torsdag 25. august 2011

Hverdagssupersquirtsex

Jeg har hatt mensen en ukes tid. Eller, jeg sier en uke. Charming sier 4 dager. Jeg sier 4 dager kjennes ut som en uke. Og enda mer.

Uansett. (Det er godt det er noen som har kontroll)

Endelig er jeg ferdig med den driten for nå og ettersom jeg går hele mensenuka og er kåt som naboens katt i løpetida, så var det endelig klart for å få seg noe. Jeg la meg til i senga. Først på ryggen, slik at Charming fikk et godt overblikk over kroppen min, før jeg snudde meg sakte med rumpa først, slik at jeg kunne kikke meg over skulderen med et ertende smil. Det pleier å score ti poeng hos min Prince Charming ihvertfall. Helt klart denne gangen også. Med én gang jeg la rumpa inntil kjente jeg pikken hans begynne å bevege seg. Jeg elsker å fremkalle den reaksjonen. Ikke lenge etterpå kjente jeg armene hans over hele meg. Grådig gripende etter bryster og krafsende på huden. Det tok ikke lang tid før han trengte inn i meg bakfra slik jeg lå. Jeg frydet meg og bare nøt følelsen av hans vandrende hender over kroppen min og stive pikk inni meg.

Han la seg på ryggen og trakk meg med, fremdeles med pikken inni meg. Jeg ble liggende med en merkelig, men sexy og spennende bue i ryggen, hans hånd over halsen og hodet hengende over skulderen hans. Han hadde knærne på utsiden av mine ben, slik at bena mine var samlet. Jeg følte meg spiddet og med nesten ingen mulighet til å bevege meg eller hjelpe til. Pikken hans traff langt opp i fitta mi, akkurat på det punktet det er mest godt.

En liten stund etter dyttet han meg opp i sittende stilling. Jeg elsker at han tar kontroll. Og at han dytter meg opp slik får meg til å føle meg lett og til å beundre hvor sterk han er. Jeg red ham i sittende stilling, med ansiktet mot føttene hans, fremdeles med samlede ben. Det er utrolig godt å sitte slik. Man får liksom hjelp til å presse skjedeveggene sammen, slik at man kjenner seg trang og den stive pikken inni fitta kjennes ekstra hard og stor.

Det er ihvertfall syk deilig helt til man får krampe i kneet. Leende hopper jeg av mens jeg strekker på bena i vill panikk. Charming ser ikke engang ut til å ha lagt merke til det. Han har allerede tatt grep om sitt eget utstyr. Jeg klatrer opp i senga igjen. Planlegger å sette meg på igjen, men hånden hans er jo i veien! Mens jeg venter på at han skal fjerne den reiser jeg meg opp ved føttene hans og fingrer meg selv. På denne måten får han full utsikt fra helt rett vinkel. Han runker enda ivrigere, og stønner.

- Pass deg, så putter jeg tærne mine i fitta på deg! Du er så deilig når du står sånn.

Greia med tær i fitta har jeg virkelig ikke skjønt, men etter den pinlige episoden her har han stadig nevnt at han ønsker å putte tærne sine i dåsa mi! Jeg ble stående. Det var jo deilig å stå sånn! Ikke bare han som hadde fin utsikt! Og snart kom den ene foten hans krypende oppver benet mitt. Egentlig synes jeg det er småekkelt i seg selv, men jeg bestemte meg for å ignorere det. Føtter er Charming sin greie. Jeg prøvde å konsentrere meg om fingringen ettersom det jo føles deilig. Men jeg må i at den foten som krøp oppover benet mitt distraherte meg veeheldig. Selv om den tok pause i knehøyde. Jeg kjenner Charming. Han prøver bare å lure meg. Luringen.

Og joda, et par minutter etterpå står jeg krokbøyd med to fingre på klitten og rumpa rett ut. Jeg prøver å unngå sniking av tær i fitta mi. Han er farlig nærme nå. Hvis ikke jeg flytter meg spyr jeg kanskje. Det er ikke sååå sexy, så jeg flytter meg. Utsikt eller ikke. DusteCharming.

Setter meg ned på knærne ved hoftene hans istedet. Fremdeles er planen egentlig å humpe videre på den stive, fristende staken som sitter fast i hoftepartiet, men han stenger for tilgangen med en svær hånd! Jeg har jo ikke plass til BÅDE pikken OG hånda inni fitta. Det er det bare å innse. Men jeg bøyer meg ned og stikker hodet i munnen. Hånden hans er ikke så stor at den dekker hele pikken, så jeg får plass til hodet. Og mirakuløst forsvinner hånden også. Kroppen hans slapper av og det flyr advarsler over hodet mitt som jeg ikke hører på. Neida, jeg skal ikke få deg til å komme. Jeg skal bare smake litt på deg. kjenne pikkhodet gli rundt i munnen min. Bytte på å slappe av og stramme leppene rundt skaftet ditt. Kjenne tungen gli over hodet. Kjenne hodet gli over tungen. Kjenne at det er jeg som bestemmer over din nytelse.

