hun der og fniser og ler og vet ikke hvor hun skal gjøre av seg, og sier med latter i stemmen før hun løper ut av rommet: "Haha, vet du hva mamma, epler i rompa! Hahahahaha!" Vi satt igjen en smule røde i toppen og håpet at hun aldri kom til å nevne det for noen, og det har hun heller ikke gjort foreløpig.
Klarer du se for deg det 4-åringen så, som fikk henne til å si "epler i rompa"?

Venus

5 kommentarer:

 1. Hahahaha, fantstisk! Gud, jeg ler og ler her :P

  SvarSlett
 2. Hahahaha! Helt konge! Jeg ler enda!

  SvarSlett
 3. Hahaha, så ufattelig bra;D Og ja, jeg har ingen vansker med å se for meg hva det var hun mente, hahaha;D

  SvarSlett
 4. Hahaha, herreguuuuud!! huff huff huff huff!! :D

  SvarSlett
 5. HAHA! Bare vent, hun har nok lagret det, og så kommer det plutselig i et familieselskap eller noe! "Vet du hva mamma har i rompa..."
  :D

  SvarSlett