tirsdag 21. desember 2010

Må man, så må man.

Jeg har ikke lyst på sex. Å ha sex når man ikke har lyst er skikkelig ugøy. Men vi hadde sex likevel.

Jeg så det på'n når vi la oss. Han ville ha sex. Han hadde allerede bestemt seg. Jeg hadde ikke noe valg.

Ikke noe valg? Har han plutselig blitt tøff i sengehalmen? Nei, desverre. Han er fremdeles en fløtepus. At jeg ikke har noe valg betyr bare at jeg går med på leken for å unngå en sur og en deppa kjæreste. Som sagt, jeg takler tårer svært dårlig. Han takler avvisning svært dårlig. Særlig når han har bestemt seg. Som nå.

Åh, kunne han ikke vært litt røff og tøff i det minste. Men hans idé av å kommandere meg til å ha sex med han er:
- Jeg synes du skal kjenne litt på lemmet mitt.

Jøss. Ja, nå ble jeg kåt, gett.

Lemmet? Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg klarer ikke ta fyren alvorlig. Men jeg tenker at shit, jeg må vel. Så jeg gjør det. Den kjennes aldeles ikke ut som en lem. Den kjennes ut som en stiv pikk. Det er visst lenge siden jeg har tatt på en, for det kjennes helt nytt ut. Jeg tror det er den samme som han har hatt hele tiden, så dermed må det være meg det er noe gammelt med. Gammel lyst, kanskje. Gått ut på dato.

Jeg kjenner litt halvhjertet. Han stønner så høyt at jeg skjønner han overdriver. Hemmelig strategi for å få mer. Jeg må nesten le. Men jeg klarer å holde meg. Han putter "lemmet" sitt inn i hullet sitt/mitt.
Jokker litt. Jeg jokker igjen. Han blir glad og tror jeg nyter det. Jeg tenker bare at hvis jeg hjelper til, blir det fortere ferdig. Han drar i meg for å få meg opp på topp. Jeg velter meg villig over og jokker for harde livet. Kjenner godt etter. Med god vilje kan det kanskje være litt godt? Jeg stønner litt. Alle effekter vil få ting fortere på glid slik at jeg kan sove. 

- Nå synes jeg du skal suge meg litt.

Synes du det, du. Har du noen beinharde argumenter for dette?

- For du brukte vibratoren istad.

Ah, stemmer. DET er ikke bra vettu. Brukte den, jeg. Mens du var på jobb. Uten å spørre først. Sett sånt. Neste gang tenkte jeg å legge inn søknad.

Men ironi til side. Jeg stuper ned og slikker i vei. Da slipper jeg i det minste å humpe halvhjertet opp og ned uten musikk. Har jeg nevnt at jeg elsker å suge? Det er noe helt eget med det å sitte med rumpa i været mens man har hendene rundt en stiv kuk.

Jeg koser meg når jeg suger. Og det er absolutt lettest å kose seg med det når man ikke er kåt som et uvær selv! Jeg tørker inn som ei gammel bestemor mens jeg jobber med tunga og munnen. Jeg kjenner på alle kurvene med tunga. Jeg holder en hånd rundt skaftet. Jeg bruker masse spytt. Hånden rundt skaftet klemmer litt, runker litt, jobber sammen med munnens bevegelser i en roterende bevegelse. Jeg glemmer snart at jeg ikke hadde lyst på sex i det hele tatt. Det kjennes ikke ut som sex. Jeg skal ikke nyte dette. Jeg skal nyte at han nyter. Det er en viss forskjell. Tunga bruker jeg mye rundt hodet. Den roterer rundt, den slikker ekstra på strengen mellom hodet og skaftet, den glir opp og ned med munnen og i en roterende bevegelse. Hele tiden prøver jeg å holde tunga så myk og flat som mulig, slik at den dekker et størst mulig område. Jeg bruker sakte bevegelser for å ikke framskynde orgasmen hans. Jeg har jo så vidt begynt! Innimellom tar jeg vekk hånden som holder rundt skaftet for å få så mye som mulig av kuken inn i munnen. Ned i halsen. Jeg vet han elsker det.

Han stønner. Og gir komplementer! Det er nesten så jeg stopper å suge i rent sjokk. Konkrete komplenter? Fra ham? Jøss. Men jeg suger i vei. Jeg koser meg så veldig at jeg nesten blir skuffet når han kommer. Hva? Ferdig alt? Nå som jeg var så godt i gang!

Jeg har plutselig nesten glemt at jeg egentlig ikke hadde lyst på sex. Men jeg har ikke noe behov for gjengjeld heller. Ikke i dag. Jeg sparer det. Plutselig er det min tur. Skikkelig min tur.

7 kommentarer:

 1. - Jeg synes du skal kjenne litt på lemmet mitt.

  Oi, hadde noen sagt det til meg tror jeg ikke jeg hadde klart å holde maska...
  Nesten som den gangen eksen min spurte om han "kunne smake litt på meg"...ikke sexy!

  SvarSlett
 2. Anonym: Jeg vet. Det værste er at han nok har tenkt å bruke det regelmessig! Han sa det igjen her om dagen. Jeg måtte be han slutte og fortalte at det passer seg kun for kvinnfolk over 60 med en hang til erotiske romaner. :-S *grøss*

  SvarSlett
 3. Det er jo søtt at han i hvertfall prøvde da. Han er jo sikkert ikke så sikker på det der med litt dirtytalk. Var ikke det selv før, men føler jeg er blitt litt bedre nå. (bloggen din har jo inspirert meg litt :) )

  SvarSlett
 4. GOD JUL, Iris! Ja, vi satser på at 2011 helst blir enda mer sensuell ;)

  SvarSlett
 5. åh, elsker bloggen din! og ikke minst di deilige detaljene du beskriver, fortsett sånn <3

  SvarSlett
 6. Hei gudinner:) Vil dere hjelpe meg litt med et prosjekt ved å tipse folk om denne?
  http://naknehistorier.blogg.no/1293403632_jeg_vil_strippe.html

  SvarSlett
 7. Jøsses.....
  leste en kommentar du hadde lagt inn hos "elskerinnen" på blogg.no...likte kommentaren din og datt plutselig inn her;)
  Fasan at ikke bloggen din er på blogg.no...

  likte den

  Men du??

  Tror du det er bra i lengden å ha sex om man i utgangspunktet ikke har lyst?

  Har slitt litt med dette pga overgrep i barndommen.
  Fått STRENG beskjed om at "vil du ikke eller har du ikke lyst,så IKKE gjør det".
  Det kan ødelegge for sex livet i fremtiden...

  Men på en annen side er jeg at man må gjøre en innsats å prøve før man "gir seg",se om man faktisk kommer i "siget" :)

  -renatheivarsson.blogg.no

  SvarSlett