søndag 7. august 2011

Relationshipstatus

Som jeg skrev tidligere har jeg og samboer hatt det litt vanskelig i det siste. Ble til slutt enige om å jobbe med oss selv framover i stedet for å gå for den harde løsningen det er å gjøre det slutt. Vel, just nu så går det ganske bra her i gården. Den siste uka har vært fin. Vi har ikke plaget hverandre med unødvendigheter, og dermed vært blide på hverandre hele tiden. Det er jo behagelig å slippe å være irritert i tide og utide,noe jeg har en vane for å være.

Sexen har vært laber en stund. Hvordan mitt sexliv er har en stor sammenheng med hvordan jeg har det ellers i forhold til kjæresten. I sånne kjipe perioder hvor vi er mye uenige og han gjør ting jeg ikke liker, går jeg rundt og er sur på han hele tiden. Selv om jeg kanskje ikke alltid viser det (veldig dumt, jeg vet). Da er det slik at hvis han har lyst på sex og prøver seg, blir jeg avvisende. Saken er at jeg orker ikke å late som om jeg har lyst på han når jeg er sur og frustrert over dumme ting. Jeg kan tenke på ting hele dagen, og være lei meg for det som ikke funker mellom oss. Og når kvelden kommer og han vil ha sex, så fylles hodet mitt med triste ting. Og irriterende ting. Mens han ligger der og prøver, ligger jeg og kan ikke fatte at han glemme alle problemene. Jeg må ha det bra når jeg skal ha sex! Jeg må føle glede overfor mannen, og føle at nå har vi det fint. Da får jeg lyst til å kysse. Være god mot han. Ta imot hans kjærtegn på kroppen min. Men har jeg det ikke bra så stopper hele systemet opp. Jeg klarer ikke fake gode følelser. Da sier jeg heller nei.

For noen dager siden så hadde vi sex for første gang på en stund. Det er fint å komme over kneika igjen. Så hadde vi sex igjen i går. OG i dag. TRE ganger i dag. Det var veldig hyggelig. Late søndager i senga er deilig. Fisting er noe jeg ikke skjønner meg på forresten. Bare sånn for å hoppe veldig fra ett tema til et annet. Jeg satt på kne og han fingret meg. Han brukte tre fingre, og klarte å få inn en fjerde til slutt. Jeg følte at jeg holdt på å revne, samtidig som det var godt. Godt-vondt. Men jeg fatter ikke hvordan i helvete noen får en hel knyttneve oppi fitta. Jaja, dem om det. Det er nok ikke noe for meg, hehe.

Vi har flere positive ting å se fram til i høst så jeg håper ting fortsetter riktig vei.

Ønsker dere alle en fortsatt fin sensommer. Været er så klart bedre nå som jeg er ferdig med ferie.. ;)


 Venus 

2 kommentarer:

 1. Du vet det nok allerede, men husk å sett pris på hverandre :)
  Ikke alle er så heldig å ha en god kjæreste... :/

  (...og ja - hva er greia med fisting? hjælp.)

  SvarSlett
 2. Fort gjort å glemme det ja. Særlig når man står midt oppi et kjedelig hverdagsliv med jobb,stress,husarbeid og ungemaaas. Kjenner jeg noen ganger lengter tilbake til det første året vårt der vi ikke kjente til den slags problemer enda ;)

  Venus

  SvarSlett