søndag 16. oktober 2011

Hva skjedde med ideen om en kjappis?

Jeg kaster meg ned i senga og famler etter dyna. Lukker igjen øynene med ansiktet mot veggen. Charming smyger seg ned bak meg. Det er koselig å ligge i skje...

Charming skyver sin stive pikk inn i min våte fitte. Han jukker på og stønner. Han legger hånden mellom skulderbladene mine og presser meg ned i madrassen mens han drar hoftene mine opp med den andre hånden slik at jeg svaier i ryggen og har stjerten i været. Han støter på med harde støt....

Jeg er trøtt. Jeg har ikke lyst til å ha sex. Jeg er så trøtt at jeg ikke egentlig orker å si nei en gang. Orker ikke å ha dårlig samvittighet når han trekker seg unna og er vondboten og avvist. Så jeg lar ham jukke på. Kanskje blir det ganske bra også, når vi først kommer igang?

Han tar for seg. Jeg liker at han tar for seg. Det er hyggelig å kunne være til hjelp. Det er opphissende å bli begjært. Han presser meg ned i madrassen og viser muskler. Jeg liker det.

Men jeg er trøtt. Og hvert eneste støt gjør vondt. Charming er en stor gutt, og en gang i måneden er han FOR stor. Altfor stor. En gang i måneden er livmoren min hoven og fuckings klar for å lage barn. Og hver gang han pumper inn i meg iler det i livmortappen. Jeg stønner. Av smerte. Men Charming tror jeg nyter det og kjører på hardere. Av en eller annen merkelig grunn synes jeg det er godt på et vis. På tross av at det er vondt. Men jeg håper likevel han skal bli ferdig raskt.

Han drar hoftene mine lenger bakover slik at jeg omtrent blir sittende på fanget hans. Dette er min sjanse til å dra en skikkelig ass-shake. Litt sånn som dette...



Det tar under ti sekunder før han stopper meg. Han er på kanten. Men her er det fremdeles skralt med prevensjon, så skal han komme må det være på ryggen min. Det gjør han imidlertid ikke. Han venter litt og setter igang på nytt. Det er vondt, det er godt, det er spennende at han er på kanten. Jeg liker det. Jeg håper han kommer. Jeg har absolutt ikke behov for orgasme i det hele tatt. Ikke i kveld. Jeg er trøtt og trenger å sove. Jeg vil han skal være mann og ta for seg slik han startet med. Det var så lovende.

Så trekker han seg ut og jeg venter på spruten. Men den kommer ikke. Han legger seg istedet ned på tvers av sengen og runker. Jeg vet han venter på at jeg skal suge ham. Men det har jeg så lite lyst til at jeg blir litt kvalm av tanken. Må jeg virkelig? Kan han ikke bare gjøre seg ferdig selv? Jeg vil sove!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg bare sitter der tafatt på knærne og klør meg i hue.

Ehm...fingre meg selv, kanskje? Da er jeg liksom opptatt med noe og kanskje jeg hjelper til som eh...inspirasjon.

Jeg begynner å fingre. Han slutter å runke. Han bare ser på meg. Stikker to fingre inn i det våte og kjenner at jeg kommer rundt fingrene hans. Jeg synes det er greit, men tenker i mitt stille sinn at jeg skulle ønske han kom snart han også, så vi kunne bli ferdig med detta her og jeg kunne få tilbake plassen min. Slik han ligger tar han opp hele senga. Jeg kommer og kommer igjen. Han ser ikke ut til å ha kommet en milimeter lenger i sin egen orgasme. Fingrene hans er ubehagelige. Han kjører dem for langt inn. Jeg dytter de litt ut. Han krafser oppe i livmortappen. Den er hoven og smertefull. Jeg tror kanskje han leter etter det magiske punktet oppe i der, men han er helt på bærtur. Ikke at det er mulig å si det til ham. Han er ekspert på alt han gjør, han. Jeg orker ikke krangle. Jeg bare prøver å trekke meg unna fingrene hans. Det er en merkelig følelse å få orgasme samtidig som det iler smertefullt innerst i skjeden.

