lørdag 4. desember 2010

The importance of sex

For meg er sex viktig.

Jeg trenger sex. Jeg trenger mye sex. Men mest av alt trenger jeg variert sex. Jeg blir i alvorlig dårlig humør hvis jeg ikke har fått orgasme på noen dager. Jeg er ikke alltid kåt. Men nesten. Det som eventuelt dreper sexlysten min er rutine. Rutinesex. Kjedelig alltid-det-samme-sex. Det vil si...det dreper ikke lysten, men jeg får plutselig virker andre menn utrolig spennende. Når jeg ser på kjæresten min som alltid har samme rutine, så mister jeg lysten. På ham. Jeg er alltid ute etter å lære noe nytt. Oppleve noe nytt. Kjenne på nye følelser. Nye spenninger. Nye utfordringer. Jeg liker å bli dyttet i nye retninger. Utfordret til å prøve ting jeg egentlig ikke tør prøve. Ting jeg ikke har tenkt på! Jeg er nok en utfordring for mange menn. Jeg vet hva jeg liker og hva jeg vil. Og jeg vil at han skal være mann nok til å gi meg noe nytt.

Bigboy var sånn. Han fant stadig på noe nytt. Vi fant på nye ting sammen. Små endringer i rutinen. Større endringer i rutinen. Vi hadde sex der vi var. På vei til Trondheim over dovre? Tja, hva med en liten kappis inni krattet mens turfolket nøt naturen rundt? Eller hva med en trekant hvor jeg var prinessa oppvartet av Bigboy og en kamerat han visste jeg var kåt på? Hva med en hel dag i senga? Der pratet vi og hadde sex og pratet litt og spiste og hadde mer sex. På en kjedelig fest kunne jeg dra han med meg opp på et rom, stenge døren og underholde meg selv med å suge han på forskjellige måter til han kom, bli knullet litt til jeg kom, bli slikket litt, suge han igjen...vi kunne holde på i timesvis. Den gutten var det ingen av-knapp på. Hvis han hadde levd i dag hadde han vært min store fristelse fremdeles. Den personen du vet du ikke greier å styre deg med. Den personen du ikke kan la deg selv være alene med uten at du vet du kommer til å synde. Heldigvis var det bare han som hadde en sånn tiltrekningskraft til meg seksuelt. Dermed er jeg trygg med de fleste. ;-) Hahaha.

Mr.Charming synes ikke sex er viktig.

For ham er sex bare en liten del av det å være kjærester. Da vi ble sammen prøvde jeg raskt å finne ut hva han fantaserte om! Han fantaserte ikke, sa han. Jeg trodde han tulla. Jeg trodde han ikke turde å si hva det var, hvilket gjorde meg enda mer spent. Men nei, desverre. Han hadde ingen spesielle fantasier. Faktisk mente han at han egentlig aldri ble skikkelig kåt. Joda, pikken stod og han var klar for sex, kunne ha lyst til å ha sex. Men ikke fordi han var så kåt. Mest fordi han visste det ville glede den han hadde sex med. (HVA har du sex med meg for å være SNILL? *beeep* Mr! Feil svar!)Han hadde ingen spesielle lyster i senga. Ikke noe han drømte om å prøve. -Joda, det hadde vært kult å ha trekant med ei ekstra jente, men det var ikke noe han tenkte på. Jeg maste. Det måtte da være NOE? Hva var det han likte best, da? Tja, han likte best at jenta satt på topp, for da slapp han å jobbe så hardt. Også likte han å bli sugd. Utover det hadde han ingen spesielle preferanser. Sex var ok. Det var ikke livet. Han tenkte egenltig ikke så mye på sex, han prøvde bare å henge med på mitt vanvittige tempo som han mente var langt over gjennomsnittet hva gjaldt krav til kvalitet og frekvens.

Jeg ble helt fortvilet. Jeg setter pris på en kar som vet å oppvarte en kvinne seksuelt. -Men jeg vil jo helst at han skal ha sex for sin egen skyld minst like mye! Tenk på alt han går glipp av? Tenk på alt JEG går glipp av! Jeg visste for meg selv at hvis jeg ikke kan få åpnet øynene hans for hva sex virkelig kan være - så vil ikke dette forholdet vare evig!

To be continued...

Hvor viktig er sex for deg?

3 kommentarer:

 1. Njæ, ikke så viktig... Jeg mener, jeg tenker bare på det hvert minutt, skriver om det, planlegger timeplanen med kjæresten UT IFRA DET, er orgasmeavhengig, og blir furten hvis jeg ikke får det. Har skuffa full av sexleketøy og hjernen full av fantasier... Så, eh njæ, ikke så viktig ;)

  SvarSlett
 2. Sailor Cherry: Hahaha, jeg kjenner at vi er litt like du og jeg. Men jeg planlegger ikke timeplanen min rundt det...

  Eller jo, det gjør jeg.

  Men jeg liker ikke å planlegge sex...så det er ikke sånn at jeg setter av en time til sex...det er bare at jeg er veldig klar over de tidspunktene vi har mulighet til å ha sex i løpet av dagen. Hehe.

  SvarSlett
 3. Hehe, eller vi setter ikke opp noen timeplan, men har ofte sagt ting som: "vi trenger ikke gå ut døra før en halvtime før [et-eller-annet] starter - må jo pule først!" eller "vi setter alarmen på kl 7 - så har vi en halvtime til pulings før skole/jobb..."

  ;D

  SvarSlett