fredag 10. desember 2010

Slå meg. Slå meg da!

Det er inn med vill og voldelig sex. Sexbloggavhengig som jeg er har jeg jo sett det i diverse blogger. Du er ikke mann om du ikke liker å denge dama du har sex med. Dra henne i håret så hårdottene spruter. Knull henne så hardt at hun spyr før du kveler henne til hun svimer av og vekker henne med enda mer deng. Ta det med inn i det daglige liv. Kvinner liker å bli kontrollert. Hun trenger at du bestemmer hvor mye hun skal spise og når.  Og hva. Gi henne en ørefik om hun kommer litt sent hjem eller om hun ikke studerer slik hun burde. Eller om hun generelt klager. Eller er klønete. Hun kommer til å elske deg resten av livet. Hvis du går nå tar hun livet sitt. Fordi hun savner deg. Ikke fordi hun har det vondt med seg selv. Alle kvinner elsker jo å gi fra seg friheten sin!

Jeg har aldri greid å følge trendene.

Men den får meg til å tenke på den gangen for lenge siden da jeg var ung og hyperforelsket. (Eller, jeg er fremdeles ung altså.) Ja, det handler om Bigboy dette også. En dag hadde vi sex. (Haha, en dag...) Jeg satt oppå ham og red. Vi var to kaniner og vi var i veldig godt humør. Men sexen var bare middelmådig denne gangen. Ikke at det gjør noe. Middelmådig sex kan være helt konge. Plutselig møter han blikket mitt og holdet det intenst.
- Slå meg.
- Huh?
- Slå meg!

Jeg stoppet og bikket litt på hodet. Hvafforno? Nå som vi hadde det så hyggelig.
- Nei, altså. Jeg vet ikke om jeg er helt der altså. Slå deg?
- Ja! Vi må jo prøve det også!
- Må vi?
- Ja. Slå meg. Det skal visst være dritkult! Slå meg!

Jeg så på han. Han så på meg. Pikken hans var fremdeles inni meg, men all bevegelse hadde stoppet opp. Slå?
- Slå meg, da!

Jeg slo. Med knyttneven. Her skulle det ikke være noe pyseslag, nei. Skulle man være sado, så skulle man være sado. Best å ta i litt.

Jeg gruet meg til å få slaget tilbake. Jeg visste at det var meningen. Men det kom ikke noe. Bigboy så litt merkelig ut der han lå. Munnen stod på vidt gap, men på en skjev måte. Han laget noen uforståelige lyder. Han hadde visst vondt.
- Shla næj. Ta andje shlia!
Han gjentok samme setningen igjen og igjen. Han reiste seg opp og gikk rastløst rundt mens han gurglet uforståelige lyder gjennom vidåpen munn.

Kjeven var ute av ledd.

I min iver hadde jeg slått litt vel hardt, og kombinert med en kjeve som hadde fått gjennomgå litt for mye etter en vill tur i skibakken, var nå kjeven ute av ledd. Og han fikk den ikke på plass igjen selv. Han tryglet meg om å slå ham på den andre siden for å få kjeven på plass igjen, men vettskremt som jeg var turde jeg ikke slå hardt nok. Til slutt dro han til seg selv på kjeven hardt nok til at alt klikket tilbake på plass. Han tørket litt sikkel, snøvlet og gned seg på kjeven.

- Du Iris. Jeg tror ikke dette er noe for oss, jeg.

Vi prøvde aldri på noe sånt igjen.

7 kommentarer:

 1. Nå lo jeg godt. Det samme gjorde typen min, og han endte med skikkelig rødt slap i trynet. Du kan tro foreldrene spurte hva vi hadde gjort.. Kunne ikke annet enn å fnise!

  SvarSlett
 2. Haha, stakkar han egentlig, men jeg måtte bare le litt da jeg leste dette :') Hva gjør man ikke for å tilfredstille(eller bli tilfredsstilt? :)

  SvarSlett
 3. Du er så sinnsykt kul! :) Kunne du kanskje linke til de andre bloggene?

  SvarSlett
 4. Knis!

  P.S. Den røffe sexen du beskriver i begynnelsen skremte meg. Veldig. Her i gården er det veldig harmløst... ;)

  SvarSlett
 5. Hahahhaha, fantastisk!

  Følte meg litt truffet siden jeg er ganske så røff i senga, men det er jo kun mot jenter som liker det røft. Kan være pusekatt også, men det er visst mye mer tennende å bli kontrollert :)

  SvarSlett
 6. Frida: Man må ta konsekvensene for det man gjør? Hahaha. Mulig vi gjorde det feil. Uansett var det ikke det spor sexy ihvertfall!

  Anonym 00:45: Det gikk heldigvis bra med han. Dessuten bad han jo om det selv, sant? :-P

  Anonym 14.02: Jeg er litt usikker på om jeg vil linke til dem, for jeg klarer ikke stå for alt de skriver. Jeg er rett og slett ikke sikker på om de er verd å dele. Dessuten er det flere. Jeg orker ikke ramse opp. Haha. Det er igrunn bare å lete litt rundt, så finner du dem nok. Det er vel ikke såååå mange sexblogger? Eller...jo...

  Sailor Cherry: Det ER skremmende. Jeg får helt vondt i magen av og til. Oppførsel jeg selv ville anmeldt virker det som om folk synes er helt greit? Snålt.

  Katten: Det er visst mye mer tennende å bli kontrollert? Men hva med deg? Liker du å kontrollere andre? Blir ikke "pysete" jenter som ikke tåler en klaps rimelig kjedelig?

  LykkeLi: Vi har ledd godt av denne episoden flere ganger. :-P

  SvarSlett