Charming ligger fremdeles like avslappet. Han virker så langt unna orgasme at jeg blir helt nedtrykt. Til slutt tenker jeg at javel, så MÅ jeg vel trå til på hans underliv, da. Jeg bøyer meg fram og legger leppene om pikken hans. Det skyter til i mitt eget underliv. Jeg slipper og retter meg opp, prøver å ignorere smerten. Prøver å ta på ham istedet. Men jeg klarer ikke sitte lenger. Jeg må legge meg ned.

Jeg ligger og stønner mens det iler til innimellom og jeg skvetter til. Skal han ALDRI bli ferdig, eller? Til å være på kanten for en halvtime siden, bruker han faen meg jævlig lang tid på å komme! Har han ikke hørt om en kjappis, eller? Jeg ville ikke ha sex en gang. Kunne han ikke bare knulla meg bakfra, kommet og sovnet? Jeg ligger og venter. Og venter. Og venter.

Til slutt orker jeg ikke mer. Jeg spør om å få tilbake plassen min og legger meg slik jeg startet. Ansiktet mot veggen og dyna godt trukket opp under haka. Enda tar det lang tid før han kommer. Han er litt forbitret for at jeg ikke sugde han, for han reiser seg opp for å komme på do istedet. "For å unngå klin" Hey, vi er av dem som har papir på nattbordet vi altså....

Jeg gir blaffen. Endelig har smerten gitt seg og jeg kan sove. God natt.

--Isis--

16 kommentarer:

  1. Trenger å lese nye innlegg nå! Hva skjer?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg skulle gjerne vært mer aktiv på bloggen. Men livet har gjort det slik at tiden ikke helt strekker til.

      Slett
  2. Dette var jo deprimerende lesning. Virker ikke som om dere har det spesielt bra sammen. På tide å begynne å kommunisere?

    SvarSlett
    Svar
    1. Faktisk så har vi det overraskende bra sammen utenfor senga! Og det er ikke alltid like deprimerende i senga som denne episoden. :-) Det er mer sånn at vi ikke har sex... Tidligere var det jeg som ville hele tiden...nå er det alltid jeg som avviser. Det sykeste er at jeg bekymrer meg ikke lenger over det. :-P

      Slett
  3. Blogg daa, savner innleggene!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hyggelig at du maser :-) Jeg håper jeg skal kommer tilbake. Foreløpig er det tiden som ikke strekker til. :-S Jeg er en kvinne med mange prosjekter. ;-)

      Slett
  4. er det lov å si at jeg savner dine innlegg? Hva som enn skjer i livet ditt skal du vite du har skapt mye glede i mitt liv med dine fornøyelige betraktninger på livet i og utenfor sengen. Ønsker det beste for deg i det nye året. Det kommer bedre tider....det gjør det.....
    nordlandspia

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er veldig lov å si! <3 Jeg savner faktisk å skrive her. Har fremdeles en del betraktinger rundt emnet...og jeg savner å skrive om det. Jeg ønsker meg tilbake hit. Det var en herlig tid hvor jeg kunne få utløp for mange småhemmelige tanker. :-)

      Slett
  5. Bor du i Valdres?

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, det gjør jeg ikke. Som veldig mange andre elsker jeg å være på besøk i vakre Fagernes og omegn, men jeg kunne nok ikke tenke meg å bo der...

      Slett
  6. Isis; Du har fulgt med meg litt før. På en helt annen blogg. Har laget en ny så jeg tenkte du kanskje ville ha en titt.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg skal ta en titt. :-) Hyggelig at du kommer å forteller meg at du har byttet ihvertfall! :-D

      Slett
  7. Som å lese om meg og eksen! Du kan pushe det langt, men pass på så du ikke får varige mén hvis det en gang blir slutt. Det der gjorde at jeg fullstendig mista lysten på sex, og min seksuelle selvtillit fikk en skikkelig knekk.. Sånn tar litt tid å bygge opp igjen.

    SvarSlett
  8. Hei!

    Ganske underholdende lesning! Jeg bare er nysgjerrig på om typen din vet at (og hva) du skriver?

    SvarSlett