Så trekker jeg meg tilbake og overlater ham til seg selv. Jeg fører fingrene mine tilbake på plass og jeg kjenner at jeg nærmer meg orgasme nå. Rett før jeg kommer stikker han to fingre inn i meg. Jeg kjenner hvordan det strammer seg rundt fingrene hans og hvordan han lett beveger dem for å hjelpe meg på vei. Jeg hører han stønner og snakker om hvor godt det er å kjenne det strammer seg. Kjenne at jeg er nær. Han runker samtidig. Jeg elsker å se han runke. Så kommer jeg. Jeg kommer så hardt og orgasmen slår over meg så fort at jeg svimler. Det har aldri skjedd før, og jeg blir nesten usikker på om det er noe galt med meg. Men snart roer det seg ned igjen, selv om orgasmen fortsetter litt til. Så roer også den seg ned og jeg er tilbake i den virkelige verden igjen.

Charming er helt blank i øynene. Jeg er kåt og klar for mer. Han lar fingrene bli igjen inni meg og tar over å massere klitoris med håndflaten på den samme hånden. Det er godt. Det er utrolig opphissende. Men jeg kan ikke komme av det. Så til slutt sniker jeg mine egne fingre ned for å hjelpe til selv. Fingrene hans beveger seg enda mer inni skjeden og presser på herlige punkter. Jeg kjenner det bygger seg opp til en til. Det bygger seg saktere opp enn vanlig, noe som gjør at jeg blir både frustrert og ivrig. Det bygger og bygger og jeg kjenner at denne orgasmen kommer til å være stor. Jeg griper etter den store pikken til Charming. Jeg vil holde den i hånden, Kjenne på hardheten. Kjenner på kåtskapen. Kjenne en mann i hendene. Han er så hard. Antakelig helt på kanten av orgasme. Kroppen min fylles med bomull. Ikke bare hodet. Og når jeg endelig tipper over kanten kjennes det som jeg skal sprenge. Alle muskler spenner seg hardt. Hodet henger plutselig ikke med og jeg har absolutt ingen kontroll over kroppen. Jeg kjenner at Charming presser på et magisk punkt. Og jeg hører han kommer med en blanding av et utrop og et stønn. Jeg får med meg at han lager hånden sin til en kopp, fremdeles med fingrene inni meg. Jeg mistenker at jeg squirter.

Orgasmen bølger over meg, fram og tilbake. Bygger seg mens den ruller gjennom kroppen min. Vil ikke slutte. Nå kjenner jeg at det renner av meg. Mye. Det renner væske nedover lårene mine.

Endelig dabber orgasmen av. Charming dytter bort hånden min og runker seg selv til orgasme. Som jeg trodde skulle det ikke mye til. Han lå allerede å surfet på kanten. Jeg kjenner etter på meg selv. Prøver å finne ut av skadeomfanget. Jeg er fremdeles kåt. Så kåt. Er det ferdig nå? Jeg vil ha mer! Mer! Mer! Mer! Leppene mine er hovne og våte. Jeg er våt på lårene. Charming reiser seg for å finne noe å tørke med. Jeg legger en hånd på laknene under meg. De er klissvåte. Vi snakker ikke små dråper sjarmerende squirt. Vi snakker så vått at det ikke er behagelig å ligge på. Charming kommer tilbake med to håndkler. Tørker av seg selv med det ene. Jeg legger merke til at han tørker armen sin først.

- Hva var det greiene der, æ ? Hvor kom det fra liksom? Da du squirtet hadde du trykk på spruten, liksom! Og det kom så MYE!

Jeg vet ikke. Jeg er fremdeles kåt. Jeg kikker på pikken hans som fremdeles er stiv, men likevel ferdig. Jeg biter meg i leppa. Jeg kjenner på kjønnsleppene. Fremdeles hovne. Skal jeg be ham kjenne? Skal jeg fingre meg til en ny orgasme? Nei, det er flaut. Han er ferdig nå. Ta deg sammen, kåte kvinnfolk.

Så jeg snur dyna, legger håndkle over de våte flekkene og krøller meg sammen i senga. Snart kjenner jeg at kåtskapen slipper taket så jeg kan slappe av. Og sovne.

Jeg sovner nesten med en gang. Det er nesten bedre enn sexen i seg selv. Nei, nå lyver jeg. Det var virkelig eksepsjonelt godt i går kveld. Det har skjedd noe med Charming. En endring jeg ikke helt kan sette fingeren på. Kanskje det er meg. Det spiller egentlig ingen rolle. Jeg har så mye å være takknemlig for. Ikke noe kaos i hodet. Ikke i kveld.


--Isis--

1 kommentar:

  1. Jeg har ikke hatt sex siden 1990, og da hadde jeg sex med Geri, mener jeg det var.
    Og da jeg hadde sex, så grynta jeg. Og Geri, sa det, at jeg måtte være fra en grisefamilie.
    Var det noe slags grisevendetta,lurer jeg nå.

    SvarSlett